Şimdi Ara

Bedensel engelli birinin oynayış videosu. (Koxperlar bu adam kadar olamıyorlar.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=gY6CZZfzbtU&feature=player_embedded

Adam gerçekten harika ya. Bedensel engelli olmasına rağmen kendince bir yol bulmuş ve oynuyor. Hemde gayet iyi oynuyor. Ama oyunda hiçbirşeyi olmamasına rağmen eliyle oynayamayan vatandaşlar var. Bu adam bu haline rağmen koxp falan açmadan oynuyor helal olsun doğrusu. Adamın haline üzülmedim değil durumu kötü
    Kuşuda çok şirin yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 20 Eylül 2010; 4:51:02 >

• 45 sn içinde 250 kişi konuya bakmış

bu koxperler hiçbir zaman koxpu bırakmazlar asıl böyle insanlar koxp kullanmalı
  • Etkilendim. Kuş çok şirin.
    Arşivime ekledim videoyu
  • o kadar itemi nasıl dizmiş
  • Bu Adamın Görmüştüm Ws Lerini Helal Olsun
  • ibretlik bir player herkes görsün
  • O zorlukta ve imkansızlıkta içim sızladı. Oynama azmini taktir etmek lazım.

Kuşun cinsi ney. Şu andan itibaren bende öylebi yardımcım olmasını istiyorum

Buldum sultan papağanıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumid_12 -- 15 Eylül 2010; 20:15:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumid_12

O zorlukta ve imkansızlıkta içim sızladı. Oynama azmini taktir etmek lazım.

Kuşun cinsi ney. Şu andan itibaren bende öylebi yardımcım olmasını istiyorum

Buldum sultan papağanıymış

Kuş çok şirin zaten ya bayıldım Öyle bir kuş almak isterim doğrusu
  • Bravo valla
  • Adama helal olsun ne diyelim :). Kuş cok tatlı bu arada :D
  • youtube kaç gündür açılmıyor videonun ismini verebilir mi biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: punısher17

youtube kaç gündür açılmıyor videonun ismini verebilir mi biri

KCT - Mage lvl 83 From Dies
  • Gercekten cok hos bir video. Adam o halde bile bu oyunu oynayabiliyorsa yaziklar olsun hayatta kalmak icin duvarin icine saklanan adamlara, yaziklar olsun Archer dan baska skill gormemis zavallilara, yaziklar olsun oyun oynamak icin "vaktim yok" veya "herkes yapiyor" deyipde hile kullananlara !...
    Oyun deyip gecmeyin, su video o kadar ibret verici ki, adam olan kendine pay cikartir.
  • Evet dün bu konuyu ünlü bi forumdan izledim gerçekten çok ilginç ben çok duygulandım o videoyu izlerken gerçekten ibretlik değil ama kesin ama kesin oradan bir şeyler çıkarmamız lazım teşekkürler bu konuyu paylaştığın için
  • kus çok tatlı
  • Kuşu bende sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Gercekten cok hos bir video. Adam o halde bile bu oyunu oynayabiliyorsa yaziklar olsun hayatta kalmak icin duvarin icine saklanan adamlara, yaziklar olsun Archer dan baska skill gormemis zavallilara, yaziklar olsun oyun oynamak icin "vaktim yok" veya "herkes yapiyor" deyipde hile kullananlara !...
    Oyun deyip gecmeyin, su video o kadar ibret verici ki, adam olan kendine pay cikartir.

Kesinlikle katılıyorum
  • Adamı tebrik etmek lazım. O kaosta 1. olabiliyorsa ben ne yapayım 5.likten yukarı çıkamamıştım daha.
  • hoş bir video koxperlar düşünsün bu durumu ...
  • Kuş güzelmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.