Şimdi Ara

BEEF PROTEİN (DANA PROTEİN İZOLATI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alfasol BEEF PROTEİN (Dana Protein İzolatı) ürünümüzü deneyen arkadaşlar sizden ricam bu forumda fikirlerinizi paylaşır mısınız.

Ürün etki olarak mükemmel ama kullanması çok zor oluyor. Protein oranı % 92-95 arası ve protein yapısı olarak çok kuvvetli bu nedenle jel kıvamı alıyor.

Ürünü satmış olmamıza rağmen kendimiz bile doğru bir şekilde tüketemedik. Sizlerin görüşlerinizi rica ediyorum. Kullanan arkadaşlar fikir sunarsa memnun olurum.

Ben kendim kaşık ile alıp üzerine hemen su içiyorum ama böyle de fazla miktarda almak zor oluyor.

Ürünü yurtdışında jel gibi tüketiyorlar. Özellikle İtalya da çok popüler ama bu jel yapısı bizim alışkanlıklarımıza biraz uzak.

Fikir sunanlara şimdiden teşekkür ederiz.

katkideposu

• Izole , soya falan yazıyor ne kadar sağlıklı ve güvenli tartisilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merka ettiğim bunun hammaddesi nerden karşılanıyor ? İthal mi, yerli mi ? Kesim konusu, helalliği kısaca...
  • NErede yazıyor ben göremedim sitesinde?

http://www.katkideposu.com/beef-protein-1050-gr-1

@Executor

Başka konu başlığında belgeleri filan koymuştu avrupadan geliyor hammadde şeklinde diye.
  • Aynen hammade nereden geliyor sakatat mı mesela yoksa başka türlü mü? Beef protein mevzusu musclemeds ve amixti yanılmıyorsam bu firmaların ürünlerini de merak ediyorum, merak ettiğim bir konu kısacası ancak çok fazla soru işareti var, yani izole bir whey mi yoksa et proteini mi tercih edilmeli, kırmızı et önemli bir protein kaynağı ancak haftada bir bilemedin iki yiyebiliyorum, hiç yemediğim de olmuyor değil. Bu tarz bi ürün güzel etkiler verebilir.
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Merhaba. izole Soya Proteini ayrı. O Bitkisel Protein. % 90 Protein içeriği vardır. Güven konusunda hiç sıkıntı yok hepsi Gıda Kalite saf ürünlerdir. Soya ve diğer Bitkisel Proteinler Bakanlık tarafından denetlenir zaten. GDO Analizi yapılmadan içeri sokulmaz.
  • isacan35 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba. hammadde yurtdışı kaynaklı. Helal kesim diye belirtiliyor ama bunun bir analizi yok tabi. Burada belirtilen verileri biz baz alıyoruz. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Gerekirse ürünü satmam ama kimsenin vebalini alamam. Arkadaşlar ürün Avrupa orijinli helal kesim hayvanların derisinin iç zarından elde ediliyor. Biz bu konu üzerinde çok durduk Helal kesimli ürünlerden dediler. Yüksek oranda Protein ihtivası var % 92-95 gibi. Etkileri inanılmaz ama kullanması zor işte bu ürünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferkemer

Merhaba. izole Soya Proteini ayrı. O Bitkisel Protein. % 90 Protein içeriği vardır. Güven konusunda hiç sıkıntı yok hepsi Gıda Kalite saf ürünlerdir. Soya ve diğer Bitkisel Proteinler Bakanlık tarafından denetlenir zaten. GDO Analizi yapılmadan içeri sokulmaz.

Protein orani bu kadar iyi neden protein tozundan ucuz farki nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amix anabolic masster bitsin, zamanım olursa bi deneme yaparım 3 aylık
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Merhaba. İzole Soya Proteini yüksek protein içerir (% 90) ama kaynağı yani hammaddesi ucuz olduğu için son ürün fiyatı da ucuzdur ama besleyicilik değeri yüksektir.

Ben zaten tüm arkadaşlarıma kombine protein öneriyorum yani hayvansal ve bitkisel proteinleri birlikte kullanmayı ya da bir süre hayvansal bir süre bitkisel protein kullanmayı.

Bu arada Soya Proteini Whey Proteinimiz gibi instant değildir yani su veya sütte çözünmez. Kıvamlı yapı oluşturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.