Şimdi Ara

Beelink GT1 | 4K TV BOX (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
14
Favori
34.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr_semih

quote:

Orijinalden alıntı: Halillby

quote:

Orijinalden alıntı: draconist

Ben bu cihazı yeni aldım kodi hariç hiç bir video oynatıcıdan ses çıkmıyor, mx player'a codec de yükledim değişen bir şey olmadı ses yok, bir de 10-15 dk geçtikten sonra ekrandaki görüntü yemyeşil oluyor, hdmi kablosunu söküp takıyorum düzeliyor, aradan 15 dk geçiyor tekrar yeşile dönüyor, bu işlemi farklı 3 hdmi kablosu ile denedim hepsinde aynı sonuç var, yani kablodan kaynaklı bir durum değil, TV'deki hdmi yuvalarını da hep farklı denememe rağmen ve eski media playerımda sorun olmamasına rağmen, bu cihazda en geç 15 dk da görüntü yeşilleniyor, ürünü iade açtım, kimseye tavsiye etmiyorum, cihazda pasif havalandırma kanalı da yok, tahminim aşırı ısınıyor.

Lcd tv'in Philips veya eski model sony ise ondan yeşil ekran yapar.

bizdeki tv 2005 model 106 ekran philips lcd tv
    bu ürünü alsam aynı sorunu yaşar mıyım?

Beelink menü'sünü hatırlamıyorum elimde beelink cihaz yok. eğer dishplay seçeneklerinde RGB diye bir opsiyon varsa onu açarak veya kapatarak yeşil veya pembe ekran sorunu çözülüyor.

• Sistem ustunden guncelleme ne zaman olacak arkadaslar. Bilgisi olan var mi?

Birde telefonumdaki sesi bluetooth yolu ile anlik olarak nasil paylasirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsa52 -- 16 Ekim 2017; 4:2:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/7WGB3DWpW7g

beelink gt1 ultimate alacaklarin dikkatine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oasceuis kullanıcısına yanıt
    Ben almak üzereyim ama klavye mouse ile kullanacağım . Hepsinde mı aynı sorun var bu cihazların?

• axilic kullanıcısına yanıt
    Videodaki cihazda kumanda sorunundan daha fazla problem var. Sahibi refund istemiş ama bence alfawise rom ile denenmeli. Görünüşe göre yazılımla ilgili sorun. Diğer taraftan o kumandayla bu cihazları gerçek anlamda kullanabilen var mı? Forumlarda ultimate olan cihazların problemli olduğu söyleniyor. Benim cihazım 2/16 ultimate olmayan ilk 912 lerden ve başından beri varolan kronik sorunları alfawise rom yükleyince kayboldu. Denemeli bence cihazı sorunlu olanlar.
  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    hocam bunun icin bir yonerge var mi. hic alakam olmayan konular. ayrica refund istedim diyor ki bana gearbest support heaabiniza 10$ tanimlayalim...söver misin naparsin

• hodoras H kullanıcısına yanıt
    wifi klavye mause ile kullaniyorum ben. geri alirlarsa alfawise in urununu isticektim. sizce bunlar ayni donanim software mi farkli ?

• Arkadaşlar,

BlueRAY_3D.iso oynatıyor mu ?
    Bir de en uygun fiyatlı site neresi ?
    yardımınızı rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oasceuis

wifi klavye mause ile kullaniyorum ben. geri alirlarsa alfawise in urununu isticektim. sizce bunlar ayni donanim software mi farkli ?
    Eğer cihazı geri göndermek gerekmiyorsa 10 dolar refund u kabul edin. Etmeden önce alfawise yazılımı denenebilir. Ama gerçek şu ki beelink te bir sorun var ve bu sorun görünüyor ki cihazların pek çoğunda var. En azından 912 serisi böyle. Benim cihazımda sorunlu ama bir şekilde idare ediyorum. ( Cihazımda bir süre sonra wifi çalışmaz, harici harddisk ile bağlantı kurma problemleri yaşar, otomatik güncelleme çalışmaz) Kablosuz klavye ve mouse kullanmanız elbette kumanda kaynaklı sorunu ortadan kaldırır. Zaten o kumanda çalışsa bile ne gereksiz bir şeydir anlatmak mümkün değil. Ben sadece optik mouse kullanıyorum.
    Yazılım yüklemek öyle zor bir iş değil. Gerekli kablolarınız varsa ve doğru yazılımı indirdi iseniz 4 dakika süren bir işlem. Ben usb denilen yöntemi tercih ediyorum(https://www.youtube.com/watch?v=m8chkgcfcwQ ) , kafa karıştırıcı gibi görünse de oldukça basittir. Zaten bu başlık altında yakın zamanda bir arkadaş anlatmış. Önemli olan cihazın seri numarasına uygun yazılımı indirmek ve iki ucu erkek geniş uçlu usb kablosuna sahip olmak. Elbette bir laptop yada pc gerekmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodoras -- 21 Ekim 2017; 6:51:35 >

• Şu an beelink alsam hangi romu yüklemem gerekir ?
    Bir de hangi air mouse7klavyeyi önerirsiniz gearbestten ?
  • Ben microfonu da olduğu için bunu tercih ettim ama henüz gelmedi.

http://s.aliexpress.com/6ve2eiQn

Beelink Ultimate gt1 i de gearbest ten sigorta dahil 62 dolara aldım

(forumda indirim kodu var). Henüz kargoya verilmedi. Umarım bahsedilen sorunları yaşamayız.

• Üzerinde gelen yazılım işinizi görecektir , tabi cihaz sorunsuz gelirse. Bir rom yüklemeniz gerekmez yani. Tavsiyem hiçbir air mouse klavye almayın , logitech ya da microsoft optic wireless mouse temin edin 40-50 tl bandında olanlar fena sayılmaz.
  • Gearbest üzerinden siparişi verdim hiç bir not yazmadım gümrükle ilgili inşaallah bı problem olmaz.

Birde ben cihazı film dizi ve IPTV için kullanacağım. Kesinlikle yuklemem gereken uygulamalar nelerdir

• T.CN kullanıcısına yanıt
    Gümrükle ilgili çıkacak en büyük sıkıntı evinize gelen postacıya %20 gümrük vergisi ödemek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodoras

Üzerinde gelen yazılım işinizi görecektir , tabi cihaz sorunsuz gelirse. Bir rom yüklemeniz gerekmez yani. Tavsiyem hiçbir air mouse klavye almayın , logitech ya da microsoft optic wireless mouse temin edin 40-50 tl bandında olanlar fena sayılmaz.

Bende beelink alıp iyi bir air mouse ile kullanmak istiyorum aslında. Neden böyle dediniz. H96+ ile beelink arasında kaldım aklım karıştı şimdi.

• feykbey kullanıcısına yanıt
    Beelink gt1 ultimate olan cihazlarda problemlerin olduğu söyleniyor hem burada hem de yurtdışı forumlarda. Ben gelecek cihazın sorunsuz gelmesini temenni etmiştim sadece kafanızı bu karıştırdı ise bilemiyorum. Optik bir wireless mouse ile bu cihazlara daha kolay adapte olunduğunu ve kullanılabildiğini tespit ettiğim için de önerim bu yönde oldu. Havalı görülse de bir mouse kıvraklığına ve hassasiyetine sahip değil hiçbiri. Gene de elbette buna karşı tez üreten de çok olacaktır. Ben 2014 ten beri android box ve mouse ikilisini kullanıyorum. 2 farklı chipe sahip 3 adet beelink android box a sahibim. Benim önerim ve tecrübelerim o yönde.
  • benimde alttaki resimdeki gibi birr sorunum vardı tvbox u baska tv ye takınca sorun düzeldi
    ben görünüm ayarrlarını kurcalarken ekran bir anda gitti tvvboxu başka bir tvye takdım ve sorun düzeldi
    ayrıca ben tvbox a kablo ve kablosuz mouse taktım ve air klavye ile yazı yazıyorum sorunsuz. Oyun olarak pes 2017, clash of clans (zoom ayarını yapamadım), 101 okey oynuyorum sorunsuz, APK yükleye bilirsinniz gamepad denemedim daha, ürünü almamda yardımcı olan AnGets de çok teşekkür ederim

Beelink GT1 | 4K TV BOX

• quote:

Orijinalden alıntı: Agronur17

mouse kullanıyorsan alt sınırdan yukarı doğru çektireceksin. o zaman açılıyor.

GT1 Ultimate, Android in son sürümünde ,

Mouse ile alt sınırdan yukarı doğru çektirince gelmiyor.

Acaba bu özellik eski sürümdemi var yada eski modelde mi.
  • BEELİNK GT1 ULTİMATE 3GB DDR4 RAM-32GB ANDROİD TV BOX

DARK KAM-04 klavyeli air mouse ve Logitech F710 Wireless oyun kolu takmayı düşünüyorum.

air mouse ve oyun kolunda sıkıntı yaşar mıyım.???

• quote:

Orijinalden alıntı: szr_yalcin

BEELİNK GT1 ULTİMATE 3GB DDR4 RAM-32GB ANDROİD TV BOX

DARK KAM-04 klavyeli air mouse ve Logitech F710 Wireless oyun kolu takmayı düşünüyorum.

air mouse ve oyun kolunda sıkıntı yaşar mıyım.???

GT1 Ultimate için Logitech K400 Plus aldım .

touch pad olması çok iyi .

Tek sorun klavyede ü.ö gibi Türkçe karakterlerin olmaması .

Youtube de arama yaparken sorun oluyor .

Daha doğrusu bu Türkçe karakterler için ekran klavyesini kullanıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 2 Kasım 2017; 19:13:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.