Şimdi Ara

BEHSATIN GENE SON ' HAFTA KALA KONU ÇALIŞTIRACAK OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanılmaz bir adam ya ygs de akıllanmadı aynı şeyi lys de yapıyor.Son bir haftadır heralde video yüklemedi.Mantık mod ve eşitsizlikleri hala yüklemedi.Toplamda 5 e yakın soru geliyor bu üç konudan.Behsata güvenirsek olaca bu.

• En cok merak ettigimde baska ne is yaptığı yani neyle mesgulde yetistiremiyo susosidpudr

Dersleri ben de yok ama bu adama güvenip satin alana yazik yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutant Sisifos

En cok merak ettigimde baska ne is yaptığı yani neyle mesgulde yetistiremiyo susosidpudr

Dersleri ben de yok ama bu adama güvenip satin alana yazik yani

Kafelerde geziyo işte.Birde dersle alakası olmayan sosyete tipli kızlar bunu pohpohluyo hocaaam mütişsiniz seviliyosunuz falan bu da tamam sorun yok diyo öle devam ediyo.
  • BEHSATIN GENE SON ' HAFTA KALA KONU ÇALIŞTIRACAK OLMASI

kaf benim soru benim... anlatmıyorum.....
  • Parayla rezil olmak bu olsa gerek :D
  • Yazık la alanlara acıdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Alper

Hah işte adamı böyle ne yaparsa yapsın destekleyenler oldu sürece çok para kazanır bu adam tabi.

• Bir de canlı yayında beni günah keçisi ilan etmeyin zaten anlatıcam 1-2 güne bitireceksiniz dedi bir de Ben de modüler aritmetiği bekliyorum . Mantık için behzata gerek yok , ceyhun hocadan bakabilirsin ya da başka birinden . Eşitsizlikler için eski videoyu alabilirsiniz hiç oynamamış nerdeyse dökümanla .
  • ya adam bizler için uğraşıyor.aklımızda taze kalması için sınava 2-3 gün kala konu çalışacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Communism

Bir de canlı yayında beni günah keçisi ilan etmeyin zaten anlatıcam 1-2 güne bitireceksiniz dedi bir de Ben de modüler aritmetiği bekliyorum . Mantık için behzata gerek yok , ceyhun hocadan bakabilirsin ya da başka birinden . Eşitsizlikler için eski videoyu alabilirsiniz hiç oynamamış nerdeyse dökümanla .

Sıkıntı orda zaten lys ye 1 ay dan daha az süre kala konu çalışılmıyor aga 3 gündür dizileri bitirmeye çalışıyorum olmuyor.Bu saaten sonra konu çalışılmaz.Deneme kasmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilthyFrank

quote:

Orijinalden alıntı: Burak Alper

Hah işte adamı böyle ne yaparsa yapsın destekleyenler oldu sürece çok para kazanır bu adam tabi.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Alper -- 31 Ocak 2020; 13:7:9 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackk001 -- 18 Mayıs 2017; 21:3:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackk001

neden değiştirdin hocam cevabını?
  • Mantik diziler mod dinlemenize gerek yok kitaptan halledilebilecek konu hepsi

Kim diyor kalan son gunlerde konu calisilmaz diye?

Turev calisiyorum 😁
  • mod mantık basit konular hacı. Behzatı beklemeden sorunsuz halledebilirsin.
  • ben bu adamla çalıştım çalışalı matematikte olan pratikliğimi yitirdim en basit şeyleri bile o kadar zorlaya zorlaya anlatıyorki sonunda kafa uçuyor sonuç hiç bir şey anlamamak. Tamam anlattığı yerler var güzel olan ancak böyle izlemek bana zor geliyor ve de bıktırıyor keşke almasam diyorum. Adam bi permütasyon anlatıyor dersin sanki üniversitede okuyoruz yaw el insaf o kadar zor sorular koyup milletin aklını bulandıracağına pratik yaptır daha mantıklı bak bakalım ösym tarihine nasıl çıkmış sorular meb kitabına bak 10 20 sayfa anlatılıp geçilmiş. Bilmiyorum siz nasıl düşünüyorsunuz.
  • burak335 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.
  • BEHSATIN GENE SON ' HAFTA KALA KONU ÇALIŞTIRACAK OLMASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waiden -- 19 Mayıs 2017; 19:53:46 >
  • Abi eyvallah iyi hoş hoca bende kullanıyorum ama biraz abartmıyor musunuz benim cevremde bir sürü ilk 10-20bin var hiç biri kullanmıyor, adını bile duymamışlar. Kaf3 u almadım, iyi ki almamışım diyorum ben. Kaf4 iyi geldi ama karekök çözen birinin bizden pek de bir farkı yok bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.