Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.964
Cevap
170
Favori
566.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tod'da Samsun- Fenerbahçe maçı 4k test yayını açık izliyorum şuan Test-U Kanalında.

• rehber_ R kullanıcısına yanıt

Bitrate değeri kaç?

• yilmazinhesabi Y kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam Gözünüze aydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tod tv de yerli dizi izliyorum ancak türkçe altyazı da açık bir türlü kapatamadım.altyazı sekmesini açınca tıklanmıyor hiçbir seçenek.birkaç cihazda da durum aynı(android box) cep telefonu uygulamasında(İos) böyle bir sorun yok.benzer sorunu yaşayan yada çözüm önerisi olan var mı? duyduğum şeyleri bir de alttan okumak çok sinir bozucu

• 5 saniyede bir ekranda ızgaralar çıkıyor TOD da televizyon lg internet superonline kablosuz modem tv aynı odada neden yapıyor olabilir

• mustii_35 M kullanıcısına yanıt
    O olay herkesde aynı. O kadar yazdık onlara 1 yıldır düzelmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam,Dün aldımız Tod abonelimde Fenerbahce maclarını verebilrim.Smart,Apple tv acıktır.Kolay gelsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasım’da senem doluyor. Şöyle bir fiyatlara bakayım dedim 3500tl şu an da TOD 12 süperlig paketi.
    Var mıdır bununla ilgili bir gelişme?

• Selamlar,

Tod tv super lig paketlerinden biri satin alinarak, yurtdisindan Android TV’de, Turkiye VPN’i ile izlenebilir mi?

• crespo61 kullanıcısına yanıt
    Hangi takimlisin

• davut6767 D kullanıcısına yanıt
    Sorman hata hocam plakadan belli değil mi :)

• crespo61 kullanıcısına yanıt
    Ozur kardesim dm ne bak

• Arkadaşlar.

TOD taraftar (web,cep,Tablet) paketi xiaomi mi box üzerinden tarayıcı değilde uygulama üzerinden seyredilebiliyormu? Sistem Mi box cihazını tablet olarak mı algılıyor acaba bilen kullanan var mıdır.

Teşekkürler.

• Migrostan magaza kasasından 40-45 gün önce 1 yıllık Tod aldım. Kod verdiler. 8-10 gün sonra kodu kullanırken bu kod kullanılmıştır uyarısı aldım. Tod müşteri temsilcisi, bizi ilgilendirmez satıcı kurumla görüşün dedi. Bunun üzerine Migrosta 22 eylülde kayıt açtım. 1 aydır kaydım açık ama hiçbir sonuç yok. Parasını verdiğim maçları izleyemiyorum. Migros müşteri hizmetlerini iki günde bir arıyorum süreç hızlansın diye. Fakat hiçbir gelişme yok. Bir fikri olan var mı? Bu gidişle migros benim problemi çözene kadar lig bitecek. beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] 

• Avantgarde80 kullanıcısına yanıt

Mi box u smart tv olarak görüyor yani 4 ekran almanız lazım elinizdeki paket ile izleyemezsiniz

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

kötü oldu..

teşekkürler.

• Beyler konuyla tam alakalı değil ama merak ettiğim bişey var

Evimde kutulu dijiturk var Ben çanaktan gelen kabloyu 2 ye ayıran bi çoklayıcı aldım (Şu linktekine benzer ama farklı markahttps://www.hepsiburada.com/mag-12-splitter-5-2500-mhz-uydu-bolucu-p-HBCV00000LT4IB?ftid=ub7g17t1av0wjbjh&magaza=ATAELEKTRON%C4%B0K&url_src=and-product-detail)

Kısaca çünkü evdekilerin dijiturk'le arası iyi değil Ayrıca ben de verdikleri kutuyu beğenmedim 10-15 sene önce kullandığımız uydu cihazları arayüzleri gibi bi arayüzü var Ayrıca da yavaş Neyse bende aldığım çoklayıcı ile maç günleri dijiturk'ü diğer günlerde de turksatı kullanmak istiyorum Gerekli bağlantıları yaptım fakat dijiturk'te sinyal zayıf hataları aldım Birçok kanal çekmez oldu Turksat'ta ise sorun yok Her kanalı denemedim ama çekmeyen yoktu herhalde Sormak istediğim şu linkteki gibi bir sinyal güçlendirici alsam dijiturk kanallarındaki sorun çözülür mü
    https://www.hepsiburada.com/atlanta-al-02-al02-sinyal-hat-yukseltici-guclendirici-line-amplifier-20-db-p-EVATLANTAAL02?ftid=7wt15j6vejjcwe39&magaza=Atlanta+Shop&url_src=and-product-detail

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Bende sizin kullandiginiz yontemi kullaniyorum ama kullandiginiz aletin adi T konnektor yani coklayici ama bu yontem ile sadece tak cikar yani izlemek istediginiz platform turksat ise digiturk uyduya bagli kabloyu sokmeniz lazim aksi taktirde sinyal zayif uyarisi alirsiniz ya da tam tersi Digitürk izlemek istiyorsaniz turksat kabloyu sokmeniz lazim ya da canaktan 2 tane ayri ayri kablo cekmeniz lazim

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Hocam dijiturk'te de birçok kanal çekiyor Yani ikisi birden aslında çalışıyor fakat sinyal zayıflıyor Bu yüzden o t konnectöründen hariç bir sinyal güçlendirici belki sorunu çözer Çekmeyen kanallar da çeker diye düşündüm Ne yazık ki 2. bir hat çekme durumum yok

• beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

1 hafta önce çalışıyordu şimdi 403 error veriyor site çözümü hakkında bilgisi olan var mı ? Res atmayı çerezleri silmeyi denedim ilginçtir ki vpn ile girmeyi bile denedim açılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.