Şimdi Ara

Beinsport maç özetleri açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşamalı akış türü desteklenmiyor veya akışta bir hata var. Bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım.şimdiden teşekkürler Beinsport maç özetleri açılmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bein Sports Özetlerinin Açılmama Sorunu

Bein Sports maç özetlerine erişmekte sorun yaşıyorsanız, bu sorunun birkaç olası nedeni olabilir. İşte kontrol etmeniz gereken bazı noktalar:

• İnternet Bağlantını Kontrol Et: Özetlerin yüklenmesi için istikrarlı bir internet bağlantısına ihtiyacın var. Wi-Fi veya mobil verilerinin düzgün çalıştığından emin ol.
    • Tarayıcını Güncelle: Güncel olmayan tarayıcılar, Bein Sports web sitesinde sorunlara neden olabilir. Tarayıcının en son sürümüne sahip olduğundan emin ol.
    • Çerezleri ve Önbelleği Temizle: Çerezler ve önbellek, web sitesi performansıyla ilgili sorunlara neden olabilir. Tarayıcının çerezlerini ve önbelleğini temizlemeyi dene.
    • Gizli Pencerede Dene: Tarayıcındaki eklentiler veya uzantılar Bein Sports özetlerinin açılmasını engelleyebilir. Gizli bir pencerede özetlere erişmeyi dene.
    • Bein Sports Sunucularını Kontrol Et: Bein Sports sunucuları bazen bakım veya teknik sorunlar nedeniyle geçici olarak kullanılamıyor olabilir. Sunucuların çalışır durumda olup olmadığını resmi Bein Sports kanallarından kontrol et.

Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala Bein Sports özetlerine erişemiyorsan, doğrudan Bein Sports destek ekibiyle iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam siteyi masa üstü formatında açın o zaman izleyebilirsiniz
  • hocam siteyi masa üstü formatında açın o zaman izleyebilirsiniz
  • içinde "octa" kelimesi geçen bir program kurmak gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. beIN uygulamasını indirip oradan izleseniz?
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Uygulamasından açılıyor.Denedim şimdi benim anlamadığım choreme dan niye açılmıyor. Tskr

• porsuk_y kullanıcısına yanıt
    Denedim olmadı.

• hocam açılıyor chrome da masaüstü şeklinde aç diyince fakat adres uzantısının başında "m.bein..." yazmasın mobil sürüm adresi istediği için açılmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • porsuk_y kullanıcısına yanıt
    Denedim oldu tskr edrm

• Beinsport maç özetlerini tarayıcı üzerinden izleyemiyorsanız reklam engelleyici eklentisi kullanıyor olabilirsiniz veya tarayıcınızdan kaynaklı bir sorunda olabilir. Beinsport maç özetleri izleyemiyorum sorunu yaşayan arkadaşlarımız aşağıdaki makaleyi inceleyebilirler;

https://www.colaker.net/teknoloji/bein-sport-mac-ozetleri-izleyemiyorum/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muyendiz28 -- 9 Aralık 2022; 0:18:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.