Şimdi Ara

Bekarlara Pratik Yemek Tarifleri [Ana Konu] - İlk Mesaj Güncellendi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
293
Favori
73.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolasin dusty, evde devamlı yemek yaparım, sayende değişik yemekler yiyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afiyet olsun efendim, isteyin tarif vereyim
  • süper konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Afiyet olsun efendim, isteyin tarif vereyim

Bu arada sizin gibi yemek bilgisi olan birinin forumda olması cok iyi :) tarifler guzel en kısa sürede denemek istiyorum.bu arada elinizde köstebek pasta tarifi var mı?

• Teşekkürler, bugün seferiyim. Pazar-pazartesi kesin deneyeceğim tarifi
    Resmi mahvetti beni, kendi kendimi sindirmeye başladım ^_^
  • Bizede boyle birsey lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

Afiyet olsun efendim, isteyin tarif vereyim

Bu arada sizin gibi yemek bilgisi olan birinin forumda olması cok iyi :) tarifler guzel en kısa sürede denemek istiyorum.bu arada elinizde köstebek pasta tarifi var mı?

Olmaz mı? Hem de en pratiğinden var. (Şaka bir yana cidden çok güzel oluyor bu pakettekiler)

Bekarlara Pratik Yemek Tarifleri [Ana Konu] - İlk Mesaj Güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusty -- 25 Mayıs 2012; 17:01:47 >

• Mesajım bulunsun. Krep yoksa krep yapımını da ekleyin tarifi verebilirim.
  • Krep tarifi ön sayfalarda var, ilk sayfadaki listeye bakabilirsin
  • quote:

Krep tarifi ön sayfalarda var, ilk sayfadaki listeye bakabilirsin

Bu arada önce ki mesajinizdaki resim gözükmüyor yanlış yüklediniz sanırım :D

• Bende gözüküyor, siz mobil sürümden girdiğiniz için şu an göremiyor olabilirsiniz. Dr. Oetker'in Köstebek Pasta'sının paketini ekledim resimde.
  • Konu mükemmel. Yemek yemeyi çok severim yakında üni.ye gidiyorum çok lazım olacak bu tarifler. Favorilere ekledim
  • Anladım teşekkür ederim guzel tatlı pasta tarifleri var bendede isteyen olursa elimden geldigi kadarıyla yardımcı olabilirim.

• Çok güzel ve pratik tarifler var çok güzel bir konu olmuş ekledim favorilere
  • şöyle bezelye,kuş başı tavuk ve patates 3lüsünü içeren bir yemek tarifiniz var mı acabaaa ??
  • Güzel konu olmuş. Mahsuru olmaz ise bende sürekli beğenerek yediğim basit ama lezzetli bir yemeğin tarifini paylaşmak isterim.

PAPARA

Bekarlara Pratik Yemek Tarifleri [Ana Konu] - İlk Mesaj Güncellendi

1 Tane Bayat Ekmek
    300 Gr.Kıyma( ŞART DEĞİL)
    1 Kase Yoğurt
    1 Tane Soğan
    3 Diş Sarımsak
    1 Yemek Kaşığı Biber Salçası
    1 Su Bardağı Sıcak Salçalı Su
    Tuz
    Karabiber

Ekmeği dilimleyip, dilimleri kür küp kesiyoruz. Akabinde bunları tost makinasına vea fırına atıyoruz. Ben ekmekleri biraz baharat ve sirkeyle tatlandırıyorum. Ekmekler kıtırlaşmaya başlayınca fırından yada tost makinesinden alıyoruz .Sıcak salcalı suyu ekmeklerin üzerinde gezdirin.Dövülmüş sarımsağı yoğurtla karıştırın.Diğer tarafta yemeklik doğranmış soğanı pembeleşene kadar kavurup kıymayı ilave edin.Kıyma suyunu çekince salça ve baharatları ekleyin.Biraz pişirip tencereyi ocaktan alın.Kızarttığınız ekmeklerin üstüne önce yoğurdu sonrada kıymalı harçtan dökün.En üstede ince kıyılmış maydanoz serpip sıcak olarak servis edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 25 Mayıs 2012; 18:10:33 >

• shanke@ bizim yörede ekmek aşı denir bu yemeğe, ben de çok severim. Çok kolay ve güzel bir yemektir.
  • Basit bisey bekliyodum ama gayet güzel konu olmus.

• 10 numara konu olmus basta konu sahibi olmak uzere hepnize tesekkurler yarin deneyecegim soslu tavugu yapabilirsem ss atarim
  • güzel konu. mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.