Şimdi Ara

Bekir avşar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bekir avşarın bir videosunda ayt matematikte teker teker soruların yapılabilirliği grafiği vardı. Hangi soruların daha çok yanlış yapıldığı yüzdeleri vs vardı. O grafiklere( fizik kim bio)nereden ulaşabilirim.

Yardımcı olursanız yapacağım analizleri buraya da atacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Eyvallah dostum çoğu konuda boş atıyor farkındayım yine de adamın söylediklerinden kendim için uygun olanları seçmeye çalışıyorum. Analizler için de ayt fende protein sentezi, aktiflik, elektroliz, manyetik alan (silgili soru) yapılma yüzdelerini merak ettim. Mesela Fizikte en az 4 soru kalktı 12 konularından ,mekanik ve elektrik sorularının yapılma yüzdelerine göre ikisinden birine daha fazla abanıcam.
  • Kankam istatistikler mini etek gibidir. Onlar genel için kendin deneme çözüp kendi istatistiklerini oluştur. Geçmiş soruları tara yapamadığım konuları belirle Bekir Bey de aşırı boş yapıyor fazla yüceltme gözünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum çoğu konuda boş atıyor farkındayım yine de adamın söylediklerinden kendim için uygun olanları seçmeye çalışıyorum. Analizler için de ayt fende protein sentezi, aktiflik, elektroliz, manyetik alan (silgili soru) yapılma yüzdelerini merak ettim. Mesela Fizikte en az 4 soru kalktı 12 konularından ,mekanik ve elektrik sorularının yapılma yüzdelerine göre ikisinden birine daha fazla abanıcam.

• Bulursan atsana
  • Atarım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• freaking out F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Betül hoca biyoloji
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O silgili sorunun yapılma yüzdesi benim beklediğimden daha fazla
    Mattaki küme ve çember analitiği soruları çok daha az yapılmış ilginç

• cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    Silgi sorusu çok kolaydı zaten neden yapılma oranı az olsun ki ?
  • idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    Ulan her şeyi en iyi siz biliyorsunuz. Boş yapıyor diyor bide 🌝 o grafikleri bende inceledim ayt matta mesela küme sorusu en düşük doğru yapılan soruydu ve benim tek yanlışım oydu. Alt tarafı bi yks öğrencisisin bir de istatistik bilimine bok atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizikteki en seçici soru olduğu için?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.