Şimdi Ara

Bekir Avşar takip edenler bir bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene mezuna kaldım bir daha hazırlanıyorum,tyt de 50 ayt de 25 netim var.

Bekir avşarı 1 hafta önce keşfettim ancak derece isteyenler için çalışmaları çoktan haziranda başlatmış ve ayt de mat 30 netten felan bahsediyor ales soruları diyor bir sürü şey söylüyor.

Dershaneyi de bıraktım, saat 9 öğlen 5 bir memur gibi buna çalışacağım.Geç olduğunun farkındayım ancak bekir hocanın motivasyon videolarında gördüğüm aralık ayında 59 obp ile başlayıp odtü kazanan arkadaş gibi insanlar bana motive oldu kaldı ki benim OBP puanım 80.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? Bekir hocanın programını yapıp takip edenler tavsiye verirse sevinirim.Varımı yoğumu katıp çalışmalara başladım.

Sizlerden yapabilirsin veya yapamazsın yorumu istemiyorum,bana bu hocanın yöntemiyle yol yordam gösterin yeterli.

• tm misin mf mi bi de netlerin açılımını da yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

tm misin mf mi bi de netlerin açılımını da yaz
    Kusra bakmayın unutmuşum , eşit ağırlık tm yim yani.

50 netimin 25 kadarı türkçe 16 kadarı sosyal bunlar artıp azalıyor sosyal bazen fulluyorum matematik düşük 2 3 belki 4 net.Aytde de edebiyat yapmamış halim bu,ordada sosyal ve türkçe kısmını fulleyebiliyorum ama matematik 1 net belkide değil.

Antremanlarla matematik 1 kitabını bitirdim 2 yi yapıyorum devamında 3 ve 4 e geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okeanospetrichor

Bu mesaj silindi.
    Hocam ilk gri koçu bulmuştum forumda konusunu açtım herkes gri koç yaramaz bekir avşarı takip et dedi.Bekir avşarı takip etmeye başladım baktım harbiden iyi konuşuyor ama zamanında yakalayamamışım.

Dediğin gibi bir ironi var geçen sene mi söyledi bunu ?
  • Durumun bu şekildeyse bol bol matematik çalış hocam. TM de en belirleyici ders matematik oluyor. Her şey bir yana matematik bir yana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu işi youtubedan bi rehberlikçiyle falan halledemezsin binlerce çeşit öğrenci var bu kadar genel konuşulmaz herkesin ilacı farklı eşit ağırlıkçı isen fizik gibi bi belan yok zaten matın da bu kadar zayıfsa çoğunlukla mat çalış dershane ya da özel ders almıyosan mikail hocayı öneririm(başta antremanlarla matı bitirirsin)
  • Anladım dostlar genel olarak bir hocaya bağlı kalma diyorsunuz,başka neler önerirsiniz ? Bu hocanın şuan devam ettirdiği düzen hakkında bahsedecek var mı ? Ales sorularını çıkarıp çözmeye başlıycam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.