|
Bildirim
amd piyasa değeri inteli katladı işlemciler çok başarılı. tüm dünya anladı intel fanboyları dışında
|
Sürekli trollük yapanları bloklamak oldukça faydalı:
Hem saçma sapan şeyleri görmemiş oluyoruz hem de gereksiz yere zaman kaybetmemiş oluyoruz. Sonuç olarak: "Boşa harcanan enerji, kaybolan emeğimizdir" :) *** Yeni çıkacak işlemciler cümle aleme hayırlı olsun... |
3 nm olmayabilir netlik yok o konuda. TSMC ye bağlı. Sadece apple için 3 nm üretiyordu anlaşma gereği. Bu sene qualcomm snapdragon 4 yanlış bilmiyorsam 3 nm de üretilecek. Kapasitesi başka firmaların işlemcilerine yeter mi bilmiyorum. AMD 3 nm de üretim yaptırabilirse İntel üstüne kürekle toprak atacak demektir.
|
40 yaş civarı Gerçekten iyi bilgisi olan eskilerden hiç kimse buraya oturup da yorum yazmıyor zaten, Çoluk çocuk yazıyor sürekli sınırsız bilgi diyen mühendis eyvah eyvah
|
|
|
|
x3d modeller olmayacaksa ne anladık? |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet şu anda yok, fanboy arkadaş Intel 3 ve Intel 20A üretim teknolojilerinden bahsediyor galiba. Ki onların da TSMC'ye karşı nasıl bir performans vereceği meçhul. Malum Intel bu, önceki 10nm ve 7nm süreçlerini "Intel 7/Intel 4" olarak pazarlamıştı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zadnxcom -- 28 Mayıs 2024; 13:23:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4nm değil 3nm olacak bu bir. İkincisi Intel Arrow Lake ile anakart değiştirecekken AM5 anakartlara Zen 6 işlemciler bile takılabilecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobszle -- 28 Mayıs 2024; 16:22:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |