Yavaş yavaş insanlar mum radyo dinamo gibi şeyler stoklamaya başlamış 2024 yılındaki patlamada tüm elektrik sistemi çökecek şuan sizde durumlar nedir? |
Bildirim
Yavaş yavaş insanlar mum radyo dinamo gibi şeyler stoklamaya başlamış 2024 yılındaki patlamada tüm elektrik sistemi çökecek şuan sizde durumlar nedir? |
benim automatron hazır hocam |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2000 yılında tüm bigisayarlar çökecekti. elektrikler kesilecek dünyayi felaketler bekliyordu. ![]() 1 ocak 2000 bilgisayar çöktü mü diye kontrol etmek https://eksisozluk1923.com/1-ocak-2000-bilgisayar-coktu-mu-diye-kontrol-etmek--6416362 |
Bu başka birşey güneş patlamaları yapısı gereği doğal, şimdi olmasa gelecekte kesinlikle olacak bu da dünyada ki elektrik, uydu ve internet şebekelerine zarar verecektir şiddetine bağlı olarak bir süre bu araçlardan uzak kalabiliriz. Ben ciddi bir önlem almadım ancak sahip olduğum kripto stabil coinleri(usdt ve usdc) dolara çevirdim, gerçi o da banka da yine çekemem mantıklı olan fiziksel altın veya gümüş sanırım. |
Yalan şeylere inanıyormusunuz yıllardır aynı hikayeyi diyip duruyorlar hiç birşey olmaz yat uyu. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Aralık 2023; 23:46:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |