Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: baytar17

eros33 ben kesin alacağım.hatta kendim gelip alacagım,bu arada bu benim arabaya sığar mı? Gemişken seninlede tanışmak isterim. tv konusunda bu kadar yardımından sonra bir yemek söylerim artık

sagol dostum eksık olma tabıkı tanısırız ınsallah hele bı muradımıza erelımde yemek kolay bu arada tıcarı arac lazım onu koymak ıcın soyleyeyım sımdıden

arkadaslar bırsey ıtıraf edıcem kızmayın ama basta ben tamamıyle kds 55a2000 e odaklandık sıze bu partıde gelecek olan baska bır CEVHERI soylemeyı unuttum ıyımı

eeee belkı bazı arkadaslarımızı 55ınch te kesmez ama su XBR dıye tabır ettıgınız model varya yanı benım gecen ay fuarda sony stand ında gordugum serı evet evet yanlıs okumuyorsunuz XBR SERISININ 70ınch ıde gelecek arkadaslar gayet cıddıyım haberınız olsun

neyse hemen aaa maaa demeyın canım ne demısler aza(140ekran) kanaat getırmeyen cogu(70ınchx2.54=177,8 ekran)bulamazmıs ıdare edın artık canım

bu arada aklınızdakı fıatları beklıyorum dostlarım bakın saat 10da kapatacagım dukkanı sabaha kadar sızı burada bekleyemem valla ona gore

• http://www.learningcenter.sony.us/assets/hpd/hdtv/choose-grandwega.php?%26LCID=LCTR_Showcase:HDTV:LoDef:btnSXRD#
    on cercevedeki tru surround xbr serisindemi var daha once bir kac arkadas a serisindede ayni resimleri gecmistide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhunter -- 15 Kasım 2006; 20:14:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drhunter

http://www.learningcenter.sony.us/assets/hpd/hdtv/choose-grandwega.php?%26LCID=LCTR_Showcase:HDTV:LoDef:btnSXRD#
    on cercevedeki tru surround xbr serisindemi var daha once bir kac arkadas a serisindede ayni resimleri gecmistide

KDS-A serisi ile KDS-XBR serisi görünümleri benim ulaştığım kadarıyla böyle, yan hoparlörler A serisinde yok...

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

• quote:

Orjinalden alıntı: eros33

eeee belkı bazı arkadaslarımızı 55ınch te kesmez ama su XBR dıye tabır ettıgınız model varya yanı benım gecen ay fuarda sony stand ında gordugum serı evet evet yanlıs okumuyorsunuz XBR SERISININ 70ınch ıde gelecek arkadaslar gayet cıddıyım haberınız olsun

vay be XBR serisi de geliyor demek, hadi bakalım hayırlısı, yav bunun 60" lik olan modelini getirecekler mi acaba
  • tesekkurler marmarıs,olsaydı daha yakısıklı gozukuyordu aslında
  • arkadaşlar fiyatlar ne zaman belli oluyor bilgisi olan varsa sevinirim kdf-50e2010 sony magazalarına gelmiş 3200 ytl diyorlar bu akşam paarlık yapmaya gidiyorum 3.000 ytl ye kadar almayı düşünüyorum en azından 5 fazla veririz ama 3 yıl garantili olur hemde 15 taksit
  • dostlar dogubanktan 1saat evvel geldım malla kısmetse cumartesı sergılenmeye baslanacakmıs ama almanyadan dun aksam gelen faxı gordum maalesef kds 55 ve xbr70 modellerı bu partıde yokmus 20 gun sonrakı partıde gelecekmıs toshıbalar gelmıs sony nın 40 ve 46 ınch lcd tv lerı ve phılps ın lcd ve plazmaları gelmıs bu arada kds 55 modelını 4400-4750 ytl arasında satmayı dusunuyorlarmıs bu urun daha yenı avrupada satıldıgı ıcın fıatın dahada dusmesı 3-4 ay daha alabılırmıs hepınızın bılgısı olsun

bu arada kdf serısının fıatları almanya ve burada asagı yukarı aynı oldugu ıcın sımdılık gtırmeyeceklermıs haberınız olsun
  • arkadaşlar kdf-50e2010 için 3000 ytl ye 15 taksit nasıl hemde 3 yıl garantili sony eurosony garantili
  • quote:

Orjinalden alıntı: onureren

arkadaşlar kdf-50e2010 için 3000 ytl ye 15 taksit nasıl hemde 3 yıl garantili sony eurosony garantili

hemen kap bir tane bence Ben memnunum.
  • hocam 3000 ytl 15 taksit ve sehpa dahil fiyatmı ?? eğer bu fiyatsa nerede buldun pm atarsan yada burada cevaplar isen sevinirim .
  • evet fiat yazarsan ve nerden aldığını iyi olur
  • kds için 4400 vermem.zaten hanım da illa lcd al diyor.bana da bu fiat bahane olurbiraz daha bekleriz napalım.
  • hadeeee.................
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

hocam 3000 ytl 15 taksit ve sehpa dahil fiyatmı ?? eğer bu fiyatsa nerede buldun pm atarsan yada burada cevaplar isen sevinirim .

burak reis ankarada sony mağazasında world e 9 taksite 3150 e bıraktı ankaraya 2 tane geldigi için tabiki pazarlık lafına kulak bile asmadılar yanındada siemens in 4 tane ev aleti de hediye narenciye sıkacağı el blenderı ütü ve kettle sehpa ihtiyacım olmadıgı için sehpayı hiç sormadım. inşallah bugün getirip kuracaklar tabi depoda bir problem çıkmazsa ankaraya sadece 2 adet gelmiş te artık şansıma gelirse gelmezsede parayı peşin ödedik yarın gidip kavga yaparız
  • hediyeleri almazsanda 100 ytl daha düşüyorlar
  • bilgi için teşekkürler hayırlı olsun.
  • Orjinalden alıntı: burak reis

bilgi için teşekkürler hayırlı olsun.

teşekkür ederim
    ama tv daha elime geçmedi geçerse bende çok sevinecem valla bil. ile bağlantısını nasıl yapıyoruz bilgi verebilirmisiniz vede uydu cihazı ile bağlantısı hangi kablo ile yapılıyor
  • keske kds 50" ile gelseydi ,pazarlamacilar...
  • quote:

dostlar dogubanktan 1saat evvel geldım malla kısmetse cumartesı sergılenmeye baslanacakmıs ama almanyadan dun aksam gelen faxı gordum maalesef kds 55 ve xbr70 modellerı bu partıde yokmus 20 gun sonrakı partıde gelecekmıs toshıbalar gelmıs sony nın 40 ve 46 ınch lcd tv lerı ve phılps ın lcd ve plazmaları gelmıs bu arada kds 55 modelını 4400-4750 ytl arasında satmayı dusunuyorlarmıs bu urun daha yenı avrupada satıldıgı ıcın fıatın dahada dusmesı 3-4 ay daha alabılırmıs hepınızın bılgısı olsun

bu durum da iyice can sıkıcı bi hal almaya başladı ama di mi ya.... @eros33 dostum ne diyosun bu işe, yoksa beklemek yerine kdf falan mı düşüneceksin
  • quote:

dostlar dogubanktan 1saat evvel geldım malla kısmetse cumartesı sergılenmeye baslanacakmıs ama almanyadan dun aksam gelen faxı gordum maalesef kds 55 ve xbr70 modellerı bu partıde yokmus 20 gun sonrakı partıde gelecekmıs toshıbalar gelmıs sony nın 40 ve 46 ınch lcd tv lerı ve phılps ın lcd ve plazmaları gelmıs bu arada kds 55 modelını 4400-4750 ytl arasında satmayı dusunuyorlarmıs bu urun daha yenı avrupada satıldıgı ıcın fıatın dahada dusmesı 3-4 ay daha alabılırmıs hepınızın bılgısı olsun

bu arada kdf serısının fıatları almanya ve burada asagı yukarı aynı oldugu ıcın sımdılık gtırmeyeceklermıs haberınız olsun

Kdf serisi zaten var turkiyede?Yanlışlık oldu galiba

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.