Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: marmaris

selam arkadaşlar, bu hafta sonu yine Ankara daydım ve gidip görmeden edemedim tv yi, bi şööyle geçtim
    önünden.. yukarıdaki mesajda lambaları var sistemi baya bi farklılaştırmışlar sanki, lambası bilem güzel

farklı be...@raifkokten arkadaşımız ankamall daki bayinin 5750 ye kadar indiğini söylemiş, valla ben kredi

kartı ile tek slip bile deil keş nakit para ile ödeyecem dedim (pazarlık ağızı) adamlar 5900 den inmediler..

neyse zaten şu tır tır gelmekte olan tırlar bi gelse sony fiması da fiyatları çeker gibime geliyo, inşallah,...

@eros dostumuzun araştırmları yine muhteşem, verdiğin bilgiler için teşekkürler... ben de hafta sonu

görücüye çıkardım kds yi ama pahalı bulundu eşim tarafından... kdf ile arasındaki seçimde kesinlikle kds

dedi... bir de ben bundan önce kdf nin peşindeydim teee 5000ytl olduğu zamanlardan beri, tabi bu çıkınca

kds de takılı kaldım, durum böyle olunca eşim umutsuzluğa kapılıp "sen bunu da alamazsın çünkü yerine

yenisi çıkar onu beklersin ve biz tv siz kalırız" dedi ... ben de korkmaya başladım kendimden, acaba

kds nin A serisini almak yerine XBR serisini mi beklesem ...

DOSTUM 6 AY SONRASINA GİDELİM kds a serisi sony bayisinde garantili 4000 ytl olmuş xbr serisi memleketime gelmiş 6500 ytl den satıyorlar sen burada ne dersin acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

DOSTUM 6 AY SONRASINA GİDELİM kds a serisi sony bayisinde garantili 4000 ytl olmuş xbr serisi memleketime gelmiş 6500 ytl den satıyorlar sen burada ne dersin acaba

valla yerden göğe kadar haklısın derim, ne diyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: moran21

XBR ile A serisi arasında nasıl bir fark var acaba?

aşağıda KDF serisi ile KDS A ve XBR serilerinin karşılaştırılmalı grafiği var teknik terimlere yabancı deilsen açıklayıcı bi tablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 13 Kasım 2006; 23:01:00 >

• verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Görebildiğim kadarıyla görüntü teknolojisiyle ilgili değerler aynı.Belki birkaç küçük ayrıntıda farklılıklar var.Yukarıda bir arkadaşımızın dediğine katılıyorum.6 ay sonra bayiden 4000 ytl ye faturalı olarak kds55 i almak varken,daha yüksek bir bedeli xbr tv ye ödemenin bir anlamı yok.
    Çok değerli katılımcıların olduğu bu forumdan yararlanıyor olmak büyük avantaj.Emeği geçen herkese tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

ank da yıldızda demir ticarette 2.5 metreden falan baktım başım acayip ağrıdı,belki yorgunluktan belki de fazla yakın bakmaktandı.onun için 50 inch daha uygun demiştim.doğubank da 4500 olacaksa değmez ben pazarlık eder bi yerden 5500 e garantili bulurum onu alırım(daha almıyacağım ama sizin için söyliyeyim)1000 ytl için garantisiz bir ürün alınmaz bence.3 sene garanti veriyorlar.tabii 1000 ytl az değil ama 5500 ün içinde az.

dostum hem boyut bakımından hemde fıat bakımından haklısın tabıkı arada 1000ytl fark olacaksa degmez mantıken bende 127 almak ısterım ama buraya gelmesı zor gozukuyor yanı ınanın avrupada 127 sı olsa getırecek abıler tanıdık verırım parasını beklerım 1ay alırım ama onlarda haklı gercekten 127sı avrupada satılmıyor ınternetten arastırdıgım kadarıyla

yanlız soyle bırsey var netıcede bu urun PROJEKSIYON TV oldugu ıcın 3-4 metre mesafeden parlaklık ve netlık bakımından goz yormayacagı kanaatındeyım hele bırde HD YAYIN olsa degmeyın keyfımıze

gecen hafta cebren ve hıle ıle phılıps ın demo hd goruntulerının oldugu dvd yı ele gecırdımbelkı bıryerlerde ızlemıssınızdır hanı dunya kupasından goruntuler gosterıyor(brezılya almanya arjantın vb goruntuler) gecen hafta 3gun burada 106 109 ve 117 ekran tv lerde ızledım dun bana dvd cekımı yapan abımızın ısyerıne gıttım onda 23 ınchlık bılgısayar monıtoru var goruntulerı beraber ızledık arkadaslar ınanın hıc zevk vermıyor demek ıstedıgım su dunya goruntu uzmanları bas bas bagırıp yazıyorlarya hd yayın dan zevk almak ıstıyorsanız butcenız dahılınde mumkun oldugu kadar BUYUK EKRAN TV ALMAYA CALISIN dıye hakıkaten dun bır kez daha bu sozun dogruluguna ınandım 140ekran KDS ıcın bırde boyle dusunmek lazım

• arkadaslar dun ızınlıydım ve 2.adreste yanı dogubanktaydım butun fırmalar hafta sonuna dogru gelecek yenı model tv ve cıhazları beklıyor tabıkı bende

buarada bır tıyo daha aldım hafat sonu yenı malları gelecek fırmanın 20 gun sonra 2.partı cıhazlarıda gelecekmıs hatta benım ne zamandır bekledıgım ve ınsallah kesın alacagım PIONEER DVR 545 DVD RECORDER cıhazıda gelecekmıs bu cıhazda hdmı cıkıs ve upconversıon(720p-1080ı) dvb tuner ve en onemlısıde otekı marka recorder larda olmayan MUSIC BOX ozellıgı bulunuyor yanı elınızde bulunan audıo cd lerı mp3 cdlerı ve wma dosya cd lerını bu cıhaza hızlı bır sekılde kopyalıyor sanatcının ve sarkının ısmını yazabılıyor cd dekı ıstemedıgınız parcaları sılebılıyor ve pop caz rock gıbı dosyalar yapıp buralara ayırabılıyorsunuz ve ıstedıgınız zaman tek tusla cd lerınızı dınleyebılıyorsunuz
    160gb lık modelı mp3 ten daha kalıtelı bır sıkıstırma methodu kullanarak 999adet muzik cd sını(bır muzık cd sınde ortalama 10 parca olsa 999x10=9990 sarkı yapar dıkkatınızı cekerım:smiles26: ) hafızasında tutabılıyor ılgılenen arkadasların bılgısıne sunarım

marmarıs dostum verdıgın karsılastırmalı bılgı ıcın tsk ederım aralarında pek fark yok+bu urunun avrupada sadece 70ınchlık modelı var+hoparlorlerı yanda oldugu ıcın kds ye gore daha genıs ve buyuk duracaktır dımyata pırınce gıderken elımızdekı BULGUR(KDS 55A2000)dan olmayalım bence az kaldı arkadaslar hafta sonu gereken tacızı yapıp bılgılerı sıze sunacagım

bu arada pazar gunu akmerkezdekı sony den sony nın kuse kagıda basılmıs fıat lıstesını almıstım bas sayfasında kds55a2000 ının resmı vardı dun nısanlımın yanına gıdıp gosterdım yelkenlerı suya ındırıp dızaynını cok begendıgını soyledı fakat hemende ekledı bu varken KDF serısını alma lutfen eger kds yı alamazsan bunu alma baska dızaynı guzel tv al dedı gelde cık ısın ıcınden

bakalım bır gelsınde neler yapıcaz hep beraber gorecegız bu arada TOSHIBA nın 117cm 1920x1080 LCD TV sıde aklımın bır kosesınde yedekte duruyor unuttun zannetmeyın dostlarım(

• dostlar gerı sayım basladı SON 3 GUN!!1(bu arada tıyo yu aldım ıslemler yarın bıtıyor ve mallar yarın aksamustu gumrukten cıkıyormus dostlarım hepımıze hayırlısı artık)
  • izlenimlerini bekliyoruz
  • arkadaslar yarın hem bu tv ıcın hemde kendı ozel ıslerım ıcın sabahtan oglene kadar dogubankta olacagım eger urun gelırse ılk gorenlerden ve ınceleyenlerde bırı olacagım fakat sayet yarın gelmezse en azından getıren fırmanın sahıbı abımızle bızzat yanına gıdıp gorusup tv yı tam olarak ne kadara satacaklarını ogrenmeye calısacagım

bu arada sormak ıstıyorum fıatı garantılı fıatından bızım ıstedıgımız gıbı daha uygun fıata gelırse(ornegın mısal 3800-4300ytl arası) nakıt olarak kımler lamayı dusunuyor acaba bana pm atarlar yada buraya yazarlarsa cok sevınırım en azından yarın kendısıne gıder su arkadaslarımda almayı dusunuyor der ona gorede fıat alabılırım dostlarım beklıyorum

ben ve matador1970 arkadasım kesın alıcıyız baska?????

• quote:

Orjinalden alıntı: eros33

arkadaslar yarın hem bu tv ıcın hemde kendı ozel ıslerım ıcın sabahtan oglene kadar dogubankta olacagım eger urun gelırse ılk gorenlerden ve ınceleyenlerde bırı olacagım fakat sayet yarın gelmezse en azından getıren fırmanın sahıbı abımızle bızzat yanına gıdıp gorusup tv yı tam olarak ne kadara satacaklarını ogrenmeye calısacagım

bu arada sormak ıstıyorum fıatı garantılı fıatından bızım ıstedıgımız gıbı daha uygun fıata gelırse(ornegın mısal 3800-4300ytl arası) nakıt olarak kımler lamayı dusunuyor acaba bana pm atarlar yada buraya yazarlarsa cok sevınırım en azından yarın kendısıne gıder su arkadaslarımda almayı dusunuyor der ona gorede fıat alabılırım dostlarım beklıyorum

sn eros33 fiyatı uygun olursa KDS 55A2000 almayı düşünüyorum ama taksitli alabilirim ancak ama oda olmazsa kdf-50e2010 düşünüyorum onunda fiyatını ögrenmeniz mümkünmü acaba kdf peşinde olabilir

• tabıkı dostum kds nın vadelı fıatınıde alırım ve bana gelecek demıslerdı kdf serısınınde fıatını ogrenırım yarın burada yazarım ınsallah
  • kds için bende alıcıyım .
  • öyle 3800 olursa 2 tane alırım kesin söz vermiyeyim de arkadaşa da sorayım.akşam hanıma da soralım.yarın forumu takip eder kesin bilgi veririm
  • quote:

yaw bu iş için İst.la gelsem mi ne.. bi de fiyat o seviyelerde çıkarsa değer valla gelmeye, değer de cihazı nası getirecez o var işte... ben de almak istiyorum ben de hemi de peşin ama uzaktayım be. naapcam bilmiyom valla... neyse siz alısınız inşallah fiyat o seviyede çıkar da ben de burdan sizin mesajlaşmalarınızı izler gaza gelip kalkar gelirim İst.la , almaya.. hadi hayırlısı bakalım.. yarın, en olmadı hafta sonu dananın kuyruğu kopuyo heralde @eros33 dostum, inşallah şu fiyat olumlu olur... beklemekteyiz...

quote:

marmarıs dostum verdıgın karsılastırmalı bılgı ıcın tsk ederım aralarında pek fark yok+bu urunun avrupada sadece 70ınchlık modelı var+hoparlorlerı yanda oldugu ıcın kds ye gore daha genıs ve buyuk duracaktır dımyata pırınce gıderken elımızdekı BULGUR(KDS 55A2000)dan olmayalım bence az kaldı arkadaslar hafta sonu gereken tacızı yapıp bılgılerı sıze sunacagım

rica ederim, senin incelemelerin için de teşekkürler, bekliyoruz bakalım şu bulgurun fiyatı bi düşse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 15 Kasım 2006; 18:34:17 >

• cihazi onden cevreleyen tru surround sistemi ucretlimi morfarede ki resminde yokta
  • quote:

Orjinalden alıntı: moran21

XBR ile A serisi arasında nasıl bir fark var acaba?

cnet review

burada dediğine göre xbr ile a serisinde bir kaç fark var, xbr de picture in picture ( twin view), cable card slot (bizi ilgilendirmiyor), daha yüksek güçlü bir lamba varmış. xbr serisindeki lamba ömrü hakkında ilginç açıklamalar var, Sony bu konuda A serisi için 8000 saat demiş ama xbr serisi için kullanıma bağlı gibi yuvarlak laflar etmiş.

XBR2 vs. A2000 features: As we've mentioned, the main differences between Sony's two SXRD lines can be found in the features section. The KDS-60XBR2 includes Twin View, which is Sony's brand of picture-in-picture that lets you watch two inputs or channels simultaneously. Although you can change the relative sizes of the windows, you can't have a smaller one inset inside a larger one, and you can't display images from any of the component video or HDMI inputs in the secondary window.

The KDS-R60XBR2 also adds a CableCard slot to the back panel, which allows you to watch digital and high-def cable channels without the box. It incorporates the TV Guide on-screen EPG, which replaces the EPG you lose when you ditch the cable box. We tested neither CableCard nor TV Guide during this review, but in past TV Guide-equipped products we have occasionally experienced issues loading program information. Since the Guide depends on your local cable and antenna broadcasters for data, your mileage may vary by location; and to its favor, TV Guide has improved over the last couple of years. As do almost all other HDTVs, the Sony KDS-R60XBR2 includes an over-the-air ATSC tuner.

The A2000 and XBR2 have different DRC processing (see Performance for more details). Other differences include an extra HDMI input and a more powerful bulb--180 watts vs. 120 watts. The picture on the XBR2 is brighter, but we found the A2000 bright enough--so we don't really view this as a major bonus. We did like the fact that Sony throws in an extra bulb with the XBR2 models, a $299 value. (Update 11/14/06) When we asked Sony for the rated bulb life the company's rep could only say that "bulb lifespan will differ according to the conditions used." That's strange considering that most companies will divulge a specific bulb life, and that Sony itself even rates the bulb on the A2000 models as 8,000 hours for the "recommended bulb exchange period."

• quote:

Orjinalden alıntı: drhunter

cihazi onden cevreleyen tru surround sistemi ucretlimi morfarede ki resminde yokta

bence ücretli, nerde rastladıysanız büyük ihtimal ev sinema sisteminin hoparlörleridir. çünkü hiç bi sitede hatta gittiğim showroomlarda rastlamadım
  • almayı dusunen ve yazan arkadaslara tesekkur ederım bırde yorumlarınız onemlı soylekı dusunun su anda bu tv garantılı nakıt olarak 5750ytl benım yazdıgım fıatlar(3800-4300) benım tahmınım farzı mıhal fıatlar

sızın kafanızda olusturdugunuz ıatları yazarmısınız mesela en fazla ne kadar fıat olursa alabılırsınız yanı bu tv ye garantılı nakıt fıatı 5750ytl ıse mantıken dogubank urunu olarak en fazla ne kadar olursa alırsınız yada arkadas 5750ytl garantılı fıatı var bence mantıken en fazla su kadar olmalı yoksa almam dedıgınız fıatı yazarmısınız

su sebepten soruyorum getıren fırmanın sahıplerı su anda satılan nakıt fıatını bılıyordur ona gore bır fıat belırleyecekler yarın ben gıttıgımde 5-6 arkadas bu tv yı dusunuyoruz ama en fazla mantıklı verebılecegımız fıat bu dersek bunu kesınlıkle goz onune alırlar lutfen mantıken dusunun ve bu tv yı su fıata alırım dıye yazın beklıyorum yarın gıdıp konusacagım cunku dostlarım

• eros33 ben kesin alacağım.hatta kendim gelip alacagım,bu arada bu benim arabaya sığar mı? Gemişken seninlede tanışmak isterim. tv konusunda bu kadar yardımından sonra bir yemek söylerim artık
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.