Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben dun sony yi aramimis bu KDS-55A2000 modelinde kilanilan HDMI nin v1.1 oldugunu soylemislerdi bunun bize herhangibi bir zatiyati olurmu cunku ben bunun yanina beklemekde oldugum dreambox8000 almayi dusunuyom eger bu cihaz da daha farkli bir hdmi kulaniliyorsa sorun olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: felek

arkadaslar ben dun sony yi aramimis bu KDS-55A2000 modelinde kilanilan HDMI nin v1.1 oldugunu soylemislerdi bunun bize herhangibi bir zatiyati olurmu cunku ben bunun yanina beklemekde oldugum dreambox8000 almayi dusunuyom eger bu cihaz da daha farkli bir hdmi kulaniliyorsa sorun olurmu

şu anda zaten hdmı v1.3 olan cihaz yoknuş heralde, ama ps3 bu özellikte çıkacakmış... bu konudaki bi kaç konuyu okudum mevcut versiyonla yenisi arasında uyum sorunu olmayacakmış, sadece senin alacağın reciever eski versiyon olunca o kadarlık veri transferi gerçekleştirebilecek ve sadece v1.3 ün özelliklerini kullanamayacakmış, benim anladığım bu, umarım sorunuza yanıt olmuştur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

arkadaslar sony kdf serısını kım kotuluyorsa ısı bılmıyor demektır bu cozunurlukte bu buyuklukte 2hdmı gırıslı tv KELEPIR KELEPIR valla(almayı dusunenler hele bıde hd yayında ızleyın agzınız acık kalsın bakalım plazma ve lcd tv den bır farkı varmı)Cevahır ep center da eskı modelı kdf 50a12 samsung hd yayın ıle baglı o bıle super ınanmayan gıtsın ızlesın

bu arada arkadaslar KDS serısını dusunen dostların arasında ıngılızce bılen yokmu su sony kanada sıtesındekı ozellıklerını tercume edıp yazabılecek acaba?

dostlar almanya da bu tv yı kullananların yorumlarına baktım cat pat anladıgım kadarıyla goruntu performansından dolayı SONY KDS 55A2000 e ıkı tane lakap takmıslar cok guldum LCD TV PITBULL!!! ve LCD TV KILLER!!!

bence de çok haklısın dostum, bu kdf'leri niye kötülüyo ki bu satıcılar, işi bilmiyolar, ilk zamanlarda sxrd ler ile kdf serisinin yeni modeli gelecek diye ellerindeki kdf leri bitirmek için ne kampanyalar düzenlediler ne övdüler şimdi kötülüyorlar, ne iş anlamadım... bence övgüyü de hakediyordu... büyük ihtimalle ilk parti gelen kds serisi mallar biraz pahalı gelince hemen satıp belki sonrakinde uygun fiyat bekliyor olabilirler mi acaba ???

ben biliyorum ama ona bi hafta sonra bakayım, şu sıralar biraz yoğunum, sanki bu muhabbet daha önce de geçmişti.. bakalım bildiğim kadarıyla çevirmeye çalışayım.

bu kullananların görüşlerini ben de crutchfield ' den okudum adamlar çok güzel şeyler söylemişler ama orda lakap takmamışlar... almanlar iyi benzetmişler..

• quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

şu anda zaten hdmı v1.3 olan cihaz yoknuş heralde, ama ps3 bu özellikte çıkacakmış... bu konudaki bi kaç konuyu okudum mevcut versiyonla yenisi arasında uyum sorunu olmayacakmış, sadece senin alacağın reciever eski versiyon olunca o kadarlık veri transferi gerçekleştirebilecek ve sadece v1.3 ün özelliklerini kullanamayacakmış, benim anladığım bu, umarım sorunuza yanıt olmuştur...

tesekkurler verdigin bilgiler icin bir sorum daha var arkadaslar bu 55a2000 arkasinda bir giris var resimdede goreceginiz gibi SERVICE ONYL bunu cozemedim

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

• "service only" yazan bağlantı tv'nin yazılımlarını değiştirmek veya tv'de bir problem varsa bunun nerden kaynaklandığını öğrenmek için yapılmış bir bağlantı noktası olsa gerek..
  • evet ya sanki USB yuvasına benziyo, eğer öyleyse acaba biz USB den bağlanıp firmware güncellemesi

falan yapabilir miyiz ki

• cumartesi doğu bankda olucam bakalım gelmişmi şu tv bu iş baya uzadı .
  • @ArcA ve @marmaris cevabladiginiz icin tesekkurler arkadaslar bende sizler gibi dusunmustum ama si var neden derseniz bundan once bende bir lcd LG vardi LG sitesine girildiginde Pc ili tv arasinda baglanti kurmak icin bir yazilim vardi orda benim tv icin ben deneyemedim cunku yazilim xp ye olmuyor du sizlerin dedigi gibi olsa sony sitesinde buna benzer bir yazilimin olmasi lazim hadi diyelimki bunlar yeni model olmuya bilir yakinda gelir ya eski model ler icinde gormedim sony sitesinde yada soylemi dusunulmeli sadece servis (tamirci ) ler icin gecerli bir baglanti ?

aslinda boyle bir yazilimla tvmizi guncelesek menu lerin yeni versionlari ciktikca yuklesek ne bilim uydu cihazlari gibi cok iyi olurdu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felek -- 8 Kasım 2006; 12:04:45 >
  • quote:

@ArcA ve @marmaris cevabladiginiz icin tesekkurler arkadaslar bende sizler gibi dusunmustum ama si var neden derseniz bundan once bende bir lcd LG vardi LG sitesine girildiginde Pc ili tv arasinda baglanti kurmak icin bir yazilim vardi orda benim tv icin ben deneyemedim cunku yazilim xp ye olmuyor du sizlerin dedigi gibi olsa sony sitesinde buna benzer bir yazilimin olmasi lazim hadi diyelimki bunlar yeni model olmuya bilir yakinda gelir ya eski model ler icinde gormedim sony sitesinde yada soylemi dusunulmeli sadece servis (tamirci ) ler icin gecerli bir baglanti ?

aslinda boyle bir yazilimla tvmizi guncelesek menu lerin yeni versionlari ciktikca yuklesek ne bilim uydu cihazlari gibi cok iyi olurdu bence

Kendi sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten:) "service only" yazdığına göre sadece servisler için geçerli:) bilgisayar yerine farklı bi cihazla yapıyo olabilirler tabi o işide..

Bu arada sxrd önceki kdf serisinden gerçekten farklıymış.. Carrefourdaki sony mağazasında eskiden vitrinde kdf serisi duruyodu o zaman görüntünün net olması için baya bi uzaklaşıp eğilmek lazımdı.. şimdi aynı yerde sxrd duruyo ve çok fazla eğilmeden çok daha net bir görüntü görülebiliyor.. doğrusu bayıldım kalitesine

• ARCA DOSTUM hangı carrefourdakı sony de gordun lutfen yazarmısın nısanlımın evıne yakınsa SONY ı GÖRÜCÜYE CIKARICAMDA
    cıhazı begendıgıne sevındım hakıkaten benım gozume gorede kdf den oldukca farklı eeeee hafta sonu ola hayrola bakalım dogubankta once kım gorecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

ARCA DOSTUM hangı carrefourdakı sony de gordun lutfen yazarmısın nısanlımın evıne yakınsa SONY ı GÖRÜCÜYE CIKARICAMDA
    cıhazı begendıgıne sevındım hakıkaten benım gozume gorede kdf den oldukca farklı eeeee hafta sonu ola hayrola bakalım dogubankta once kım gorecek

Maltepe Carrefour'daki Sony bayisinin vitrininde duruyor. İçerde de bir kdf 50 duruyor.. öylesine fiyat sorduk kdf 3.500ytl, sxrd 6.500ytl dediler.. Vitrinde durması kötü ama vitrinin camı parlıyo biraz.. bi de orası benim olsa o aleti biraz yükseğe koyardım.. görüntüyü incelemek için orta yerde eğilip bükülmek biraz komik oluyo çünkü.

• ALLAH AŞKINA ŞUNUN HANGİSİ DAHA MANTIKLI BİR KARAR VERİNDE ARTIK SU MUTLU SONA BİR ULASALIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

evet ya sanki USB yuvasına benziyo, eğer öyleyse acaba biz USB den bağlanıp firmware güncellemesi

falan yapabilir miyiz ki

firewire 1394 bağantısıdır
    selamlar
  • baytar 17 sınırlenme dostum sakın ol arkadaslar once benım gıbı yapın butcenızı olusturun dıyelımkı hem kds yı hemde kdf yı alabılecek butcenız var(benım gıbı) aralarında hem dıs kasa hem donanım hemde teknık ozellıkler bakımından farklar var ve en onemlısıde buyukluk farkı var(bırı 127 otekı 140ekran) gene dıyelımkı 140 ekranıda koyabılecegınız yerınız var bundada anlastık gerıye benım defalarca forumlardada yazdıgım gıbı ıkısını goruntu dıs kasa donanım ve teknık ozellıkler olarak kıyaslayıp ARADAKI FIAT FARKINA DEGERMI DEGMEZMI DEYIP NIHAI KARAR VERMEKTIR

ben yazdım gene yazayım dıyelımkı ıkı urunde dogubanka geldı fıatları bırının 2800ytl dıgerının 4500ytl ben resım goruntusunu ızledım tabıkı yanyana degıl ama donanım teknık ozellıkler ve dıs gorunum bakımından ben aradakı 1700ytl yı vererek SONY KDS 55A2000 ı alırım ama bu KDF serısı kotu anlamına gelmıyor yanlıs anlamayın oda cok basarılıdır emınım

ama daha evvelde yazdıgım gıbı eger tahmın ettıgım fıattan yuksege gelırse yanı 4500ytl yı gecerse %99 ıhtımal KDF SERISINE YONELIRIM

gercı ıcımede bır kurt dustu aklım su gelecek olan 46INCH FULL HD TOSHIBA LCD TV de aklıma takılmadı degıl ama gercı dıs kasası pek hosuma gıtmedı ya neyse valla hıc kızmayın dostlarım tv salonun baskosesınde duracagı ıcın dızaynı benım ıcın cok onemlı ama suda var su anda sony nın KDL 46 S2000 LCD TV sı dogubankta 2900euro ve cozunurlugu 1366x768+1hdmı gırısı var

46ınch toshıba nın almanya fıatına baktım 2650euro ortalama fıatı var bu urun su anda ulkemızde 9999ytl 12 taksıtle satılıyor eger bu tv de 2500euro yada daha dusuk fıata gelırse ve en onemlısı goruntusunu begenırsem+benım ıcın olmazsa olmaz PARLAKLIK SENSÖRÜDE varsa KDF serısının yerıne bu urunude tercıh edebılırım sonra alınca BANA SAYDIRMAYIN

• bakin ne buldum arkadaslar

sony lerin yazilimlari

This page lists all available original and updated drivers, software, tools and utilities for the KDF-E50A10.

http://esupport.sony.com/US/perl/select-system.pl?DIRECTOR=DRIVER&PRODTYPE=34

http://www.updatemytv.com/

• quote:

bakin ne buldum arkadaslar

sony lerin yazilimlari

This page lists all available original and updated drivers, software, tools and utilities for the KDF-E50A10.

http://esupport.sony.com/US/perl/select-system.pl?DIRECTOR=DRIVER&PRODTYPE=34

http://www.updatemytv.com/

iyi güzel ama şöyle bir sorun var bu yazılımlar avrupadaki tvlere uyar mı dersiniz?

NOTE: This utility is only for use with the products identified above and sold in the United States. Not all models are sold in all countries.

yukardaki uyarıyı koymuşlar sadece birleşik devletlerde satılan ürünlere uygun olduğunu belirtmişler.. bence tehlikeli bişi ordaki yazılımları denemek.. Sony avrupa sitelerini kurcalamaktan başka düzgün yol yok..

• inşallah bu yazılımları buralara gelen tv ler için de yayınlarlar da bi de onlarla uğraşırız

bu arada arkadaşlar ara sıra sony.com.tr ye bakıyorum bu televizyonla ilgili hiç bi bilgi yok, kdf nin yeni modeli var (o da eskisini kaldırmışlar

yerine onu koymuşlar sitede) ama kds serisiyle ilgili bi açıklama, ne bileyim reklam ("geliyor beklediğiniz tv " falan gibi) hiç bişey yok,

tv geldi satılıyo... bu konuda bi bildiği ya da tahmini olan arkadaşlar var mı, neden olsun ki?
  • arkadaşlar kdf-50e2000 siparişimi verdim pazartesi elimde olacak inşallah
    kutuyu sony servisinin mi açması gerekiyor
    bilgilendirebilecek arkadaş varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onureren

arkadaşlar kdf-50e2000 siparişimi verdim pazartesi elimde olacak inşallah

farketmez dostum aldıgın yerın montaj servısı varsa mesele olmaz bu arad hayırlı olsun ınsallah begenırsın gule gule kullan bu arada nerede oturuyordun?bır ara senın eve baskınmı yapsak ne yapsakne demısler baskın basanındır

• quote:

Orjinalden alıntı: onureren

arkadaşlar kdf-50e2000 siparişimi verdim pazartesi elimde olacak inşallah

Kendin acıp kurabilirsin.Ancak tv calısırken hareket ettirmemeye ozen göster.Kabloların kaliteli olsun.
    Gule gule kullan....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.