Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burak reıs ben eskı modelle farklı dıyorum 2000 ve 2010 ıcın soyledıklerınde haklısın
    baytar 17 beklemekten bende kurdesen dokucemama ne yapalım gereken bılgılerı verdık sımdı gerıye sabretmek kaldı ne demısler sabreden dervıs KDS 55A2000 ı beklermıs ınsallah bekledıgımız fıatta hatta daha ucuz cıkarda muradımıza ererız
  • ewet arkadaşlar ben 29 10 2006 da Sony KDF-E50A11E 127 siparişi verdim ve sonra bu forum daki yazıları okuduktan sonra sabah siparişimi iptal ettim şimdide ne yapacağımı açıkcası ne alacağımı bilemiyorum benim kdf-50e2010 almaya niyetim var eger dediğiniz gibi birlikte alırsak daha kazançlı oluruz buna eminim eros33 eger dikkate alırsan sevinirim. Kesin almayı düşünüyorum. Slmlar.
  • dostum bence tv nı ıptal ettırmen ıyı olmus senın bızı beklemene gerek yok cunku bazı arkadaslar ve ben 140ekran ve kds serısını dusunuyoruz sen kdf 50e2010 dusunuyorsan ya cevahır dekı sony den ya akmerkezın alt katındakı sony den yada morfare den sıparısını ver cunku garantılı ve taksıtlı fıatı eskı modelle aynı cunku hıc vakıt kaybetme
  • Arkadaslar kusura bakmayin birsey sorucam bu projeksiyon cihazlarinda bir lamba var diye biliyordum teknosada calisan biri bu gun her ana renk icin bir olmak uzere 3 tane lamba var dedi eskidiginde 3 lambami degisiyo? Bir digeri bu cihazi yeni test edenlerin fikirlerini bekliyoruz
  • 15 sene önce projeksiyonlarlar 3 lambalıydı,
    offfffffffffffff of
    ağzı olan konuşuyor, kim bu satıcılar yahu................

selamlar
  • insallah................
  • arkadasimwww.sony.com.tr de ayrintili olarak aciklamislar video seklinde oradan bakarsan fikir sahibi olabilirsin lamba hakkinda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

.................... arkadaslar sıkın dısınızı 9 gunumuz kaldı HADI TIR TIR GEL ARTIK BITSIN BU HASRET

quote:

Orjinalden alıntı: eros33

...................... beklemekten bende kurdesen dokucem ama ne yapalım gereken bılgılerı verdık sımdı gerıye sabretmek kaldı ne demısler sabreden dervıs KDS 55A2000 ı beklermıs ınsallah bekledıgımız fıatta hatta daha ucuz cıkarda muradımıza ererız

dostum var ya çok iyi ya çok güldüm valla, Allah'ta seni güldürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 6 Kasım 2006; 8:31:55 >

• arkadaşlar merhaba;

hafta sonu Ank.daydım, takılamadım foruma ama konu baya bi almış başını gidiyo, eveeeeeeet sonunda

gördüm arkadaşlar, evet beklediğim tv yi gördüm... ne diyeyim nasıl anlatayım bilmiyorum ama @eros33'e

katılmamak elde deil.. hala görmeyen arkadaşlar için söylüyorum, KDF serisinden inanın çok farklı, müthiş bir

kasa ve dizayn, çok estetik duruyodu sergilendiği yerde...

görüntü kalitesine gelince, SKART'tan bağlıydı ve DVD film koymuşlar, daha önceden aynı mağzaya

gidip KDF serisinde izlemiştim DVD görüntüsü ve bakmıştım izleme açılarına, ama KDS serisinde hakikaten

görüntü gözüme biraz daha hoş gözüktü.. izleme açısında ise 1 - 1,5 mt den izlemek için ideal deil

bir de almayı düşünenler gitsinler bi görsünler, çok güzel

• merhaba arkadaslar benim de almayi dusundugum KDS 55A2000 modeli
    bu model burda avrupada mazalarda 2500 euro internet satislari 2300 euro

yukarda bir arkadasimiz lamba mezusunu acmis daha once yabanci bir sitede okudum sedece 55A2000 icin gecerli
     BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

XL-5200 Replacement Lamp
    Replacement bulb for Sony KDS-55A2000 Projection TV. 8,000 hour lamp life gives you more than 5 years of worry-free viewing!
    burda
    lamba nin omru 8000 bin saat gidiyor bu ozelik sadece 55A2000 olan modellerde var diger modelller 4000 saat gitmekde tabi istiyen bir iki bin saat daha izliyebir amma goruntu kalitesinde doyurucu olmuyor

unutmadan 70lik modelde bile 4000 saat gidiyor biginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felek -- 6 Kasım 2006; 11:21:05 >

• http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152437&productid=evsonykdf50e2010

linke bakarmısınız hepsiburada 3500 ytl den satıyor sehpa ve dvd oynatıcı hediyeli ???? sizce bir terslik yokmu??? ve acaba satın alsak hata oldu vb.. geyik yaparlarmı yoksa ticaret kanunu gereği teslim ederlermi????

• quote:

Orjinalden alıntı: Bossima

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152437&productid=evsonykdf50e2010

linke bakarmısınız hepsiburada 3500 ytl den satıyor sehpa ve dvd oynatıcı hediyeli ???? sizce bir terslik yokmu??? ve acaba satın alsak hata oldu vb.. geyik yaparlarmı yoksa ticaret kanunu gereği teslim ederlermi????

arkadasim bu model Görüntü Çözünürlüğü 1280 x 720 Piksel iyi dusunun oyle alin
    derim fiati burda ( avrupada ) 1199 euro saticilarin dedigine gorede 2 aya kalmaz bunlar 700 lere kadar duser dedi nedeni goruntu cozunurlugu

ha bu arada zevkler ve renkler tartisilmaz bana kalirsa alacagin urunu birkac gun mazalara giderek teset et menusune bak kasasina bak hosuna giderse al aldiktan sonra tuh vah cekme gerci benim oyle bir sorunum olmuyor aldim yerden herzaman 15 gun test etme hakimiz var yani tv yi al eve getir 14 gun izle begenmedin gotur bir baska model al yada parani al ha birde 1 AY icerisinde aldigin fiat dan daha ucuz bulursan aradaki fiat farkini da iade ediyor tabi buda musteriyi memnun ediyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Bossima

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152437&productid=evsonykdf50e2010

hangi yönden bi terslikten bahsediyosunuz anlamadım ama zaten bu tv nin fiyatı buydu, sadece eski

versiyona yukarıda da bahsedildiği gibi birkaç yeni özellik (2hdmı yuvası, dijital gürültü azaltma vs.) eklendi

ve bu model numarasıyla tekrar piyasada... 6.500 ytl civarlarındaki fiyat yeni gelen sxrd ler için yani full hd

olan modeller için konuşulmakta...

• arkadaslar sizleri uzecek bir haber daha simdi SONY firmasini aradim KDS-55A2000 modelinde kulanilan HDMI v1.1 imis malesef
  • bu gün itibariyle kdf50e200 model tv mi geri iade ettim akmerkezden almıştım sehpayı orj yolluyacağım demişlerdi birebir kopya yerlisini yollamışlar. bende sinirlendim iade ettim cihazı .şimdi kds55 a 200 e odaklanabilirim ilk fırsatta alıcam doğu bank olmazsa sony yetkili satıcılarından birinden alıcam.
  • arkadaşlar kdf-50a2010 alacam ama ankarada nerelerden alabilirim bilgi verebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: onureren

arkadaşlar kdf-50a2010 alacam ama ankarada nerelerden alabilirim bilgi verebilirseniz sevinirim

Ankara'da Ankamall'dan bakabilirsin... yeni tarafın alt katında sony bayisi var, peşinde falan indirim de yapıyolardı hem... ben bu hafta sonu oradaydım

hem gitmişken KDS-55A2000'i de görürsün... zaten görmemek mümkün deil gidersen... çünkü kapıdan girişe koymuşlar, bakınca bi afallıyo insan ...
  • 55'' olanını bugun gordum ve fiyatı 6600 ytl yazıyor

sony armadada boyle.. Bu arada garantisiz bir urune 4500 lira vermek buyuk bir risk degilmi ya sorunlu ise o zmn ne olacak yada 3 ay sonra bozuldu ne olacak.. 1000-1500 lira daha fazla verip garantili almak daha mantıklı degilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

quote:

Orjinalden alıntı: onureren

arkadaşlar kdf-50a2010 alacam ama ankarada nerelerden alabilirim bilgi verebilirseniz sevinirim

Ankara'da Ankamall'dan bakabilirsin... yeni tarafın alt katında sony bayisi var, peşinde falan indirim de yapıyolardı hem... ben bu hafta sonu oradaydım

hem gitmişken KDS-55A2000'i de görürsün... zaten görmemek mümkün deil gidersen... çünkü kapıdan girişe koymuşlar, bakınca bi afallıyo insan ...

ankamall daki sony ile görüştüm kesinlikle kdf-50e2010 tercih etmememi onun yerine kds serisini yani 6500 ytl olanı tavsiye etti bende anlamadım neden kdf-50a2010 u bu kadar kötüledi hiç bir yorum getiremedim fiyatıda internette çok daha uygun kdf serisinin ama artık bende ciddi ciddi kas serisini düşünmeye başlayacak gibiyim ama tabiki biraz fiyatının ucuzlaması gerekiyor

• dostlar dun ızınlıydım ılk once sabahın korunde2.adrese(dogubank) gıttım dogubankı komple dolastım hıc yenı bırsey yok maalesef cogu esnaf 3tane fırmanın kısmetse bu hafta sonuna kadar getırecegı urunlerı beklıyor

bu arada dısarıdan gelecek urunlerden bırıde TOSHIBA LCD TV ler mıs 1920x1080 ozellıklı olan 42 ve 46ınch ını getırceklermıs 42sı su anda 4999ytl 46 sı 9999ytl 12 taksıtle satılıyor benım tahmınımce 42 sı 1700-2000euro arası 46 sı ıse 2700 ıle 3200euro arası satılacaktır bu tv lerı almak ısteyenlerınde dıkkatını cekerım ben merak edıp 106ekranını teknosada gormeye gıttım ama avcılar carousel bakırkoy ve omur de gorememıstım gercı kontrast oranı kagıt uzerınde dusuk gozukuyor ama(her ıkısıde 800:1) genede dogubanka gelsın test ederım ınsallah haftaya pazartesı hem sony ler hem toshıba lar gelırde EJDERHA GIBI COKERIM UZERLERINE

burak reıs KDS 55A2000 ının orjınal sehpasını ıthal etmemısler bılgın olsun ama kesın yerlısını uretırler

arkadaslar dogubank tahmını fıatlarına gore KDF ve KDS serılerının arasında 1600-1800ytl fark cıkacak(kdf 50e2010 2700-2900ytl kds 55a2000 4300-4500ytl) bırısı 127ekran 1280x720 kontrast 1950:1(alman vıdeo dergısı olcumu) dıgerı 140ekran 1920x1080 kontrast 10.000:1 kararı bız verecegız dostlarım
    arkadaslar sony kdf serısını kım kotuluyorsa ısı bılmıyor demektır bu cozunurlukte bu buyuklukte 2hdmı gırıslı tv KELEPIR KELEPIR valla(almayı dusunenler hele bıde hd yayında ızleyın agzınız acık kalsın bakalım plazma ve lcd tv den bır farkı varmı)Cevahır ep center da eskı modelı kdf 50a12 samsung hd yayın ıle baglı o bıle super ınanmayan gıtsın ızlesın

bu arada arkadaslar KDS serısını dusunen dostların arasında ıngılızce bılen yokmu su sony kanada sıtesındekı ozellıklerını tercume edıp yazabılecek acaba?

dostlar almanya da bu tv yı kullananların yorumlarına baktım cat pat anladıgım kadarıyla goruntu performansından dolayı SONY KDS 55A2000 e ıkı tane lakap takmıslar cok guldum LCD TV PITBULL!!! ve LCD TV KILLER!!!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.