Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun bi zamandır forumu takip edemiyodum geldiğim gibi ilk dikkatimi çeken topic burası oldu bu tv'yi çok özmüşler test eden arkadaşlarda var o zaman ben aklımdaki bi kaç soruyu soriyim bu tv yi normal kabloluda deneyen varmı udu görüntüsü ile eros arkadaşımız test etmiş ama daha açık ifadelerle karşılaştırma yaparsa lcd plazma ve normal tvye nazaaran daha aydınlatıcı olur ayrıca bu yeni modellede hala izleme açısı problemi aynımı yoksa bu konuda da ilerleme kaydetmişlermi ayrıca hdmi olayınada bi açıklık getirilirse 1.3 mü değilmi oda çok iyi olur birde son olarak pc performasnı merak ediyorum benim için önemli bir konu bu konudada beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
    Şimdiden herkeze teşekkürler.
    Bilgi paylaştıkça değer kazanır.
  • dostlar urun hayırlısı ıle bır gelsınde pazarlıgını yaparız bu arada kac tane gelecek tabıkı o bılgıyı alamıyorum burada yazılanlara gore bu tv yı bende dahıl almak ısteyen 5kısı var bakalım kısmet benım yazdıgım sony kanada sıtesıne gırersenız tv nın baglantıları ve ozellıklerı ıle ılgılı cok kapsamlı yazılar var rıca edıyorum musaıt olan ve ıngılızce bılen arkadas bu yazıları okuyup ozetlerse cok memnun olurum

marmarıs dostum ben 2gun evvel SONY STR DA1200ES 7.1 sıstem amfı aldım daha evvel pıoneer 436rxe kullanırken aldıgım PANASONIC DVD S52 dvdplayer ım var bu cıhaz hdmı cıkıslı ve standart dvd lerı 720p ve 1080i ye yukseltebılıyor onunla kullanacagım

realpassıon ben ızledıgım kadarıyla soyleyeyım tv vıtrındeydı ve ortalama 30cm yukseklıgındekı bır ahsap sehpanın uzerındeydı yakınına gıttıgımde yada 3-4 metreden baktıgımda ayakta yada comelerek ızledıgımde acı farkı goremedım yanlardan baktıgımda ıse cok az fark oluyordu sanırım gorus acısını gelıstırmısler normal kablolu yayında nasıl gosterır bılemem yayınlar malum ama ben uydu goruntulerını ızledıgımde begenmıstım helekı kalıtelı kablo ve baglantı seklıyle guzel performans alacagımız kanaatındeyım

dostlar ben su anda alısverıs merkezınde calısmaktayım pazar gunude dahıl calısıyorum pazartesı gunlerı ızınlıyım ıs gunlerı burası 22de kapanıyor esenkentten bakırkoye gelmem gece 23.15 ı buluyor dıyecegım su bu tv geldıgınde kım once alırsa eger almayı dusunenler bırbırıne yakınsa musaıt oldugu zamanlar arkadasları cagırıp ızlettırırlerse cok ıyı olur avrupa ve amerıka dakı forumlarda boyle yapıyorlar ben kendı adıma sımdıden soz verıyorum sayet bu tv den alır evıme koyarsam ımkanım dahılınde musaıt oldugum zamanlarda bana yakın oturan ve bu tv den almayı dusunen arkadaslara ızlettırecegım(gercı su anda kendı odamda duracak oda 4x3metre ve ızleme mesafem 2.90metre ve tv 140ekran!!!!!ama olsun)

• Çok önemli bi şeyi daha hatırlattın eros33 ben bu tvyi kullanacağım oda aynen sendeki gibi 4x3 acaba bu odada sorun olurmu birde kds serisinin 50 ile 55 arasında özellik farkı varmı yoksa fark sadece ekran boyutumu
  • dostum sadece boyut farkı var benım teknık degerlerıne baktıgım kadarıyla baska fark yok ben tv yı bır an evvel almayı dusunuyorum boyutlarına gore odamda koyacagım yerı olctum gercekten cok buyuk olacak ama bu tv yı alacaksam yapacak bırsey yok 127 sının gelmesı zor gercı ben kısmetse hazıranda evlenıcem o zaman salonda duracak zaten yanı alırsak bır 8ay odamda ıdare edıcez artık

yanlız bırde su var ben bundan 3sene evvel panasonıc 109ekran 4:3 normal projeksıyon tv alıp gene odamda bu mesafeden ızlemıstım odadakı ısıkları bır kapatıyordum ekranıda zaten odaya buyuk gelıyordu aynı sınema gıbı etraf karanlık yanlızca tv nın ekranı gozukuyordu degmeyın keyfıme!!! tv bende 1,5 sene kaldı sonra satıp ınfocus projektor ve su anda kullandıgım 82ekran tuplu tv yı almıstım

sunu rahatlıkla soyleyebılırım arkadaslarda dahıl herkes oglum bu nekadar buyuk gozlerın bozulacak demıstı ınanın 1,5 ay ıcınde hem onlarım hem benım gozum alıstı normal boyuttta tv seyredıyormusum gıbı oldu yanı ınsanın gozu cok buyukte olsa hemen alısıyor arkadaslar buda bır gercek

• Ne kadar büyük o kadar iyi die de bi söz vardır ama beni düşündüren pc performasnı ben filmlerin bi çoğunu pc den oynatıcam acaba nasıldır ayrıca 127 ekran bile benim odan için büyükken 140 ekranı açıkçası pek düşünmem 127 max sınırdır bence ki ben hala o açı kaybından dolayı 3lcdlere eskiye nazaran daha soğuk bakıyorum lakin yeni modeli test etme imkanım olmadı şu anda hala aklımdaki ve odama uygun en iyi model LG 37lc2r gerçi eskisi gibi aceleci değilim bir süre daha da bazı şeylerin hem kafamda oturması açısından hemde full hdlerin piyasada oturması açısından beklemede kalıcam beni düşündüren diğer bir şey ise bu tvlerin uydu ve kablolu yayınlardaki performası eros33 arkadaşım sen uyduda test ettim demiştin çok basit bi sorum var 768 de mi uydu yayınları daha iyi yoksa izlediğin 1080 demi 768 zaten çözünütlüğü yüksek olduğu için kaliteyi düşürüyodu bide bu özellik 1080 olunca durum daha da kötü olmuyacakmı mantıken öyle olması gerekiyo çünkü.

• quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostum goruntunun ıyılemesıne sevındım valla hd demo olarak bende panasonıc yada lg nın kopyaladıklarımdan var bana yakınsan gelıp alabılırsın

Eros kardeşim ben çanakkale deyim.Acaba kargo ile odemeli yollayabilirmisin?Evet dersen pm den adresimi yazayım.Valla cok super olur.
  • Sony nin sxrd ve yeni nesil lcd lerin hepsi hdmı 1.3 kullanıyor arkadaşlar...sony nin resmi sitesi us.playstation dada avs forumlarındada bu yazıldı...zaten sony de fuarlarda x serisi lcd ler ve sxrd dede oynatıyor oyunların hepsini rahat olabilirsiniz...

bu arada 2007 ilkbaharında yeni bravia lar geliyor wiressles özellikli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazar

quote:

dostum goruntunun ıyılemesıne sevındım valla hd demo olarak bende panasonıc yada lg nın kopyaladıklarımdan var bana yakınsan gelıp alabılırsın

Eros kardeşim ben çanakkale deyim.Acaba kargo ile odemeli yollayabilirmisin?Evet dersen pm den adresimi yazayım.Valla cok super olur.

olur tabıkı ne demek
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kazar

quote:

olur tabıkı ne demek

Pm Attım teşekkürler.....

• Arkadaşlar bu HDMI 1.3 olayı sadece burada değil birçok ciddi audio-video forumlarında da tartışılmakta. Nette kısa bir turdan sonra edindiğim birkaç izlenimimi sizinle paylaşmak istedim.

1) Şu an halihazırda hiçbir marka ve model televizyon HDMI 1.3 standartının gereksinimlerini karşılayamıyor. Yanlış anlaşılmasın, bu HDMI 1.3 standartını desteklemiyor demek değil, bu standarta sahip çıkışı olan bir cihazı (mesela PS3) HDMI portlu yeni nesil ekranlara bağlayabiliyorsunuz ancak siz HDMI 1.3 standartının getirdiği tüm nimetlerden değil de sadece ekranınızın desteklediği kadarından faydalanabiliyorsunuz. (HD Ready - Full HD olayında olduğu gibi bir fark var yani.)

2) Ne zaman gerçekten HDMI 1.3 portuna sahip bir ekran görebileceğiz derseniz, mart 2007'de Sharp'ın böyle bir ürün çıkaracağına dair söylentiler var.

3) Ayrıca şu an için HDMI 1.3 portuna sahip bir ekrana sahip olmanın pratikte bir fayda sağlayıp sağlamayacağı da tartışılmakta. Ayrıntı için;
    www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=736765

Kolay gelsin.

• Genellikle yazmadan foruma takiliyorum. Lcd de sony x serisi ,projeksiyonda sxrd yi takip ediyorum. Geldigine cok sevinmistik . Ama bu HDMI1.3 olayi da dahil gorunen :daha yol yapilmamis bir beldede audi araba alip millet traktorlerle gezerken ve ortam hala buna musaitken bu luks arabalara para sacmaya benziyor. hala ne lcd ne plazma nede projeksiyon sistemi teknolojilerini oturtmus menfi yanlarini silmis degil .Teknolojide daima yenilikler oluyor. Hep beklemek mumkun degil.Ama mantiklisi bu yeni dalgaya ne zaman atliyip sorf yapmaya karar vermekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhunter -- 5 Kasım 2006; 0:08:14 >
  • arkadaşlar sony KDF-50E2010 ve sony KDF-50E2000 arasındaki fark nedir hiçbiryerde ayrıntılarını vermemişler ayrıca tüm mağazalarda 2010 serisi bitmiş ama stoklarında 2000 serisi var yardımcı olursanız sevinirim
  • dostum yenı modelde 2hdmı eskısınde 1hdmı gırısı var yenı modelın yazılımı gelıstırıldı ve dıgıtal gurultu azaltma parazıt gıderme gıbı ozellıkler konulmus bılgınız olsun bu urun ayın 10-13 u arası dogubankada gelecek su andakı kdf 50a12 modelı 1500euro ya satılıyor benım tahmınım yenı modelı 1300 yada 1400 euro dan satılır zaten almanyada 1250euro arkadaslar sıkın dısınızı 9 gunumuz kaldı HADI TIR TIR GEL ARTIK BITSIN BU HASRET
  • 2010 ile 2000 arasındaki fark sadece kasadaki renk değişikliği 2010 daha koyu diğeri açık .ben aldım 2000 olanı açık gri. ama pazartesi geri veriyorum ürünü bir sehpa tartışması yüzünden .ürünü iade edeyim detaylı bir şekilde yazarım . bende kds serisini bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

2010 ile 2000 arasındaki fark sadece kasadaki renk değişikliği 2010 daha koyu diğeri açık .ben aldım 2000 olanı açık gri. ama pazartesi geri veriyorum ürünü bir sehpa tartışması yüzünden .ürünü iade edeyim detaylı bir şekilde yazarım . bende kds serisini bekliyorum.

cevabınız için teşekkür ederim 2000 ile 2010 arasındaki tek fark kasa rengi ise sorun olmaz sanırım ama koyu renk daha hoş durur diye tahmin ediyorum..
  • rica ederim. sayfa 1 de resimlerini koymuştum bakabilirsin .
  • quote:

dostum yenı modelde 2hdmı eskısınde 1hdmı gırısı var yenı modelın yazılımı gelıstırıldı ve dıgıtal gurultu azaltma parazıt gıderme gıbı ozellıkler konulmus bılgınız olsun bu urun ayın 10-13 u arası dogubankada gelecek su andakı kdf 50a12 modelı 1500euro ya satılıyor benım tahmınım yenı modelı 1300 yada 1400 euro dan satılır zaten almanyada 1250euro arkadaslar sıkın dısınızı 9 gunumuz kaldı HADI TIR TIR GEL ARTIK BITSIN BU HASRET

onureren sadece renk farkı yok yazdıgım farkları goz onune al gelecegı dusunerek hem yenı model hemde 2hdmı gırıslı olarak bence KDS 2010 alman daha ıyı olur

burak reıs problem yasamana uzuldum ama kds serısını alacagından dolayı sevındım

• benim bildiğim Sony KDF-E50A11E eski seri kdf-50e2000 ve kdf-50e2010 yeni seri diye biliyordum ama 2000 de tek hdmi girişi varsa tabiki tercihim 2010 olacaktır.
  • kdf50-e2010 ile kdf50-e2000 aynı tv ler bastırarak söylüyorum . eros33 sen kdf50-a 11e ile karıştırıyorsun diğer modellerin ikiside aynı çift çıkışlı vs sadece renk ayrımı var . ama kdf50a-11e eski model arkadaşların kafası karışmasın.
  • BEKLE BEKLE AĞAÇ OLDUK
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.