Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar iki mesaj önce bahsettiğim site vardı, işte orada siparişin ilk aşamalarının ekran görüntüsü, karlı iş ama gümrükte ne olur bilinmez tabi...

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

evet arkadaşlar iki mesaj önce bahsettiğim site vardı, işte orada siparişin ilk aşamalarının ekran görüntüsü, karlı iş ama gümrükte ne olur bilinmez tabi...

BH a benziyor burası

Hocam bilgiler için sağol, gümrükte öttürürler adamı walla bununla, kamera başka bu başka. 1500 € geçtiği için gümrüğünü ödiyim de alıp gideyim diyemezsin, komisyoncu çekecek illaki. O da yaklaşk 500 $ civarı parça başına. Dikkat ettiysen airfreight diyor yani adam gümrüğe indirir ondan sonra debelenirsin gümrükte.

Yalnız amerikadan tv getirtmek iyi hoş (dün jeton düştü) 110v /60 hz olması sorun. TV nin besleme devresine bakmak lazım, basit bir voltaj dönüştürücü ile hallolurmu acaba ?

Tigerdirect te bunun 50" olanı 1799 $ ;)

@ Burak reis kds nin bu kadar pahalı olmasının sebebi 1080p desteklemesi, receiver bağlayacaksan tabiiki farketmez ama 1080 çözünürlükte farkı görebilirsin diye düşünüyorum

• selamlar

burakreis - pahali olmasinin en buyuk sebebi 55 inc olmasi. 50 inc olsaydi fark 1 milyari gecmezdi. lcd lerde 3-4 inc bile 2 kat farkediyor, dolayisi ile sonuna kadar hak ediyor bence :) ayrica minik bir kac ek ozelligi de var.

televizyon 1080p component alamiyor diyordum - ama TV nin oproblemi degilmis, xbox da hdmi cikis yokmus! 1080i su an xbox un maksimum destekledigi.

1080i xbox u az once taktim, bir kac 1080i oyun deneyip yorum yazacagim.

simdi ben 1080p film izlemek icin bir media center toparliyorum, bitince o zaman KDF ile farkini yazabilecewgim, cunku en buyuk fark 1080p.

keyifli seyirler...
  • hocam 360 bağlamışsın bir kaç görüntü resimleyip burada bizimle paylaşırsan memnun olurum .bende 360 var ve samsung lcd tv de oynuyorum aradaki fark ı görmüş oluruz sen resimlersen bende samsugdan resimler buraya koyarım hatta bende kdf de var ondanda resimlerini koyar karşlaştırırız . nede olsa 1080p için ps3 beklenecek. 720 p den bir görelim tvler arasındaki fark ı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 26 Kasım 2006; 22:03:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

hocam 360 bağlamışsın bir kaç görüntü resimleyip burada bizimle paylaşırsan memnun olurum .bende 360 var ve samsung lcd tv de oynuyorum aradaki fark ı görmüş oluruz sen resimlersen bende samsugdan resimler buraya koyarım hatta bende kdf de var ondanda resimlerini koyar karşlaştırırız . nede olsa 1080p için ps3 beklenecek. 720 p den bir görelim tvler arasındaki fark ı .

Ornek resimlerinizi bekliyoruz.
  • merhaba arkadaslar gece nettte dolasirken dikkatimi cekti paylasmak istedim linki asagida veriyorum artik plazmalarada 1920X1080 cozunurluk geliyor hayırlı olsun:))
    http://www.pioneer.com.tr/eur/products/62/925/12269/PDP-5000EX/index.html
  • arkadaslar kusura bakmayin gereksiz yer isgal ediyorum ama bu tv yi gostermeden rahat uyayamiyacagim:)) 52 inch , 1920x1080 cozunurluk , 4 ms tepkime suresi , 10,000:1 dinamik kontrast bir lcd tv dusunun.... bu tv gece ruyalarıma girecek galiba:))

http://www.sharpusa.com/products/ModelDetailedSpecs/0,1161,1744-,00.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gezenti

arkadaslar kusura bakmayin gereksiz yer isgal ediyorum ama bu tv yi gostermeden rahat uyayamiyacagim:)) 52 inch , 1920x1080 cozunurluk , 4 ms tepkime suresi , 10,000:1 dinamik kontrast bir lcd tv dusunun.... bu tv gece ruyalarıma girecek galiba:))

http://www.sharpusa.com/products/ModelDetailedSpecs/0,1161,1744-,00.html

bahsettiğin model:
    LC-52D62U
    iyi bir cihaz,
    ancak:
    kontrast 1:2000,
    1:10000 olan dinamik kontrast
    bu boyutta bir tv de ben PIP ararım, yok
    4ms olarak belirtilen tepkime için "fine motion" modunda geçerli demiş, gerçek bir 4ms değil sanırım, aynı dinamik kontrastta olduğu gibi, başka bir değer ölçümü veya özel bir durum geçerli sanırım.
    1080p uyumlu olarak geçiyor, (hdmi girişinin 1080p uyumlu olması, tv yi 1080p tarama özelliği vermez)
    Yukarıda yazdıklarım tv yi küçültmek için değildir, sadece bazı kavramların daha iyi anlaşılabilmesi içindir.

selamlar

özellikleri:
    Specifications
    Screen Size 52" ASV / Black TFT LCD2
    Pixel Resolution 1920 x 1080
    Brightness 450 cd/m2
    Viewing Angle 176º H x 176º V
    Lamp Life 60,000 hours3
    Audio System 15 W + 15 W
    Tuning System ATSC / QAM / NTSC
    Contrast Ratio 2000:1 Native / 10,000:1 Dynamic Contrast Ratio with Enhanced Picture Contrast Technology
    Aspect Ratio 16:9
    Response Time 4ms*
    HDMI™ Input 2 (1080p compatible)
    HD Component Input 2
    S-Video Input 1
    Composite Video Input (A/V) 3
    Audio Inputs (L/R) 4
    Back-Light System 4-wavelength
    Limited Warranty 1 year parts and labor
    Cabinet Color Black
    Table Stand Included
    Optional Wall Mount Bracket AN-52AG1
    Power Consumption AC 270W

"* With Fine Motion Mode on."

• quote:

Orjinalden alıntı: eros33

TOSHIBA nın 42ınch cozunurlugu 1920x1080 olan modelı bakıcaz artık ayırdıgım para 4500-5000 ytl arası

Model numarasını tam olarak solemenız mumkun mu acaba ? Aynı ebatlardaki Toshiba larda 1 harf farkı bıle TVler arasında daglar kadar fark yaratabılıyor.
  • dostlar dun ızınlıydım dogubanktaydım yenı mallar gelmıs getıren fırma penta elektronıktı fakat tv lerın cogunu dogubank esnafına devretmısler gercı hesap kıtap meselesı saygı duymak lazım

su anda dogubankın arkasında gencten ıshanının alt katında yerlerı var orada su anda toshıba 42 wlg66pg lcd tv panasonıc 42 px600 plazma tv ve phılıps 50 pf7521plazma tv modellerı var

dun panasonıc ve toshıbaya pıoneer ın orjınal dıskındekı renk cubuguna gore ayar yaptık ınanın toshıba px600 den daha ıyı gosterıyor ıncelemek ısteyen penta elektronıge gıdıp gorebılır toshıbanın fıatı 4300ytl

dogubankta samsung plazma toshıba 47 wlg66p lcd tv ve phılıps ın 42pf5421 ve yenı gelen 42pf7621 lcd tv lerı var bılgınız olsun

bu arada ısı bılmek dogru ayar yapmak ve ıyı kablo kullanmak gerek bazı forumlarda toshıba lcd tv nın begenılmeyıp ıade edıldıgını okumustum penta da gıdıp bakın px600 le arasındakı farkı gorun dostlarım

• gelmedi, gelemeyecekte heralde şu sxrd modelleri... bekle bekle gelsin, fiyat düşsün eee, biz 37 ekrana devam
  • Dün akşam KDS 55A-2000'i görme şansım oldu. Yanında da 50" KDF vardı. Aralarında çok büyük bir görüntü farkı yok ama kesinlikle aynı değiller. KDS'in görüntüsü daha parlak hatta ev kullanımı için fazla parlak. Ayrıca yaklaşık 1,5 m mesafeden baktım, başımı televizyonla aynı hizaya getirince parlaklık kaybı olmuyor. Sadece bu mesafede ayağa kalkarsanız kararma yapıyor ki zaten bu şekilde kimse televizyona bakmıyordur. Biraz daha geriye, yaklaşık 3 m mesafeya gidince ister oturun ister ayakta durun, görüntü mükemmel hale geldi. Bence aynı fiyata 50" olan plazmalardan çok daha gösterişli duruyor. Hele 42" olanların yüzüne bile bakmazsınız artık. Fiyatı 6950 YTL. İzlediğim görüntüler HD idi. Normal yayında nasıl olur bilmiyorum ama sanırım plazma ve LCD'ler gibi karelenme yapmayacaktır (Samsung DLP yapmıyor, sonuçta o da arkadan projeksiyon).

Sonuç olarak hazırda param olsa hiç düşünmeden alırım.

• Merhaba arkadaslar,
    Ben de uzun bir suredir bu urunleri inceliyorum ozelliklerine ve fiyatlarina bakinca o kadar parayi verebilecek bir durumda olunca kds r60`in hic de yabana atilmamasi gerektigini gordum. diger kds serilerine gore daha parlak bir ekran ve picture in picture gibi ozellikler one suruyorlar ve kds55a gibi serilerden cok da fazla bir fiyat farki da yok. (en azindan yurt disi fiyatlari)

Benim gibi bu konuda hatim indirmis arkadaslara bir sorum olacak. Sifre gibi olmus bu model numaralarina ek olarak kds r60xbr1 ve kds r60xbr2 modelinin arasindaki farklarini soracagim. Ayrica bu modelin Turkiye`ye ne zaman geelcegi ve tahmini fiyatlari uzerinde yorum yapabilirseniz hem beni hem de diger hatimci arkadaslari mutlu etmis olursunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Universia

Merhaba arkadaslar,
    Ben de uzun bir suredir bu urunleri inceliyorum ozelliklerine ve fiyatlarina bakinca o kadar parayi verebilecek bir durumda olunca kds r60`in hic de yabana atilmamasi gerektigini gordum. diger kds serilerine gore daha parlak bir ekran ve picture in picture gibi ozellikler one suruyorlar ve kds55a gibi serilerden cok da fazla bir fiyat farki da yok. (en azindan yurt disi fiyatlari)

Benim gibi bu konuda hatim indirmis arkadaslara bir sorum olacak. Sifre gibi olmus bu model numaralarina ek olarak kds r60xbr1 ve kds r60xbr2 modelinin arasindaki farklarini soracagim. Ayrica bu modelin Turkiye`ye ne zaman geelcegi ve tahmini fiyatlari uzerinde yorum yapabilirseniz hem beni hem de diger hatimci arkadaslari mutlu etmis olursunuz

@Universia KDS R60XBR1 diye bi model yok bildiğim kadarıyla ama KDS 60A2000 ile KDS R60XBR2 arasındaki fark nedir diye soruyosanız şayet mail atabilirim... Türkiye'ye ne zaman geleceği konusunda @eross33 arkadaşımızın fuarda izlenimlerini yazdığı bi mesajı olması lazım bölümde orada belirtmişti diye hatırlıyorum, ben unuttum.

bu arada @eross33 kardeş kayboldun sanki forumdan, bu tv lerin gelmeyişi yıldırdı heralde bizi

• Merhaba Marmaris,

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Diğer yandan xbr1'diye bir model olmadığını ben de düşünüyordum. Yabancı sitelerde araştırdığım kadarı ile xbr1'in olduğunu görünce ben de şaşırdım. Özellik ve fark olarakçok sağlıklı bilgilere rastlayamadım ama ürün satışı yapan sitelerde daha çok xbr1 var ve aralarında az da olsa br fiyat farkı mevcut.

Diğer yandan eros33 arkadaşımızın fuar hakkın daki yazısını okudum, yalnış hatırlamıyorsam o A2000 serisinin Türkiyeye gelişinden bahsediyordu. Tekrar aradım ama o yazıyı bulamadım. Şayet öyle ise xbr serisinin gelip gelmeyeceği ve ne kadar olacağı yönünde hala fazla bir bilgi yok elimizde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Universia

Merhaba Marmaris,

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Diğer yandan xbr1'diye bir model olmadığını ben de düşünüyordum. Yabancı sitelerde araştırdığım kadarı ile xbr1'in olduğunu görünce ben de şaşırdım. Özellik ve fark olarakçok sağlıklı bilgilere rastlayamadım ama ürün satışı yapan sitelerde daha çok xbr1 var ve aralarında az da olsa br fiyat farkı mevcut.

Diğer yandan eros33 arkadaşımızın fuar hakkın daki yazısını okudum, yalnış hatırlamıyorsam o A2000 serisinin Türkiyeye gelişinden bahsediyordu. Tekrar aradım ama o yazıyı bulamadım. Şayet öyle ise xbr serisinin gelip gelmeyeceği ve ne kadar olacağı yönünde hala fazla bir bilgi yok elimizde.

tekrar merhaba @Universia:

XBR1 serisinin Cnet'teki Review date'i 22/11/2005 olarak gözüküyor, bir yıl kadar eski yani, A serisinin Review date'i 02/08/2006 tarihli... hakikaten haklıymışsınız XBR1 serisi rear-projection tv lerde varmış.. heralde ben genelde sony offical sitesinden takip ettiğim için karşılaşmamışım heralde çünkü bulamadım, sanırım piyasada yok satıştan kalkmış mı acaba?

neyse ben size incelemeleri göndereyim belki işinize yarar:

KDS-60A2000:

KDS-R60XBR1:

• Yardımınız için teşekkür ederim. Buna ek olarak ben de aşağıda xbr2'n,n incelemesini veriyorum. Sorun şu ki bu model gelirse ne zaman gelecek ve A2000 serisi ile aralarındaki birkaç fark gerçekten önemli farklar mı olacak. Bunlar ne kadar alımı etkiler bilemiyorum ama en azından bu forumu takip eden diğer arkadaşlar için de aydınlatıcı birer bilgi olur diye düşünüyorum. Sonuçta hepsinin maliyeti oldukça yüksek ve olmuşken en iyisini araştırmakta ve seçenekleri değerlendirmekte fayda var diyorum. Bir de fiyatları hakkında bilgimiz olsa çok iyi olur.

XBR2'nin incelemesi (bu arada editörün seçimi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Universia -- 4 Aralık 2006; 11:15:43 >

• aşağıdaki resimlerde KDF serisi ile KDS A ve XBR serilerinin karşılaştırılmalı grafiği var arkadaşlar

1 2 3

• merhaba arkadaşlar;

eveet artık KDS-55A2000 modeli sony.com.tr'de de gözüktü, BURADAN ' da türkçe karşılaştırma listesine bakabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: littlebuddha

selamlar arkadaslar

ben de surekli okuyup fikir aliyorum fakat yazmamistim hic, bu ilk olsun :)

buradaki KDF yorumlarina inanarak, ve KDS'ye inananlarin gucune inanarak bugun cevahir'den KDS-55A2000 modelini aldim.

yurtdisindan yeni tasindigim icin vatana, daha hic bir sey yok. yarin digiturk takilacak, ona da yorumlari yazarim. en kisa surede fotograf cekecegim. pazartesi de xbox 360 takacagim, 1080i ve 720p yorumlari yapacagim. haftaici de mumkun olursa bir mediacenter alip, dvi/hdmi cikisi 1080p ile test edecegim.

dvi/hdmi cikisli mediacenter onerisi olan var mi bu arada?

cihazla ilgili meraki ve sorulari olan varsa cekinmesin, hemen inceler yazarim.

herkese keyifli seyirler

@littlebuddha arkadaşımız böyle demişti ama henüz tv ile ilgili yorum, resim, izlenim, öneri gelmedi... almayı düşünen biri olarak beklemekteyim görüşlerini

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.