Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi haftadır resim eklemeye çalışıyoru konuya bir türlü olmuyo hata veriyo, bi sorun mu var ki, karşılaşan oldu mu böyle bi durumla
  • arkadaslar bu sabah 10 da cevahır e gıttım baktım ep center da kds55a2000 yok megerse gecen hafta gıden abımızı yanlıs anlamısım alt kattakı sony center da vıtrınde kdf50e2010 ve kds55a2000 e ve yan vıtrınde duran lcd tv lere aynı hd yayını vermısle ayarlarını bılemem ama sxrd kesınlıkle 3lcd den daha parlak daha keskın ve daha net tı fakat baglantıda temassızlıkmı vardı neydı ıkısındekı goruntu bıraz bulanıktı yazılar net degıldı

bu arada orada x2000 serısıyle aynı ozellıklere sahıp(1920x1080-fullhd 1080p) fakat kontrast oranı daha yuksek(1800:1) olan kdl40w2000 ve kdl46w2000 tv lerını gordum goruntulerı muhtesem ve gercekten yandan baktıgım zaman cok cok az bır goruntu kaybı vardı bakalım dogubanka ne zaman dusecekler sımdılık yazacaklarım bunlar herkese selamlar
  • Arkadaşlar KDS55A2000 aldığım fiyat 5.900 YTL peşin.
    Garantili Sony Eurasia.
    Bana biraz fazla geldi.
    Ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: robespierre

Arkadaşlar KDS55A2000 aldığım fiyat 5.900 YTL peşin.
    Garantili Sony Eurasia.
    Bana biraz fazla geldi.
    Ne dersiniz?

bence bu fiyat fazla hakikaten...

quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

evet arkadaşlar ben de dün akşam uğradığım Ank. Ankamall daki sony bayisinde nakit fiyatını 5700 YTL diye söylediler.. bilmem daha ne kadar kasılabilir gerçek alıcı olsan cebinde paranla gitsen..

çünkü ben iki hafta önce 6.300 ytl üzerinden peşinde %10 indirim yapabileceklerini söyleyip 5.700 ytl fiyat vermişlerdi...

hatta o zamanlar morfare de fiyatı 6.300 ytl idi.... dün baktığımda 6.000 ytl civarında bi fiyat yazıyodu morfare de... eğer bu düşüş bana fiyat veren

mağazada da olduysa, 6.000 ytl üzerinden %10 peşin indirimi verirlerse olur 5.400 ytl...

sizin aldığınız fiyat biraz fazla bence...

• arkadaşlar merhaba;

FULL HD 1080p tv si olanlar için birkaç HD film fragman/tanıtım linki vereyim dedim, belki ilgilenenler olabilir.. ben indirdim bilgisayarda izlemesi bile harika, televizyonu düşünemiyorum..

PERFUME

BRIDGE TO TERABITHIA

DINOSAURS 3D

THE SIMPSONS 1

THE SIMPSONS 2

ARTHUR AND THE INVISIBLE

LETTERS FROM IWO JIMA

SMOKIN' ACES

DREAM GIRLS

DEJA VU

CURSE OF THE GOLDEN FLOWER

THE DEAD GIRL

LITTLE CHILDREN

PAN'S LABYRINTH

FANTASTIC 4-SILVER SURFER

iyi seyirler...

(bu arada; bu linkleri herhangi bi download manager (FlashGet) a kopyalayıp yapıştırınca bilg. indirebiliyorsunuz...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 27 Aralık 2006; 11:18:38 >

• dostlar dogubankın arkasındakı gencten ıshanını alt katında penta elektronıgın showroom u var dun ıtıbarıyle sony kdl 40s2030 sony kdl40 ve 46v2500 ve SONY KDL40W2000 lcd tv lerı gelmıs sabah gıdıp ınceledım almayı dusununlere tavsıye ederım gıdıp gorebılırsınız ayrıva toshıba nın 42ınch 1920x1080 lcd sı ıle yanyana hem dvd hemde uydu yayınını gorebılırsınız

ama hala sony kds serısınden bır haber yok bılgınız olsun
  • merhaba arkadaşlar, herkese iyi bayramlar, iyi seneler,
    bu konu açılalı 2.5 ay olmuş, o zamandan beri bekliyoruz hala bi hareket yok demek şu doğubankta... neyse bakalım vardır bi hayır, ama 6.600 den gerilemiş tv 6.000 ytl ye sony bayilerinde, ne olacak bakıcaz, belki doğubanka 4.500 den giriş yapar kim bilir...
  • KDS-55A2000 Doğubank web sayfasında 6130 ytl fiyatla satılıyor.Bu faturalı satış fiyatımıdır? bu tv
    4500 ytl ye nasıl satılır?Tamamen faturasız ve garantisiz olarak mı? Biraz karışık bir durum gibi görünüyor.
  • dogubank web sayfası dediğiniz ;sitesinin adını öyle alan mecidiyeköydeki bir şirket.
    bizim bahsettiğimiz sirkeci civarındaki esnaf
  • Bilgilendirme için teşekkürler.Ben bu siteyi Sirkeci esnafının ortak kullandığı bir web sayfası olarak biliyordum.KDS 55 in fiyatını 6160 ytl olarak görünce bir anlam verememiştim.
  • arkadaşlar merhaba;
    farklı bi topicte KDS-55A2000'i merak edip araştırmaya giden Ersen79 arkadaşımız oradaki karşılaştığı manzarayı yazmış, ben de oradaki satıcının farklı bi düşüncesidir diye sizlerle paylaşayım dedim...

quote:

Orjinalden alıntı: Ersen79

Dun cevahire Sony SXRD yi gormeye gittim ama hayallerim yikildi tv yi satmislar. Gormek nasip olmadi. Ellerinde 1 tane daha kalmis ancak tv nin yenilerinin gelmesini bekliyorlarmis depodakini teshire cikarmak icin.
    Ordaki saticiyla yapmis oldugum konusmalar sonrasi enteresan dusunceler olustu aklimda.Yanimdaki arkadasim Sony nin 11 milyarlik sony sine hayran kaldi. Bosver projeksiyonu diyip durdu. ne kadar iyi olabilir ki diyordu. Satici eleman : abi 11 milyarlik tv yi satmak benim isime gelir ancak bekleyin 1 haftaya kalmaz sxrd yi cikariyoruz teshire yanyana koydugumuzda sende goruceksin 11 milyarlik lcd yi nasil paramparca ettigini.
    Madem bu kadar iyi bu tv haddinden fazla ucuz ozaman.
    Neyse ben 1 hafta bekliyemicem bu aksam akmerkeze gidip bakicam.
    Tvsiz kaldik yaw :)

• Merhabalar.

Uzun zamandır KDS-55A2000'ü merak ediyordum, ancak Anadolu yakasında oturduğum için Cevahir'e gitmeye fırsat bulamıyordum. Biraz önce Maltepe Carrefour alişveriş merkezindeki Sony mağazasında (Carrefour dahilindeki değil, dışarıdaki) kendileriyle müşerref oldum. Kalitesiz bir kaynaktan Sony'nin şu yuvarlanan topların olduğu reklamını yayınlıyorlardı. Kaynak kalitesiz olduğu için görüntü mükemmel değildi ama, bu boyuttaki bir ekran kalitesiz kaynakla çok daha kötü görüntü verebilirdi. Görevlilere HDMI bir kaynağı bağlamalarını rica ettim, malesef böyle bir şansları yokmuş. Unutmadan belirteyim, televizyonun dış görünüşü gerçekten çok şık. Kısaca Anadolu yakasındaki tüm SXRD meraklılarına duyurulur.

Kolay gelsin.
  • ben bekliyorum arkadaşlar allah tüm bekleyenlere sabır versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: baytar17

ben bekliyorum arkadaşlar allah tüm bekleyenlere sabır versin

cümlemize sabırlar versin, teşekkürler , olumlu duyumlar geldikçe sabırsızlanıyor da insan ama
  • arkadaslarbugun sonunda sxrd yı buldum gordum

Ilk olarak tv yayini yaklasik 10 tane lcd ye bagli olan tek bir dvd playerdan izledim inanmicaksiniz goruntusu icerideki lcdlerden bile daha netti yandan yaklasik 90 dereceden fazla bir aciylada tvye baktim goruntude neredeyse hic kayi yok !!!

usttun altan yandan hatta dibnden baktim goruntusu hala harikaydi. sadece endibindenbakinca isikta azicik bir dalgalanma soz konusu ancak bunuda gorebilmek icin heralde 50 cm gibi yakin mesafeden bakmak lazim!!!

Daha sonra tv ye 2 ayri dvd koydurdum onlardada goruntu harikaydi. Kendi dvdlerim yanimda olmadigindan o konuda birsey diyemicem.

Kendilerinin hdmi cekimli cdlerinden yapmis olduklari yayini 10 tane tvye aktarmislar icerideki lcdlerden bile daha cok beni cektigini itiraf etmeliyim
    baglanti skart soketinden yapilmis ucuz yollu kablolarla.

bugun almis oldugum izlenimle buyuk ihtimalle yarin tv yi alicam ancak, yarin hem kendi cdlerimi goturucem hemde normal uydu yayini baglatip izlicem.
    bugun almis oldugum keyfide yarin verirse hic dusunmeden satin alicam.
    world carda 15 ay taksit yapiyorlar fiyatida 6950 ytl nakitte 6000 gibi bir rakam.

benden soylemesi bu tv yi gorupte ayni paraya 106 veya 127 lcd almayi planliyan arkadaslar lutfen 1 kere daha dusunsun benden soylemesi

• dostum hayırlısı artık yorumlarını beklıyoruz ınsallah begenırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostum hayırlısı artık yorumlarını beklıyoruz ınsallah begenırsın

@eros33 kardeş tekrar hoşgeldin, yine kaybolmuştun
  • dostum ben herzaman buralardayım tek derdım kds55a2000 ıle ılgılı yenı bılgıler aktarmak ahh bır bulsam keske
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

marmarıs dostum ben 2gun evvel SONY STR DA1200ES 7.1 sıstem amfı aldım daha evvel pıoneer 436rxe kullanırken aldıgım PANASONIC DVD S52 dvdplayer ım var bu cıhaz hdmı cıkıslı ve standart dvd lerı 720p ve 1080i ye yukseltebılıyor onunla kullanacagım

Sayın Eros33
    Birkaç gün önce SONY DTR DA1200ES aldım. Birkaç gündür bununla uğraşıyorum. İlerde iyi bir hoparlör seti almayı düşünüyorum. Şimdilik
    eski Sony Compact sistemin hoparlörlerini kullanıyorum. Yalnız şuan SUBWOOFER bağlantısını yapamadım. Subwooferim aktif değil.
    Sizden sormak istediğim aktif bir subwoofer olmadan elimdeki subwooferle nasıl bir bağlantı yapmalıyım. Bu mümkünmü. Mevcut subwoofwerimin (+) ve (-) birer tane girişi var. Kablunun (+) ve (-) uclarını sıkıştırınca bağlanıyor.
    Birde sormak istediğim HDMI bağlantılar. Bildiğimiz üzere HDMI kablo hem ses hemde resim aktarıyor. Ben bu anfiye uydu cihazından HDMI ile giiriş yapıyorum. Ve Anfideki HDMI cıkışı ile plazmaya bağlıyorum. Ancak anfiden ses çıkmıyor. Ses ve görüntünün olması gerekmiyormu. Burda yanlış birşeymi yapıyorum. Sesi Optik kablo ile Uydu cihazı ile Anfiyi bağladığımda alabiliyorum.
    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    Cihaz hakkında izlenimleriniz nasıl. Menmunmusunuz ?. Ben pek zevkine varamadım.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 8 Ocak 2007; 14:08:31 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.