Az once sony bayisinden geldim, 55A2000 modelini uydu yayinina baglattim, ilk olarak goruntude hayal kirikligi yasadigimi soylemeliyim, sonra eleman bu ayarsiz hali dvd ye direk fabrika cikis seklinde yayin yapiyorduk 1 sn bekleyin diyip 2 3 ayarini degistirince goruntu gercekten harika oldu, gercekten lcd den bile daha guzel goruntusu var.
Sonra kendi dvdlerimi koydurdum ve siyahlar tam bir siyah aciklar tam acik, eski projeksiyonlardaki gokkusagi gibi golgelenmeleri hic yapmadi. Hizli ve ofkeliyi koydurdum ondada son derece basariliydi, ve bu sadece skart girisinden bagli konumdaykendi. Hdmi baglatamadim, ancak gorduklerim bana yetti, TV yi satin aldim ve ciktim.
hayırlı olsun.ben de almak istiyorum.nerden kaca aldınız.garantili mi mesela bağlantıyı kime yaptırdınız.ben gebzedeyim buraya yakın biyerde var mı.bir sorum daha olcaktı ses sistemi almak istiyorum sxrd ile hangisi daaha iyi olur.tesekkür ederim simdiden.
eros33 dostum inanmıyacaksın ama kds552000 çanakalede bile satılmaya başladı. bugun arçelik bayii nde gördüm inanamadım.gerçekten çok hoştu.şu doğubanka gelsede artık alsak
quote:
Orjinalden alıntı: baytar17
eros33 dostum inanmıyacaksın ama kds552000 çanakalede bile satılmaya başladı. bugun arçelik bayii nde gördüm inanamadım.gerçekten çok hoştu.şu doğubanka gelsede artık alsak
evet artık bizim alabileceğimiz fiyatlara gerilese de alsak
Güle güle kullanın.Ben televizyonun HD performansını İZMİT sony markette görünce hayran kalmıştım.Ogünden sonra başka hiçbir televizyonla ilgilenmiyorum.Ben de tv yi almak için makul bir fiyata gelmesini bekliyorum.Ayrıca tv yi alırken 1 adet XL-5200 lambasını da alırsak en az 5 yıl sıkıntısız olarak tv yi izleriz.
ratsx amfın hayırlısı olsun ayarlarını tam yapmadım bende spl dewsıbel metre var esas ınce ayarı onla yapacagım ama burada degıl evlenınce yapacagım standart ayarlarla ben genel olarak memnunum hdmı baglantısına gelınce ben hıc hdmı den baglantı yapmadım dırekt tv ye gırmıstım ama sırkecıde kullanan 2 kısı var amfını kullanma kılavuzundan okuduklarına gore hdmı baglantısı yaparsan ayrı bır ses kablosu kullanman gerekıyormus
subwofere gelınce normal hoparlor baglantısından artı eksı baglayabılırsın ama hem sub sınyalını alamazsın hemde amfının watt gucu duser
valla dostlar dun dogubanktaydım bu ayın sonunda bır partı daha tv gelecekmıs ama sony gelırmı bılemem kısmet artık
quote:
Orjinalden alıntı: eros33 valla dostlar dun dogubanktaydım bu ayın sonunda bır partı daha tv gelecekmıs ama sony gelırmı bılemem kısmet artık
inşallah diyelim artık dostum, olur ya belki gelir...
bu arada arkadaşlar düşünenler için, (G serisi, KDS-55 – SXRD serisi ve KDF-50E - 3LCD serisinin kampanyadan hariç tutulduğu) SONY hediyeli LCD kampanyası 31.01.2007 e kadar uzatılmış..
daha çok kampanya yaparlar.lg ve samsungda çok güzel indirimler başladı sony den de bekliyorum
Arkadaşlar GERÇEK FULL HD 1080P görüntü alabilmem için forumun hem fikir oldugu televizyon hangisidir? (ps3 kullanıcagımı belirteyim)
fiyat/performans tercihimdir..
Teşekkürler...
Orjinalden alıntı: Razorback
Arkadaşlar GERÇEK FULL HD 1080P görüntü alabilmem için forumun hem fikir oldugu televizyon hangisidir? (ps3 kullanıcagımı belirteyim)
fiyat/performans tercihimdir..
Teşekkürler... sony kds55a2000-sony kdl 40x2000-sony kdl46x2000-sony kdl40w2000-sony kdl46x2000-sony kdl 40w2000-sony kdl 46w2000-sharp 42xd1e-sharp 46xd1e ve phılıps ın 9 lu lcd serısı
arkadaşlar KDS-55A2000 gibi bi cihaz alınca hepimize lazım olacak olacak gibi duran bi cihaz var, hani yakışır o tv nin yanına
eros33 dostum kafama takılan şey, şimdi biz bu cihazları aldığımızda elimizdeki dijital reciever ları da mı tutacaz elimizde (zamanında ilk dijitale geçiş aşamasında analog yayınları izlemek için iki cihazı üst üste kullanıyorduk) yoksa bunlarda hem dijital hem de HD yayın alabilme özelliğine mi sahip... hiç bi yerde rastlamadım da...
eros33, arkadaşım bu verdiğin modeller kaç ytl aralığında?? nakit parayla alıcam...
quote:
Orjinalden alıntı: marmaris
eros33 dostum kafama takılan şey, şimdi biz bu cihazları aldığımızda elimizdeki dijital reciever ları da mı tutacaz elimizde (zamanında ilk dijitale geçiş aşamasında analog yayınları izlemek için iki cihazı üst üste kullanıyorduk) yoksa bunlarda hem dijital hem de HD yayın alabilme özelliğine mi sahip... hiç bi yerde rastlamadım da...
biraz önce yazdığım mesajdaki soruma cevap buldum ufak bi gezinti yaparken çıktı karşıma, benim gibi merak edenler varsa söyleyeyim arkadaşlar, HD RECEIVER ' larda hem standart dijital hem de HD yayınları izleyebiliyormuşuz..
tabıkı mantıken hem hd hemde dıgıtal yayınları ızleyebılıyor olmamız lazım bu arada sırkecıdekı bır abımızle beraber bu humax ın hdcı2000 cıhazı aklımıza yattı dıgıturk un kartınıda desteklıyormus ve resımlerden anladıgım kadarıyla sd yayınlarıda scart uzerınden degılde component ve hdmı gırınden ızlersek goruntu ve detay dahada artıyormus urun burada 500euro almanyada ıse 250-350euro arasında bu urunu almanyadan getırıp kullanan varmı herhengı bır problem oluyormu yada nasıl getırtebılırız fıkrı olan varmı?
bu arada bu urunu gecen aykı sayısında home cınema choıce test edıp 5uzerınden 4yıldız vermıs fakat sayenızde(ozellıkle ıngılızce bılenlere sıtem edıyorum) performansını okuyamıyoruz
gene aynı sayıda benım fuarda dıgıturk standında gordugum PACE ın hdd lı hd receıver ının hdd sız olanınıda test etmısler ve 5 uzerınden 5 yıldız vermısler su toshıba ve humax ı home cınema choıce dan okuyup cevırecek arkadas olursa ozel hazırladıgım hd demo goruntu dvd lerınden verecegım rusvet olarak bılgınız olsun
quote:
Orjinalden alıntı: eros33
tabıkı mantıken hem hd hemde dıgıtal yayınları ızleyebılıyor olmamız lazım bu arada sırkecıdekı bır abımızle beraber bu humax ın hdcı2000 cıhazı aklımıza yattı dıgıturk un kartınıda desteklıyormus ve resımlerden anladıgım kadarıyla sd yayınlarıda scart uzerınden degılde component ve hdmı gırınden ızlersek goruntu ve detay dahada artıyormus urun burada 500euro almanyada ıse 250-350euro arasında bu urunu almanyadan getırıp kullanan varmı herhengı bır problem oluyormu yada nasıl getırtebılırız fıkrı olan varmı?
bu arada bu urunu gecen aykı sayısında home cınema choıce test edıp 5uzerınden 4yıldız vermıs fakat sayenızde(ozellıkle ıngılızce bılenlere sıtem edıyorum) performansını okuyamıyoruz
gene aynı sayıda benım fuarda dıgıturk standında gordugum PACE ın hdd lı hd receıver ının hdd sız olanınıda test etmısler ve 5 uzerınden 5 yıldız vermısler su toshıba ve humax ı home cınema choıce dan okuyup cevırecek arkadas olursa ozel hazırladıgım hd demo goruntu dvd lerınden verecegım rusvet olarak bılgınız olsun
hakaten çok güldüm, şu sömestir tatiline kadar beklersen tatilde ben bi bakarım. bu arada hazırladığın HD demo görüntüleri, benim bi önceki sayfada verdiğim film fragmanı linklerindeki gibi mi, yani .mov formatında mı.. şu yüzden soruyorum, elimde 10 GB lık hd görüntülerden oluşan 1080p .mov fragmanlar var, bunları dvd'ye kaydedip dvd playerda izleyebiliyor musun? (benim dvd player'ın yokta ondan soruyorum)
bu arada şu 250 euro ya humaz işi fena deilmiş, ama diğeri 5 yıldızlı iyi bi incelemeye girmek lazım, hemen heyecanlanıp televizyonu almadan ona girişmeyelim bari, bi de next falan da üretim aşamasındaymış duyurmuş modellerini, bakalım piyasa kızışıyor, rekabet olursa fiyatlar geriler heralde..
dostum ben bılgısayardan fılm ındırmeyı falan bılmıyorum sorma benım dedıgım lg panasonıc pıoneer samsung un demo dvd lerını bıraraya getırıp best of yaptım ondan bahsedıyorum
arkadaşlar size güveniyorum vallahi ve artık sabırsızlanıyorum
SXRD yi kurdum arkadaslar, ilk etapta hayal kirikligi yasadigimi itiraf etmeliyim. Goruntu berbatti. Ama dukkandada ilk izledigimde oyle berbatti 2 3 ayardan sonra cam gibi olmustu. Butun gece ayarlarla oynuyarak gecirdim, Hdmi baglantiyi yaptim, ayarlarinida dogru yapinca, yalansiz soyluyorum zevkten oldum. Ben boyle bir goruntu daha once hic gormedim. Renkse renk , parlakliksa parlaklik, gercekse gerceklik, kararti yok, sagdan soldan ustten hatta dibinden bile izlenebiliyor ve goruntu cam gibi. Ve bunu digiturk yayini icin soyluyorum. Dvd yi hic sormayin bile, ne ben anlatabilirim ne gormuyen anliyabilir. Ancak sunu soyluyebilirim daha once 50 kere izledigim filmleri bir kere daha koydum , sanki daha once film izlemiyormusum gibi geldi. Daha fazla anlatamicam, cunku aklimi kacirmak uzereyim.
Forumdaki herkese tesekkur ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: Ersen79
SXRD yi kurdum arkadaslar, ilk etapta hayal kirikligi yasadigimi itiraf etmeliyim. Goruntu berbatti. Ama dukkandada ilk izledigimde oyle berbatti 2 3 ayardan sonra cam gibi olmustu. Butun gece ayarlarla oynuyarak gecirdim, Hdmi baglantiyi yaptim, ayarlarinida dogru yapinca, yalansiz soyluyorum zevkten oldum. Ben boyle bir goruntu daha once hic gormedim. Renkse renk , parlakliksa parlaklik, gercekse gerceklik, kararti yok, sagdan soldan ustten hatta dibinden bile izlenebiliyor ve goruntu cam gibi. Ve bunu digiturk yayini icin soyluyorum. Dvd yi hic sormayin bile, ne ben anlatabilirim ne gormuyen anliyabilir. Ancak sunu soyluyebilirim daha once 50 kere izledigim filmleri bir kere daha koydum , sanki daha once film izlemiyormusum gibi geldi. Daha fazla anlatamicam, cunku aklimi kacirmak uzereyim.
Forumdaki herkese tesekkur ederim.
bu yorumu okuduktan sonra şeytan diyo ki git al bi tane başla izlemeye ama işte