Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxyfox

Arkdaşlar Sony'nin Hdmı 1.3 Özellikli lcd'leri Veye Projeksion tv'leri ne zaman piyasaya çıkar haberiniz varmı acaba vede şu anda piyasada mevcut hdmı 1.3 özellikli bir tv varmı Teşekkürler

foxy,
    Evet var Samsung 86,87BD`ler çıktı
    İstanbulbilişim`e bakmanı tavsiye ederim fiyat olarak iyi garantisini bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

amaniiiiiiiiiinnn naaptın sen reis ya, bu fotolar ne böyle, Nicolas Cage yanarken iyi görünmüş, ben daha izlemedim filmi de, görüntü kaynağı nedir? Bilg.dan HD mi yoksa DVD mi yoksa HD DVD mi?... üstad çok iyi ya yemişim açısını geometrisini, boşver gerisini...

@etoo9 full HD demişsin, bilgisayardan mı playerdan mı, valla senin resimlerde harika,

hepinize teşekkürler, @burakreis aldık gazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 23 Nisan 2007; 18:57:58 >

• ghost rider bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

quote:

amaniiiiiiiiiinnn naaptın sen reis ya, bu fotolar ne böyle, Nicolas Cage yanarken iyi görünmüş, ben daha izlemedim filmi de, görüntü kaynağı nedir? Bilg.dan HD mi yoksa DVD mi yoksa HD DVD mi?... üstad çok iyi ya yemişim açısını geometrisini, boşver gerisini...

@etoo9 full HD demişsin, bilgisayardan mı playerdan mı, valla senin resimlerde harika,

phılıps HTS 3115 ev sinema sistemi .görüntü kaynağı dvd hemde 3 ytl ye aldım hd dvd performans ını hayal edemiyorum .şimdi söyleyeceğime inanmayan olabilir ama resimler çok iyi çıkmamış marmaris inan izlerken çokk ama çok daha iyi görüntü. hatta eşim bu tür filmleri pek sevmez ama ben izlerken yanıma geldi görüntünün çok iyi olduğundan söz etti hatta güldük ucuz dvd de bu görüntüyü alıyorsak hd filmler nasıl olur dedik? ve film i benimle birlikte bitirdi bayaa film aldım artık evde sinema günleri yaşanıyor beğendiğim filmlerden görüntüler çeker sizlerle yine paylaşırım

• quote:

phılıps HTS 3115 ev sinema sistemi .görüntü kaynağı dvd hemde 3 ytl ye aldım.......

müthiş, harika o zaman

quote:

beğendiğim filmlerden görüntüler çeker sizlerle yine paylaşırım

bekliyoruz valla takipteyiz, iyi seyirler...

• Ya Ghost Rider'a gittim ben eğlendim aslında ama film gerçekten çok kötü sıf Nicolas Cage için katlandım yakında Next gelecek bakalım bu film nasıl neyse konu dağılmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

quote:

dostum bunlar play station network ten bedavaya çekilen full hd video trailer ları yani ps3 çalıştırıyo

• burak dostum o 70 ekranda bende f1 oynadım izmirde boyum kadar neredeyse oyunun içinde gibi hissediyorsun kendini
  • netcommander kardesım bu yukarıdakı senın sınema sıstemınden bendede var herhalde dav-dz110 senınkıde ama uzun ayaklı hoparlorler yok bende pısman oldum aldıgıma ses goruntu falan cok ıyıde uzun ayaklı alsaymısım keske senınkı gıbı...sen nasıl yaptın o işi..yoksa senın model farklımı..
  • arkadaşlar 50 inç (127 ekran); burada 127 cm uzunluğu karşıdan karşıya mı, köşeden köşeye mi? acil cevap bekliyorum saygılar.
  • köşeden köşeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

netcommander kardesım bu yukarıdakı senın sınema sıstemınden bendede var herhalde dav-dz110 senınkıde ama uzun ayaklı hoparlorler yok bende pısman oldum aldıgıma ses goruntu falan cok ıyıde uzun ayaklı alsaymısım keske senınkı gıbı...sen nasıl yaptın o işi..yoksa senın model farklımı..

bendeki model DAV-DZ810W modeli kutusundan hem uzun hem kısa ayak cıktı o resimdeki kısa ayakları uzunla değiştirdim suan
  • arkadaşlar sony kds 50a2000 birdunya.com da var. fiyatı da 2825 ytl ve 12 taksit. bilginiz olsun.
  • tlf la aradım geri dönecekler,ama o fiata o tv OLMAZ!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: selamitopbaş

arkadaşlar sony kds 50a2000 birdunya.com da var. fiyatı da 2825 ytl ve 12 taksit. bilginiz olsun.

sizin kds dediğiniz tv kdf serisi . çünkü kds serisinde türkiyede 50 inç olan boyutu yok. o fiyata SXRD vermezler. 2825 YTL sehpa hariç KDF-50E2000 model olan tv nin fiyatıdır.
  • fiyatı değiştirmişler heralde, BURADA
  • merhaba arkadaşlar iyi güzel kd serisinde çözünürlük değerleri tamam ama hd izşe diyenler var sen evinde aldıgın 640/480 çözünürlükte nasıl izlicen bu tvyı merak ediyorum kd serisi yerıne panasonıc 42py 700 serisini bi araştırın derim palzma lcd den dah ıyı bı urun aynı zamnada ben bu işi 3 yıldır yapan bı tv satıcısıyım biliginize mağazama beklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tv selles expert

merhaba arkadaşlar iyi güzel kd serisinde çözünürlük değerleri tamam ama hd izşe diyenler var sen evinde aldıgın 640/480 çözünürlükte nasıl izlicen bu tvyı merak ediyorum kd serisi yerıne panasonıc 42py 700 serisini bi araştırın derim palzma lcd den dah ıyı bı urun aynı zamnada ben bu işi 3 yıldır yapan bı tv satıcısıyım biliginize mağazama beklerim

siz önce model numaralarını ve düzgün yazmayı öğrenin.

arkadaşlar sony kds 50a2000 birdunya.com da var. fiyatı da 2825 ytl ve 12 taksit. bilginiz olsun
    Bu arada siteden tv yi silmişler,beni arayan da olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcommander

quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

netcommander kardesım bu yukarıdakı senın sınema sıstemınden bendede var herhalde dav-dz110 senınkıde ama uzun ayaklı hoparlorler yok bende pısman oldum aldıgıma ses goruntu falan cok ıyıde uzun ayaklı alsaymısım keske senınkı gıbı...sen nasıl yaptın o işi..yoksa senın model farklımı..

bendeki model DAV-DZ810W modeli kutusundan hem uzun hem kısa ayak cıktı o resimdeki kısa ayakları uzunla değiştirdim suan

teşk..kardesım..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.