Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: marmaris

üstad harika gözüküyo valla

tv de film izlerken yanıma foto makinasınıda alıyorum alışkanlık oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardo

Forumda görüşlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Bu forumu uzun süredir takip ediyorum ve sizlerin bilgilerine güvenerek bende KDS 55A2000 sahibi oldum.

Hiç deneme şansı olamadan aldığım için evde bazı sorunlarla karşılaştım, bu sorunlar hakkında yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Normal uydudan scart kablo ile bağladım. Görüntü mesafem 2,5 - 3 metre. Tv de yakın çekimlerinde görüntü mükemmel ama uzak çekim olunca özellikle hareketli sahnelerde görüntü çok bozuluyor ve kenarlarda pikselleşme oluyor. Tv nin ayarlarından düzeltme şansım olurmu ? En iyi görüntüyü almak için ayarların nasıl olması gerekir ? Veya altın uçlu scart kablo kullansam çok fark edermi.
    Dvd performansı çok iyi , ama vcd cd koyunca görüntü çok bozuluyor.

Bu televizyondan maksimum görüntü almak için lütfen yol gösteriniz.
    Teşekkür ederim.

Kusura bakmayın ama tv den çok şey bekliyorsunuz. 1920*1080 çözünürlüğüne sahip bir ekranda 352*288 çözünürlükte bir film (vcd) oynatırsanız görüntünün bozulması doğaldır. Bunun bilgisayarda bir resmi 5 kat büyüterek bakmaktan bir farkı yok.

İzleme mesafeniz normal tv yayınları için fazla yakın, o mesafeden ancak hd yayınları düzgün izleyebilirsiniz. 4 metre üstüne çıkarsanız uydu ve digitürkte tatmin edici sonuç alırsınız diye düşünüyorum, kds sahibi arkadaşlar daha net yorum yapacaklardır.

• arkadaslar ne tv nin kutusundan ne de laptop un kutusundan laptopu tv ye bağlamak için kablo çıkmadı..benimkiler mi eksik acaba ? yada arkadaslar almam gereken kablo nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baytar17

arkadaslar ne tv nin kutusundan ne de laptop un kutusundan laptopu tv ye bağlamak için kablo çıkmadı..benimkiler mi eksik acaba ? yada arkadaslar almam gereken kablo nedir ?

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=8091&brandId=149
    eksik yok. tv den çıkmaz. linkdeki ürün işini görür.

• saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

quote:

arkadaslar ne tv nin kutusundan ne de laptop un kutusundan laptopu tv ye bağlamak için kablo çıkmadı..benimkiler mi eksik acaba ? yada arkadaslar almam gereken kablo nedir ?

Linkteki kablo dvi, bu tv de dvi giriş varmı ? daha önemlisi laptopta dvi çıkış var mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: teme

quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

quote:

Linkteki kablo dvi, bu tv de dvi giriş varmı ? daha önemlisi laptopta dvi çıkış var mı ?

tv de dvi girişi var.
    çoğu notebook larda dvi çıkışı vardır.

• arkadaşlar ben de bilgisayarı tüplü tv ye bağlayayım diyorum ama s-video da kötü oldu görüntü, ekran kartının dvi çıkışından tv nin scart girişine bağlayacak bi kablo var mıdır ki? dün biraz bakındım nette DVI to SCART şeklinde pek bişii çıkmadı, gerçi bu kadar uğraşmaya değer mi onu da bilmiyorum, yani görüntüde itileşme olur mu..

bu arada @burak reis dostum bu tv de olmayan bi giriş var mı , hdmi 1.3 dışında, herşey mevcut maşallah
  • vallahi tv nin arkası delikdeşik olmayan giriş yok bendeki laptop hp pavillon mutlaka bibirine bağlanıyordur....diye tahmin ediyorum
  • quote:

vallahi tv nin arkası delikdeşik olmayan giriş yok bendeki laptop hp pavillon mutlaka bibirine bağlanıyordur....diye tahmin ediyorum

yaw hocam herşey iyi güzelde senin resimler nerede kaldı ?????
    bu arada marmaris. gerçekten tv nin arkası arı kovanı gibi adamlar her girişten bol kepçe ikişer adet koymuşlar. nede olsa tv büyük yer sorunları yok doldurmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 9 Mayıs 2007; 9:40:46 >

• Evet Arkadaşlar sonunda sony beklediğimiz hdmı 1.3 özellikli bir lcd çıkarabildi model no : KDL-52X2500 şu anda sadece japonyada satışa sunulmuş durumda fiyatı ise 7.000 dolar civarı türkiyeye ne zaman geleceği hakkında bir bilgim yok ama kaliteli bi cihaza benzio cihazda 3 hdmı 1.3 griş bulunmakta + trusurrund 5.1 çıkış var buda cihazın ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyo uzun zamandır hdmı 1.3 bekleyenler için ilaç olacak gibi ama şimdiden söyliyeyim hdmı 1.3'ün en son versiyonu şimdiden yerini almış durumda avrupada hdmı1.3a ile anlayacağınız teknoloji bir türlü durmuyor bu cihazla ve hdmı 1.3a ile bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirlrse memnun oluruz şimdiden teşekürler byeeeeeeee
  • quote:

arkadaslar herhalde sıze sormalıyım artık benı hatırladınız mı ? evet cok uzun zamandır aranız da yoktum ama foruma kds ıle dondum.. nısan basında dogubanktan kds55a2000 i aldım 5000 ytl ye malumunuz humax hdcı 2000 receverımı dubaıden almıstım hdmı kablo ile tv yı bagladım. normal canak antene bagladım hd yayın olmayan kanallarda bıle goruntu mukemmel...sehpasını ben daha onceyaptırmıstım zaten ...bundan sonrakı ılk ısım goruntulerı yollamak.... bu arada eross33 burak reıs ve marmarıs sayenızde bu tv ye sahıp oldum bu sebeble sıze tesekkur edıyorum...basta bende cok kararsızdım ama dogru kararı verdım sonunda.....bu arada aldıgım .tv 3 yıl sony eurasıa garantılı. hele hele benım canon hv10 kameramla cektıgım goruntulerı tv de ızlemek hd olarak tek kelimeyle harıka......

merhabalar öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum emekleriniz için. bir süredir kds55a2000 almayı düşünüyorum ve sizlerin sayesinde bilgi sahibi olup bu cihazı daha bilinçli alacağıma inanıyorum. öncelikle fiat konusu kafama takılıyor sizin aldığınız cihaz 5000 ytl olması çok ilginç ve garantili diyorsunuz. çorumda sony bayisi tanıdığım ve sevdiğim bir abim kendisiyle konuşmamda bana en son 5950 ye bırakabileceğini söyledi eger size satan arkadaş birde kar ettiyse demekki bize satan yaklasık 1500 ytl kar edecek yada liste fiatına göre 2000 ytlden fazla bir kar var. aldığınız cihaz ikinci el olabilirmi acaba. yada bu kişilere nasıl ulasabiliriz bizde almak istesek. birde buradaki sony bayi olan abimizin solediği bu cihazın düşük satılıp fiat yukselmesi distribitorlerin doğubank ve başka spot getiren firmalara darbe vurmak için yaptığı fiat politikası yani dogu bankla garantilinin arasında fiat farkı olmaması bu yuzden ve doğubankçılara gözdağı sony getirirseniz böyle elinizde patlatırız. kısaca bu. yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

• bugün bi kaç resim koyabilirm
  • alperköse arkadasım foruma bakarsan ben burada pekyeni sayılmam.bu sebeble bu konuda sadece net te değil fiilide arastırma yaptım...öncelikle sunu bilmen gerekir bu tv yi doğubankta satan yerlerin çoğu gercek yetkıli sony bayii.. elimdeki belge orjinal sony eurasıanın garanti belgesi...buradada listeyı acıp liste fiyatını herkese gösteriyorlar..ve benım aldığım tv yi TC ye getiren fırmanın gümrük bılgileri kutunun üzerinde yeralıyor zaten....ben alırkende bıze senın fıyatını da verdıler ve garantılı dedıler 5000 ytl yede var ama garantısız dedıler. sonunda uzun suren yaklasık 3 saat pazarlık sonucunda kargo ücreti bana ait olmak uzere 80ytl , 5000ytl ye garantili olan kds ıçin anlastık.çanakale sony bayiside 6250ytl demişti ama ordan alacak kadar param çok yok...mesleğin ne bılmiyorum ama ticaretle uğrasan biri olarak ıyı pazarlık yaparım..sana hayatında basarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar17 -- 10 Mayıs 2007; 21:36:49 >

• bende bu bir hafta içinde almayı düşünüyorum..önceleri baya kararsızdım ama burdaki yazıları ve tecrubeleri okuyunca almaya karar verdim ..henüz daha gözümle test edemedim..daha doğrusu akmerkezde 176 ekran vardı inanılmazdı..yeni alan arkadaşlardan bişey öğrenmek istiyorum akmerkezdeki sony bayisi kutudan bir tanede yedek lamba çıkıyor dedi acaba doğubanktan alınanlardada yedek varmı?birde lambanın türkiye fiyatını bilen varmı?tşkler

bu arada yabancı forumlardaki yorumlar http://reviews.cnet.com/projection-tvs/sony-kds-55a2000/4505-6484_7-31901231.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula72 -- 10 Mayıs 2007; 23:17:28 >

• nebula72.
    akmerkez akmel de gördüğünüz KDS-70R2000 tv nin içinden yedek lamba çıkıyor. ama 55 in içinden çıkmıyor. bu arada akmel ile benim geçen yıl sorunlarım oldu bir tv iade ettim benim tavsiyem dikkatli davranmanız çünkü sözünün arkasında olan tipler değil. bende 3 ay evvel 5450 ytl ye eurosia garantili aldım akmel ile aynı katta net elektronikten. bu adamlar doğu bankcı ve piyasada tanımayan yok. bir fiyat alın derim.
  • Burak reis hayırlı gunlerde kullan insallah.Salona cok yakışmış.
    Benim kdf-e50a1e değişti yerine kdf-50e2010 geldi.10 gundur kullanıyorum.Görüntü uydudan tatmin edici.
    Receiver altın uclu scart ile baglı.Belki yuv cıkıslı bir receiver daha iyi sonuc verir?
    Dvd yuv baglı.Hdmi baglamayı düşünüyorum.Kablo markası tavsiye eden olursa sevinirim.

Kazar selam .kdf-e50a1e değişti tv ni değiştirdiğini yazmışsın bunu açıkçası merak ettim.eskiyi satım üzerine koyupmu aldın yoksa kullanmadan değişimmi yaptım .
    dönersen sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxseal

Burak reis hayırlı gunlerde kullan insallah.Salona cok yakışmış.

çok teşekkürler . sizde tv nizi güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etoo9

bugün bi kaç resim koyabilirm

resimleri bekliyoduk
  • bugün benim kds de geliyor artık resimler artar forumda:)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.