Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maxseal

Kazar selam .kdf-e50a1e değişti tv ni değiştirdiğini yazmışsın bunu açıkçası merak ettim.eskiyi satım üzerine koyupmu aldın yoksa kullanmadan değişimmi yaptım .
    dönersen sevinirim..

Maxseal aşagıdaki linkte tum ayrıntıları bulabilirsin....

http://forum.donanimhaber.com/m_9853400/mpage_1/key_sony%252Cyetkili%252Cservis//tm.htm#9900684
  • Arkadaşlar herkese selam***
    Yaklaşık 2 hafta önce teknosadan 2499 ytl peşin fiyatına 8 taksit kdf-50E2000 sahibi oldum

(Aslında 50A11E almıştım fakat eve geldiğinde teşhir ürünü oldugunu farkettim çizikler falan vardı birde 2-3 ay kullanıldığını hesap edersek lamba omru de bayagı yıpranmıştı ..Hatta başıma geleceğini tahmin ettiğim için okadarda söz vermişlerdi teşhir değildir diye çünkü fiyatı 1999 ytl idi içime şüphe düştü zaten eve gelince tv ilk açtığımda kutuyu yanılmadığımı anladım:((( saatler süren telefon goruşmelerim sonucunda ve 1 hafta bekledikten sonra teşhir ürünü gitti sıfır kapalı kutu 50E2000 geldi şükür)

bazı sorularım olacak sizin burda yazmış olduklarınızı okuyorum fakat şu kablo konusunda bayağı bi fransız kalıyorum
    teknik terimleri anlamakta sorun yaşıyorum..

mesela yuv girişi dvi girişi falan yazıyo yukarıda ama anlıyamıyorum biraz daha açıklayıcı olurmusunuz
    mesela av-5 ten giriş yaptım 1080i'ye ayarladım yazıyo yukarda nedemek??
    ben dandik bi scart kabloyla bir ucunu uydunun alt girişine diğerine tv'ninde üsteki sacart girişine bağladım acaba doğru yapmışmıyım

ogrendiğim kadarıyla component bağlantı yaparsam %25 daha iyi görüntü alabilirmişim fakat uydumda component çıkışı mevcut değil

acaba altın uçlu scartmı alsam? hangi marka almalıyım? bi faydası olurmu?

2.sorum;

karsal-dijital tuner oldugunu biliyorum bu tv'de ancak nasıl izliyebilirim tv'nin arkasındaki tuner kısmındaki yere ayrıca bi aparatmı takmam lazım?
    kanal aratıyorum hiçbir kanal bulunamadı diyor,benim bildiğim kadarıyla trt karasal yayın yapıyormuş test yayını??

3-hdmı çıkışlı bir dvd alıcam ilerde ne almamı tavsiye edersiniz bazılarında türkçe karakterler bozuk çıkıyormuş ??

Anlıyacağınız bu işlerde çok acami sayılırım sizlerin yanında... yani ben evime tv'yi koydum izliyorum çokta memnunum diyorum ama belkide görüntü iyi değil kıyaslama yapamadığım için anlıyamıyorum belkide çok daha iyi görüntü elde edebilecekken hatalı kullanımdan dolayı iyi randıman elde edemiyor olabilirim yardımlarınızı benim anlıyabileceğim dilde bekliyorum şimdiden teşekkürler***

• quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

quote:

Orjinalden alıntı: etoo9

bugün bi kaç resim koyabilirm

resimleri bekliyoduk

yeni oyun gelmişti onu bitirmekle meşguldüm kusura bakmayın bu akşam inş.
  • quote:

yeni oyun gelmişti onu bitirmekle meşguldüm kusura bakmayın bu akşam inş.

KDS-55A2000, PS3 ve HD oyunlar vs..... eğlencenin dibine vurmak bu olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 14 Mayıs 2007; 12:35:26 >
  • arkadaşlar kds c tesi geldi..inanılmaz bi cihaz..televizyon demek haksızlık olur bence..normal uydu yayınlarında bile beklediğimden kat kat üstün görüntü var.henüz hd ve ps3 test edemedim..ps3 biraz düşmesini bekliyorum..birde sony 810 ses sistemi almayı düşünüyorum..hd girişi var..bide şampiyonluk maçını izledimki deymeyin keyfime. :))http://www.resimekle.gen.tr/viewimage.php?file=/imagehosting/images/va878015.jpghttp://www.resimekle.gen.tr/viewimage.php?file=/imagehosting/images/0Zz78097.jpg

2 resim ekledim n80 le çektim artık idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula72 -- 15 Mayıs 2007; 0:30:02 >

• nebula72 dostum hayirli olsun gule gule kullan
  • marmaris dostum bugn fotolari cektim tam ps3 e atcam foto makinasini actim sd karti almak icin aha sd kart yok kendi hafizasina kaydetmis onlarida ps3 e atamadim gormedi foto makinasini ps3
    neyse sonra moralim bozuldu biraz usengecimdir aksama ayarlariz artik dedim.
    aksam cekeyim dedim batarya bitik dio tv kumandasinin pilini deneedim onda da ole mouseun pilini denedim ondada ole ve gittim bakkaldan pil aldim ve ondada ole dedi herhalde bizim foto makinasina bisiler oldu karabulutlar var uzerimde bu kadar aksilik ust uste gelmez artik bi foto makinasi bulunca cekecem.
    karayip korsanlari ve oceans thirteen full hd goruntuleri ertelendi kusura bakma :(
    yalniz bisi belirtmek istiyorum sinemada ki karayip korsanlarinin kisa tanitiminin aynisinin full hd sini indirdim sinemada ki goruntu bu kadar mi kotu olur ya cok buyuk fark var kds55a da pusulayi tutarken parmaginin cizgileri bile belli oluyo sinemada parmaga benzeyen bisiler var ama tam cikartamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoo9 -- 15 Mayıs 2007; 21:56:35 >

• quote:

....sinemada ki karayip korsanlarinin kisa tanitiminin aynisinin full hd sini indirdim...

@etoo9 dostum baya bi terslik yaşamışsın, ama o foto makinasındaki sorunu bi ara ben de yaşadım ilk aldığımda, sorun pillerin makinayı çalıştıramamasından kaynaklanıyormuş, en iyi duracell pille bile 10-15 foto çektim mi piller gidiyodu, ben de 2700 lük şarjlı pil aldıp kurtulmuştum.. resimler de gelir nası olsa bekler görürüz, saolasın...

bi de bahsettiğin full hd görüntülerden, film frangmanları (1080p), benim elimde de 15GB yakın var... bu full hd görüntüleri nasıl izliyorsun tv de, yani dvd ye yazıp dvd-player da mı?, sd kartla PS3 te mi?

bi de bilen var mı arkadaşlar hd-dvd olmayan bir playerda bu görüntüleri yazsak dvd ye, izleyebilir miyiz?

• quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

bi de bahsettiğin full hd görüntülerden, film frangmanları (1080p), benim elimde de 15GB yakın var... bu full hd görüntüleri nasıl izliyorsun tv de, yani dvd ye yazıp dvd-player da mı?, sd kartla PS3 te mi?

bi de bilen var mı arkadaşlar hd-dvd olmayan bir playerda bu görüntüleri yazsak dvd ye, izleyebilir miyiz?

play station 3 de play station network var ordan indiriyorum full hd 1080p fragmanları ps3 te de izliyorum

sorunu arkadaşa sormam lazım o bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoo9 -- 16 Mayıs 2007; 15:00:19 >
  • nebula72 kds yı recevera scartla mı bagladın?eger bu duruma ıyı dıyorsan hdmı kablo ıle recevera bağlı haline ne dersın bılmıyorum?scartla av1 dekı goruntu evımdekı eskı tv 70 ekran panosonıc 100hertz ıle aynıydı hatta bıraz daha kotuydu..ama sonra av5 ten1080i ye hdmi kablo ıle bagladım goruntü gercekten netlestı...ama hala hd yayını göremedım..zamanım kısıtlı o yuzden ılgılenemıyorum..ancak yazın ıslerım azalınca ılgılenecegım..bu arada humax hdci2000 olmadan kds almanın pek bır anlamı yok sanırım.....yınede alan tum arkadaslara hayırlı olsun dıyorum..

• baytar kardeş gold scart kablo ile bağladım.rgb seçili uydu cihazında..hd recevier almadım daha..digiturkü bekliyorum..birde dreambox 8000 i..bu arada kadıköyde platinelektornik diye bi yer var nette buldum..ps3 var 1100 ile 1300 arasında değişiyor..burdan alışveriş yapan arkadaşlar varmı?ps3 alıp birde bbc nin blueray cd sini almayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebula72

baytar kardeş gold scart kablo ile bağladım.rgb seçili uydu cihazında..hd recevier almadım daha..digiturkü bekliyorum..birde dreambox 8000 i..bu arada kadıköyde platinelektornik diye bi yer var nette buldum..ps3 var 1100 ile 1300 arasında değişiyor..burdan alışveriş yapan arkadaşlar varmı?ps3 alıp birde bbc nin blueray cd sini almayı düşünüyorum

ps3 sorusunu bu bolume sor kesin yanit alirsin dostum
    http://forum.donanimhaber.com/tt.asp?forumid=317&p=&tmode=1&smode=1

• bu tvde kaç hdmı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

bu tvde kaç hdmı var?

2 tane HDMI giriş var : http://forum.donanimhaber.com/m_10066498/mpage_1/key_/tm.htm
  • Öncelikle Yeni Bir Lcd Tv Ve Sxrd Almış Arkadaşlara Burdan Bir Mesajım Var Yazık Oldu Size :)
    Altta Vermiş Olduğum Linkten Girerek Sony KDL-52X2550 Tv'nin Özelliklerine Bakabilirsiniz Arkadaşlar Şu Anda Dünya Üzerinde En iii lcd Tv Diyebilirm 4 hdmı 1.3a Çıkşı var 132 cm 2.5 ms tepki süresi 10000/1 konstrast oranı var vede en son bomba olarak sony'nin Çok Methedilen with x.v.Color teknolojisi ve hdmı 1.3a ile gelen deep color teknolojiside eklenmiş şu anda sadece japonyada satışa sunulmuş durumda avupaya ve türkiyeye ne zaman geleceği konusunda bir fikrim yok ama başka bir sitede 20 ekim 2007 olarak gözüküyodu fiyatı tahmini olarak 52" için 7,000 dolar civarı 52",46" ve 40" olarak 3 farklı boyutta satışa sunulucakmış.Allta resimleri ve linki koyuyorum bakın bol bol.Zaten baktıktan sonra insanın beklmekten başka çarasi kalmıyo bana göre :),Sakın Bana Küfür Etmeyin Tv yi görünce Benim Bir Suçum yok Elçiye Zeval Olmaz :)

Linkler: http://www.ecat.sony.co.jp/bravia/products/index.cfm?PD=27591&KM=KDL-52X2550
    http://www.engadget.com/2007/03/28/sony-announces-bravia-x2550-series-now-with-x-v-color/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Craig -- 21 Mayıs 2007; 14:00:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: foxyfox

Öncelikle Yeni Bir Lcd Tv Almış Arkadaşlara Burdan Bir Mesajım Var Yazık Oldu Size :)
    Altta Vermiş Olduğum Linkten Girerek Sony KDL-52X2550 Tv'nin Özelliklerine Bakabilirsiniz Arkadaşlar Şu Anda Dünya Üzerinde En iii lcd Tv Diyebilirm 4 hdmı 1.3a Çıkşı var 132 cm 2.3 ms tepki süresi 10000/1 konstrast oranı var şu anda sadece japonyada satışa çıkmış durumda avupaya ve türkiyeye ne zaman geleceği konusunda bir fikrim yok ama başka bir sitede 20 ekim 2007 olarak gözüküyodu fiyatı tahmini olarak 10,000 dolar civarı 52",46" ve 40" olarak 3 farklı boyutta satışa sunulucakmış.Allta resimleri ve linki koyuyorum bakın bol bol.Zaten baktıktan sonra insanın beklmekten başka çarasi kalmıyo bana göre :),Sakın Bana Küfür Etmeyin Tv yi görünce Benim Bir Suçum yok Elçiye Zeval Olmaz :)

Buda Link : http://www.ecat.sony.co.jp/bravia/products/index.cfm?PD=27591&KM=KDL-52X2550

bencede LCD alan lara yazık olmuş ama SXRD alanlara değil . bu başlık altında bu haber biraz alakasız olmuş bence. min 10 000 $ olacak olan bu tv yerine gider 70R2000 alırım . her izlediğimde MAŞŞALLAHHH çekerim

• quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

...min 10 000 $ olacak olan bu tv yerine gider 70R2000 alırım . her izlediğimde MAŞŞALLAHHH çekerim

• marmaris ve burak reis kardeş yukarda vermiş olduğum bilgileri güncelledim 1-2 yerde yanlış yazmışım onlarıda düzelttim özür dilerim tekrar bakarsanız sevinirim saygılar
  • 2700 lük pil aldım akşam gelir yeni görüntüler
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxyfox

Öncelikle Yeni Bir Lcd Tv Ve Sxrd Almış Arkadaşlara Burdan Bir Mesajım Var Yazık Oldu Size :)
    Altta Vermiş Olduğum Linkten Girerek Sony KDL-52X2550 Tv'nin Özelliklerine Bakabilirsiniz Arkadaşlar Şu Anda Dünya Üzerinde En iii lcd Tv Diyebilirm 4 hdmı 1.3a Çıkşı var 132 cm 2.5 ms tepki süresi 10000/1 konstrast oranı var vede en son bomba olarak sony'nin Çok Methedilen with x.v.Color teknolojisi ve hdmı 1.3a ile gelen deep color teknolojiside eklenmiş şu anda sadece japonyada satışa sunulmuş durumda avupaya ve türkiyeye ne zaman geleceği konusunda bir fikrim yok ama başka bir sitede 20 ekim 2007 olarak gözüküyodu fiyatı tahmini olarak 52" için 7,000 dolar civarı 52",46" ve 40" olarak 3 farklı boyutta satışa sunulucakmış.Allta resimleri ve linki koyuyorum bakın bol bol.Zaten baktıktan sonra insanın beklmekten başka çarasi kalmıyo bana göre :),Sakın Bana Küfür Etmeyin Tv yi görünce Benim Bir Suçum yok Elçiye Zeval Olmaz :)

Linkler: http://www.ecat.sony.co.jp/bravia/products/index.cfm?PD=27591&KM=KDL-52X2550
    http://www.engadget.com/2007/03/28/sony-announces-bravia-x2550-series-now-with-x-v-color/

İlahi ya! :D Ya bu TV yarın TR'ye gelse ne olacak herkes hurraaaa hücum edip alacakmı sanıyorsunuz fiyatı 10000YTL nin üzerinde olur bunun, kedinin ciğere baktığı gibi bakar millet!

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.