Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar resim koyacağım ama beceremedim..bi yardıcı olun da benim kds yı göstereyim
  • bekleyin bekleyin fiyatı düşer zamanla
  • farklı kategorideki bu iki tv yi burda karşılaştırmanın bi manası ya da yararı olacağını sanmıyorum, KDL için kullananlar mutlaka vardır, o başlık altına sorun, KDS için burada yazanlar mutlaka olur... yoksa iki tv de alıp evine kullananlar varsa karşılaştırabilirler belki.. neyse;

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

arkadaşlar acil yanıt bekliyorum bu hafta sonu alacağım ama bazı sorularım war detaylı yanıt pls

1) alacağım tv nin kullanım alanı %50 oyun %50 film amaçlı günde ortalama 12 saat çalışacak.

şimdi kafamda kesin almak istediğim iki model war birincisi:KDS-55A2000 ikincisi ise KDL-40X2000

1 . Biri 55" biri 40", film ve oyun, hem de PS3, hem de DVD ve Blue ray, BENCE bu saydıklarınız için, iki tv arasında, o kadar da abartı farklılık olmaz, ben olsam 55" alırım, her izlediğimde MAŞALLAH çekerim.

quote:

2 ..... bu iki modelden hangisi hdmı 1.3 destekliyor?

3 .....hangi modelin izleme açısı daha iyi ?? ve bu iki modelin izleme uzaklıkları kaç metre???

2. Hiçbirisi...

3. Bu soruya iki tv yi de kullanan bi arkadaş cevaplayabilir, öyle kağıt üzerindekilerle ya da spotlar altındaki mağazalarla açıklanabilecek bişii deil gibime geliyo...

quote:

6) KDS-55A2000 modelindeki lamba değişim süresi kaç yıl ?

6. bence bu olayı fazla kafanıza takmayın, 2 yıl sonra baktınız olmuyor verir 200$ değiştirirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 23 Mayıs 2007; 10:03:05 >

• quote:

marmaris

yazmışsın(sağol teşekküer ederim) ama sıfır yararı oldu bu cewabın

arkadaşlar soruyu acil yanıtlayın bu gün çarşamba ve max 4 gün içinde alacam lütfen yanıt pls

(Rica ederim), bildiğimiz dilimiz döndüğünce paylaşmaya çalıştım işte...
  • kardeş biraz daha bekle alma şimdilik bir tv Sony KDL-X2550 serisini bekle manyak tv her türlü özellik fazlasıyla var fiyat olarak 1 haftadır araştırıyorum pahalı ama çok abartılı pahalı değil şu andaki dünyanın en ii lcd si bana göre her şey var bir kaç aya kadar türkiyeye gelir yabancı formlarda okuduğum kadarıyla tam bir oyun ve performans canavarıymış sonrdan pişman olmak istemiyorsan bekle al bak buda daha önce yazmış olduğum tv nin özellikleri

Sony KDL-52X2550 Tv'nin Özelliklerine Bakabilirsiniz Arkadaşlar Şu Anda Dünya Üzerinde En iii lcd Tv Diyebilirm 3 hdmı 1.3a Çıkşı var 132 cm 8 ms tepki süresi 1500/1 konstrast oranı var vede en son bomba olarak sony'nin Çok Methedilen with x.v.Color teknolojisi ve hdmı 1.3a ile gelen deep color teknolojiside eklenmiş şu anda sadece japonyada satışa sunulmuş durumda avupaya ve türkiyeye ne zaman geleceği konusunda bir fikrim yok ama başka bir sitede 20 ekim 2007 olarak gözüküyodu fiyatı tahmini olarak 52" için 7,000 dolar civarı 52",46" ve 40" olarak 3 farklı boyutta satışa sunulucakmış.Allta resimleri ve linki koyuyorum bakın bol bol.Zaten baktıktan sonra insanın beklmekten başka çarasi kalmıyo bana göre :)

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Craig -- 26 Mayıs 2007; 16:54:08 >

• plantamax.

öncelikle kolay gelsin. tv almak eskisi gibi değil baya zorlaştı . o kadar fazla seçenek varki insan ister istemez bocalıyor. SXRD hakkındaki yorumlarımız bu topic de oldukça kapsamlı bir şekilde mevcut. benim sana tavsiyem 40X2000 hakkında bilgi toplaman olacaktır. mesela yeni bir topic açabilirsin bu tv hakkında . daha sonra ikisini karşılaştırır bir karara varırsın. eğer topicde SXRD mi yoksa X2000 mi dersen sonuç alamazsın her kafadan bir ses çıkar . tv lerin yorumlarını ayrı ayrı al bence. sonuçta bizim savunduğumuz tv belli SXRD. yorumlarımızda belli. bu tv de film izlersen birdaha başka hiçbir tv de film izlemezsin. sinemada dahil. bu arada abarttığımı düşenebilirsin ama kesinlikle abartmıyorum. benim evimde samsung lcd tv de var ama SXRD tv değil sinema.
  • Way be harika görünüyor.. Fiyatı ile ilgili bi bilgi varmıki acep..?
  • Selam arkadaşlar,

Plantamax öncelikler seçiminde sana kolaylıklar diliyorum. :))
    Zor bir süreç hepimiz bu patırtıdan geçtik.
    Sonradan pişman olmaman için bütün alternatifleri kendin inceleyip seçmeni tavsiye ederim.
    Tabi şimdi rezil xxx elektronik retail shoplarda doğru düzgün ayarları yapılmamış
    vede kimi markalar için prim sevdasından ve kar paylarından faydalanmak için özellikle ayırım yapılan
    yerlerde ne kadar inceleyipde karar verme şansın var oda tartışılır.
    Bu foruma üye olan herkes deneyimlerini yazıyor dolayısıyla çok daha gerçekçi bir değerlendirme yapma şansın var.
    Tabi yabancı forum sitelerinide incelemende fayda var oralarda da çok faydalı bilgiler edinebilirsin.
    Sadede gelirsek yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve daha önce detaylı olarak bir inceleme yazmıştım önceki sayfalarda bulabilirsin.
    Bir gün bile acaba mı dedirtmeyen bu alet için söylebileceğim tekşey bu fiyata alabileceğin en mükemmel 55" full hd tv dir.
    Gerisi de abesle iştigaldir. :))
    Çelişkide kaldığın diğer model de şu an bence en iyi lcd tv dir.
    Eğer ben illa duvara asıcam diyosan yada daha estetik bişey olsun diyosan lcd yi tercih edebilirsin tabi daha fazla bir ücrete daha ufak bir ekran sahibi olma
    durumunda var bu arada.Eğer yok bunlar önemli değil dersen hiç düşünme kds al.Açılarla ilgili sorduğun soru için şunu söyleyim yaklaşık 3,2 m civarından seyrediyorum
    standart yayınları hiç bir sorun yok. iki yandan 130 derecelik izleme açın var bunu aşarsan hafif solma oluyo ama bu çok normal sonuçta kds projeksiyon Ama sakın normal projeksiyonlarla kıyaslama hataya düşersin çünkü alakası yok.
    Sonuçta emin ol tercihin kds 55 olursa piman olmazsın.
    Tüm bunlar nacizane kendi görüş ve deneyimidir kimseyi etkilemek yada yargılamak gibi bir niyetim yoktur.
    Herkese de saygılar sevgiler :))

• quote:

burak reis

forumu okudum ama mesela 1.3 hdmı hakkında net yanıt yok warmı yokmu yani 140 ekran oluşu hoşuma gitti ve sen kaç metre uzktan izliyorsun dik açıda sorun olurmu ve izlediğin açılar kaç derece(tam performans için soruyorum) pls yanıt gündüz izlerken görüntü sıkıntı yaratıyormu evim baya güneş alıyorda

forumu okuyun okudum diyorsunuz ama bence okumuyorsunuz. ewt biraz zahmetli gelebilir ama tüm sorularınızın cevabı bir kaç tık geride. en azından benim yazdıklarım işinize yarayacak emin olun. mesafe , parlaklık, yan açı, dvd performans ı , hatta kdf modeli ile olan fark. hepsi yazılı. her iki tv de 1.3 desteklemez .1.3 de ne gibi bir fark bekleniyor onuda çözmüş değilim. görüntüden çok ses ile alakalı iyileştirmeler söz konusu. 1.3 ile ilgili bir topic de vardı uzun uzun tartışılan. buradaki dostlar size yardımcı olmak istiyorlar ama beni doyuramadınız gibi bir tavır içerisinde gördüm sizi. baştan sona okursanız SXRD bilgilerine boğulacağınızdan emin olabilirsiniz. tv yi almak için gittiğiniz yerdeki eleman büyük ihtimalle bu tv hakkında sizin yanınızda hiç bişey bilmiyor kalacak. ben okuyun derim. kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 23 Mayıs 2007; 20:20:01 >

• Estetik ve duvara asma gibi şartların yoksa kds senin için ideal çözümdür.
    Güneş,lamba,projeektör,fener bu aletin ekranına ne tutarsan tut hiç bişey olmaz.
    Plazmaları titreten en önemli iözelliği bu zaten :)
    Direk camdan güneş ışığı ekrana bile gelse görüntüden kayıp yok bizzat test ettim
    garantilidir.
    Not . sony bayisi değilimdir reklam yapmıyorum
    :))
    1.3 meselesine gelince malesef yok ama şu an için çok da önemli değil açıkcası
    ona ihtiyacın olduğu zaman gelince zaten tv ni değiştirme zamanın gelmiş olur.
    Lcd lerin ömürlerini tam olarak bilemiyorum ama kds nin ömürü sonsuz :))
    lamba bittikçe değiştir sıkılana kadar kullan :))
    Kolay gelsin

• Tamam bende o yüzden sana diğer projeksiyonlarla karşılaştırma dedim zaten.
    Bu alet gece-gündüz,yaz-kış aynı görüntü veriyo korkma :)
    Aydınlıktada karanlıktada aynı kalitede görüntü alabilirsin.
    1.3 mevzunu bence o kadar da önemseme uzun bir süre daha.
    Bildiğim kadarıyla şu an onu destekleyen sony yok türkiyede.
    kds yi de alsan lcd yide ps3 ünü de oynarsın blurayinide paşalar gibi izlersin.
  • salonum direkt güneş alıyor ve çok aydınlık bu durumda bile görüntü mükemmel...hele aksam spotların altında çay içerken kurtlar vadisini izlemenin zevki bir başka....kds yi alıpta pişman olan birini arıyorsan öyle birisini bulamassın...pek cok kds sahibi gibi bende çok aradım ama doğrusunu kds alarak buldum...
  • Amerikadan almak isteseniz ne olur ? Bir kere esaslı bir kargo parası çıkartırlar. Böyle bir tvyi gümrükten de kaçıramazsınız, bunun değeri 1000 € nun üzerinde, ithalat yapılması gerek diyebilirler. Hazır siz gümrüğe girmişken bakalım diğer çantalarda neler var derler buna emin olun

Bildiğim kadarıyla HD yayında pal-ntsc ayrımı yok, ancak çok emin değilim. Öyle olmasa bile dvd playerlerin ve uydu alıcılarının hemen hepsinde ntsc çıkış var ntsc nin sorun olacağını sanmam. Ama asıl sorun besleme voltajında, amerika için üretilen elektronik eşyalar inatla sadece 110 volt olarak yapılıyor, bu cihazın basit bir 110-220 trafo ile çalışacağını sanmam. Sakın googledaki 110-220 volt çeviricilerine bakmayın, 500 watt dedikleri trafo ancak 100 watt gelir.

Şimdiye değin olumsuz şeyler yazdım ama oradaki fiyatları gördükten sonra insanın burada istenen parayı vermeyi gönlü razı olmuyor, riske girmeye değer mi sizin bileceğiniz iş, benim yazdıklarım olabilecek en uç, en olumsuz durumlar. Eğer akrabalarınız sizin için böyle bir zahmete girebilecekse neden olmasın ?

• quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

bu arada SONY KDS'nin kasasını siyaha boyayıp yeni bir ürün koduyla satışa sunmuş arkadaşlar;

Bu model Mart 2007 de piyasada olacakmış,

55" Grand WEGA™ SXRD™ Rear Projection HDTV KDS-55A2020

plantamax

arkadaşlar KDS-55A2020 ile KDS-55A2000 arasında ne fark war

hocam ben dün akşam da yazmıştım ama yinede yazayım. topic de bu tv nin geçmişi geleceği vs hakkında o kadar fazla bilgi varki diğer topiclerde yapılan gereksiz muhabbetler burada yok. topic kurucumuz büyük üstat marmaris kardeşimiz senin sorunu geçmiş tarihlerde yanıtlamış bile . ne yapmak lazımmış ?? baştan sona okumak yaw öğretmenlere hak verdim seni tanıdıktan sonra. sınıfta kalacaksın oku oku oku ( bu arada fark sadece kasa rengi ) saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 24 Mayıs 2007; 9:35:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: baytar17

arkadaşlar resim koyacağım ama beceremedim..bi yardıcı olun da benim kds yı göstereyim

yaw hocam resmi çekip evlerimize postalasan daha kolay olacaktı . bu ne yawww tv eskidi resimler yok hala el insaf
  • burakreis sana hak vermemek mümkün değil ama gercekten elim ermedi ve fotolar buyuk geliyor bunu nasıl yapacagımı bılmıyorum bı yardımcı ol da göstereyim tv yi
  • Bahsettiğiniz modelin 70" olanı cevahir avm sony mağazasında var.
  • galiba oldu
  • 50 tane resım cektım ama koyamadım.. ugrasıyorum ama herhalde bır prg lazım
  • hocam resim upload sitelerine at link ver....bu arada kds yedek lamba almak istiyorum..nettenmi alsak? ne dersiniz
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.