Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pardon pardon yanlıs resım oldu ancak humaxhdcı2000 recever a baglı ve hdmı kablo ıle bağlı oldugunu söylemeliyim..bu arada kameramda canonhv10 canonun hd kamerası...
  • dostum ancak bu aksam foto yollamayı ögrendım ınsallah yakında onuda basarırım...

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...
  • topic bayaaa bi hareketlenmiş ne güzel

baytar17 dostum fırsat buldukça değişik foto çalışmalarını bekliyoruz

etoo9 seninde emeğine sağlık güzel resimler.

marmaris.
    valla hocam benim SXRD almamda payınvar. eğer bu topic olmasa belkide almayacaktım . yada KDF yi satmayacaktım kimbilir ?? her izlediğimde iyi kide bu tv de karar vermişim diyorum. senin ve eros33 ün kulaklarını arasıra çınlatıyorum. bu memnuniyetten sonra sana üstad yakıştırması yapmışım çokmu ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 26 Mayıs 2007; 10:08:01 >
  • sagolun arkadaslar ileride daha yeni resimler koyarim
    marmaris dostum 2700 luk pilleri aldimda piller hafif kalin cikti makineye zorlayarak taktim ve calismadi pillerde geri cikmadi sonra tamire goturdum ve foto makinesini acti adam pilleri pense ile cikardi ayri pil takti
    bu aralar cok terslikler var basimda
    ama foto sozumuz vardi o kadar tersliklere ragmen biraz gecte olsa sozumde dordum

• quote:

Orjinalden alıntı: burak reis
    ..........
    marmaris.
    valla hocam benim SXRD almamda payınvar. eğer bu topic olmasa belkide almayacaktım . yada KDF yi satmayacaktım kimbilir ?? her izlediğimde iyi kide bu tv de karar vermişim diyorum. senin ve eros33 ün kulaklarını arasıra çınlatıyorum. bu memnuniyetten sonra sana üstad yakıştırması yapmışım çokmu ???

eyvallah saolasın, hayırlı günlerde daha güzel filmlere inşallah... eros33 kayboldu ama di mi pek uğramaz oldu buralara, ilk zamanlarda bu tarihlerde tv almayı düşündüğünü yazmıştı, 2500 serisini bekler artık

quote:

Orjinalden alıntı: etoo9
    ..........
    marmaris dostum 2700 luk pilleri aldimda piller hafif kalin cikti makineye zorlayarak taktim ve calismadi pillerde geri cikmadi sonra tamire goturdum ve foto makinesini acti adam pilleri pense ile cikardi ayri pil takti............

valla dostum bu kadarına da artık ne diyeyim yani geçmiş olsun, eldeki makinadan da olma da, bekleriz

• arkadaşlar şu 2500 serisine bakıyorum da ne gibi değişiklikler var diye ama bi ing. siteye rastlayamadım valla, gerçi çokta bakamadım yoğunum biraz, rastlayan olursa siteyi buraya bi yazarsa iyi olur... öncelikle merak ettiğim acaba lamba ve panelde bi değişiklik olmuş mu? ona bi bakmak lazım. yoksa kontrast oranı (10.000:1) ve tepkime süresinde (2,5 msn) bi değişme yok.
  • eklediğimiz resimler sürekli action içeriyor . insanlar bu topic de başka güzelliklerde bulsun

• Bilindiği gibi, High Definition TV alanında şu an için sadece iki ana seçenek (teknoloji) söz konusu; Plasma ve LCD. Ancak, önümüzdeki yıl içinde bu ikiliye “Laser TV” olarak adlandırılan bir üçüncü seçenek daha eklenecek.

Sunnyvale-California merkezli bir şirket olan Novalux Inc. tarafından geliştirilen geleceğin TV teknolojisi, güncel HD görüntü teknolojilerinden fark edilir ölçüde yüksek görüntü ve renk kalitesi sunacak. Novalux yeni teknolojinin tanıtımında, 50 inçlik arka aydınlatmalı bir Mitsubishi Laser TV ile bir başka Mitsubishi Plasma TV’yi yana yana getirerek, Laser TV’nin daha zengin görüntü sunduğunu gösterdi.

Laser TV teknolojisinde, halen projeksiyon TV’lerde kullanılan UHP lambaların yerini üç ana renk için de ayrı ayrı olmak üzere laser kaynağı alıyor. Bu sayede, artık renk tekerleği kullanılması zorunluluğu kalmıyor. Sonuç ise; Plasma, LCD ve CRT teknolojisinden daha yüksek bir HD resim kalitesine sahip, 8-10 inç’ten ince ve duvara asılabilir TV’ler.

Diğer yandan;
    Güncel HD teknolojileri olan Plasma ve LCD’ler ile karşılaştırıldığında, Laser TV’lerin üretim maliyetinin yarı yarıya, enerji tüketiminin ise 3/4 oranında düşük olduğu, buna karşılık iki kat daha geniş bir renk yelpazesi sunduğu belirtiliyor.

Novalux yetkililerinin açıklamasına göre, farklı kullanımlar için dört ayrı tasarımı geliştirilen Laser TV’lerin 2008 yılı içinde satışa sunulması hedefleniyor.

Bu Teknolojiyi İncelemek İsteyen Arkadaşlarwww.novalux.com internet Sitesinden inceleyebilirler

Sony Şimdiden Bu Televizyonu Yapmış Bile Tv'nin Resmini Aşağıya Koydum Arkadaşlar Bakabilirsiniz.Yeni Bir Tv Almak İçin Zaten Uzun Zamandır Bekliyordum.Böyle Giderse Heralde 2-3 Yıl İçinde Alırım :)
    Aşağıdaki Diğer Resim İse Yeni Laser Teknoloji İle Plazma Arasındaki Fark Buyrun Delirmeyin,Beklemeyin Hatta Asabınız Bozulmasın :) :) :) :)

• bu işlerin sonu yok arkadaşlar hep yeni modeller yeni teknolojiler çıkıcak..ellerinde kim bilir kaç senelik ürünler hazırdır...o yüzden beğendiğiniz bir tv alıp keyfini sürmek en güzeli...
  • arkadaş polemik olsun diye yazmıyorum..teknolojide son yoktur..3 boyutludada bi sürü version çıkacaktır onunda kendi içinde teknolojik gelişimi olucaktır..bunun en basit örneği cep tlf gelişimidir..şu an alabileceğin en son model cep tlf 3 yıl sonra sanırım sıradan olacaktır..ayrıca bu dediğin tvye hangimizin ömrü yeter orasıda tartışılır...sadece tv değil gelen yayın kalitesininde gelişeceği yeni standartlar oluşacağı düşünülürse son budur demek şahsi görüşüm çok zor...ayrıca son demek firmaların batması demektir..aslında çok örnek var bu işin için bu sondur demenin aslında ne kadar yanlış oldugunu gösteren...ömrümüzün ne oldugunu bilemediğimizden ne zaman çıkacağı belli olmayan bi sistemi beklemek ne kadar doğru olur onuda okuyanlar karar versin ....saygılar
  • Bu benim mesajım;

quote:

Orjinalden alıntı: marmaris

arkadaşlar şu 2500 serisine bakıyorum da ne gibi değişiklikler var diye ama bi ing. siteye rastlayamadım valla, gerçi çokta bakamadım yoğunum biraz, rastlayan olursa siteyi buraya bi yazarsa iyi olur... öncelikle merak ettiğim acaba lamba ve panelde bi değişiklik olmuş mu? ona bi bakmak lazım. yoksa kontrast oranı (10.000:1) ve tepkime süresinde (2,5 msn) bi değişme yok.

Bu sizin mesajınız;

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

marmaris

bana foxyfoxy gösterdi x2500 kontrast oarnı 1500:1 ve 8ms o linki yollasın sanada x2500 için olanı....

Bu da foxyfox un mesajı

quote:

Orjinalden alıntı: foxyfox

Sony KDL-52X2550 Tv'nin Özelliklerine Bakabilirsiniz Arkadaşlar Şu Anda Dünya Üzerinde En iii LCD Tv Diyebilirm 3 hdmı 1.3a Çıkşı var 132 cm 8 ms tepki süresi 1500/1 konstrast oranı var

şimdi;

1. Ben buraya sallama, bilmediğim, bakmadan bişiiler yazmadım şimdiye kadar, siz de yazmayın...

@foxyfox arkadaşın bahsettiği X2500 serisi ki sizde yazmışsınız, benim bahsettiğim KDS serisi için verilmiş verilerdir ve aşağıdaki resim yalan söylemiyorsa doğrudur.

2. Ben pek LCD ile ilgili yazı yazmam, genel olarak ilgi alanım KDS-SXRD serisidir...

@foxyfox arkadaşın bahsettiği X serisi LCD dir.

Bence katkı yapacak paylaşımınız ya da sormak istediğiniz bişiiler var ise yazın ama böyle mesajlar kimseyi bi yere vardırmaz... bu topic e de bişii kazandırmaz.

• yaw arasıra laf atmak için uğrayan arkadaşlar için bu tip resimleri koyuyorum .55 inç tv de normal yayın izlenmez vs diyenler oluyorda. bu arada bazı arkadaşlar doğmamış çocuğa don dikme telaşındalar. lüzumu yok bence . ürünler gelsin sonra karşılaştırılır tartışılır vs. üç beş japonca kelimeden başka bişey yok görünürde şuan. üstelik kasa,kontrast,tepki süresi aynı. zannedersem 1,3 hdmı lı gelecektir onunda fark ını gelince hep birlikte görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 29 Mayıs 2007; 0:25:12 >

• dostum gerçekten mükemmel bir görüntü hafta sonu adana realde gördüm tv yi ne plazma ne lcd bunun üstüne bir tv görmedim forumdaki bu tv sahibi arkadaşları kıskanmadım dersem yalan olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

yaw arasıra laf atmak için uğrayan arkadaşlar için bu tip resimleri koyuyorum .55 inç tv de normal yayın izlenmez vs diyenler oluyorda. bu arada bazı arkadaşlar doğmamış çocuğa don dikme telaşındalar. lüzumu yok bence . ürünler gelsin sonra karşılaştırılır tartışılır vs. üç beş japonca kelimeden başka bişey yok görünürde şuan. üstelik kasa,kontrast,tepki süresi aynı. zannedersem 1,3 hdmı lı gelecektir onunda fark ını gelince hep birlikte görücez.

heyyyt be adamım süper resim burak reis sağol
    bence bazı arkadaşlar konuyu saptırdı gözle görmeden test etmeden konuyu nerelere çektiler.konun adı bile noldu
    yok bu tv süper yazık oldu kds55a2000 alanlara yok bilmem ne.
    evlerinde hdmi ile ilgi bi alet var mı ? merak ediyorum
    ben tv imden gayet memnunum hayatımda bu kadar büyük tv görmedim görüntüsü de mükkemmel hiç de yazık olmadı aldığıma görmek isteyen varsa buyursunlar odama görüntü görsünler
    çok paranız varsa alın beğenmezseniz başka bi beğendiğiniz tv yi alın ondan sonra sallayın

• bu da dh de gezerken nacizane bi foto

• quote:

Orjinalden alıntı: korhanmurat

dostum gerçekten mükemmel bir görüntü hafta sonu adana realde gördüm tv yi ne plazma ne lcd bunun üstüne bir tv görmedim forumdaki bu tv sahibi arkadaşları kıskanmadım dersem yalan olur

dostum inş. daha iyilerine sahip olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoo9 -- 29 Mayıs 2007; 12:37:36 >
  • quote:

....................konun adı bile noldu

yok bu tv süper yazık oldu kds55a2000 alanlara yok bilmem ne.............

yerden göğe kadar haklsın, LCD ler için bir sürü konu başlığı var, bundan sonra bu başlık altına KDS-SXRD serisi haricinde mesaj yazılmasa konun dağılmaması açısından iyi olur...

bi de 55" bi monitör nası bişii böle
  • quote:

.............konun adı bile noldu..............

hakaten ya yukarıda "HDMI 1.3" diye gözüküyor konu, bu nasıl değişecek...
  • koltukla 215 cm var duvarın arasi odam biraz kücük 32"inç sorun olur mu? 32 inç normal kaç metre olmali
  • Arkadaslar bazı yeni arkadaslar değisik çabalar içindeler. konumuzu dağıtmadan kds ve sxrd ye odaklanırsak daha verimli olacak . burada kds alan arkadasların düşüncelerini aktarmaları ,gayet samimi duygularla almaya niyeti olan arkadaslara yardımcı olmak amacını taşıyor.su ana kadar alıpta pişman olan yok görüldüğü üzere..birde doğru dürüst hd yayın seyredende olmadığı için ,hd recever ,hd dvd player,ps3 vs.... olmamasından da dolayı görüntüyü tam olarak alamayanlarda olabilir ama bu da kds nin suçu değil tabiki...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.