Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok az kaldı alıyorum inşallah bu hafta nasip olursa, diğerleri gibi hiçbir tereddtüt yok alacağım tek tv kds55a2000 fazlasını beklemem fzla para vermem...
  • 55a2000 i sehpası ile birlikte aldım nasip olursa cumartesi elimde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavi3

55a2000 i sehpası ile birlikte aldım nasip olursa cumartesi elimde.

Hayırlı olsun dostum.Nerden ve ne kadara aldıgını paylaşırsan çok sevinirim.Bu arada izlenimlerini ve mümkünse resimlerini bekliyoruz
  • geçen cumadan beri bekletiyorlar ne gelmez tv ymiş meret çatlicam meraktan... ama az kaldı
  • morfareden kredi kartına tek çekim 6200 ytl ye aldım ancak stokta sehpa kalmamış 3 hafta içinde göndereceklermiş şimdilik zemine koycam.
  • merhabalar en sonunda geldi cihazım mükemmel birşey ama aklıma takılan birkaç şey var bu

Dijital Karasal Yayın Tuneri:
    VAR .................................. ne işe yarar
    Entegre Dijital Karasal Radyo (analog yayınları da alır) ........... bundanda ben radyosu var diye anlıyorum varsa nasıl ayarlicam ve antensiz olarak normal anten yayınlarını cekiyormu
    birde sadece digitürkten scartla bağlanıyorum en uygun görüntüyü nasıl alırım yardımcı olursanız sevinirim (forumdaki tüm yazıları okudum ve tum ayarları denedim ama sanki tam olmuyor gibi)
  • birde resim içinde resim özelliği nasıl kullanılır iki kanalı aynı anda seyretmek istesem...
  • Dijital Karasal Yayın Tuneri radyo dinlemek için değil sadece karasal yayınları alıyo,ama şuan yayın yapan kuruluş yok sanırım sadece trt test yayını yapıyodu en son ama şuan durum nedir tam olarak açıkçası bilmiyorum.Normal antenlede klasik yayınları alabilirsin o tunere anteni takarsan.En iyi görüntüyü tabiki 1-hdmı 2-komponent (rgb-kırmızı-yeşil-mavi uçlu kablo) 3-Altın uçlu scart kablo (kaliteli olan) normal scartla iyi görüntü alamassın.

Resim içinde resim yani bizim bildiğimiz picture in picture değil bende öyle zannediyodum fakat oyle değilmiş sadece ekranı durdurdugunda köşede bi ekran daha oluyo canlı devam ediyo o resmi ekranın 4 köşesine hareket ettirebiliyorsun kısaca aynı anda 2 kanal değil aynı anda aynı kanalın dondurulmuş resmi ve canlı yayını..
  • çok teşekkürler açıklamaların için pip özelliğinin olmaması büyük eksik. görüntü içinde tavsiyelerine uyacağım hdmi kabloyuda digitürk fullhd yayına başlayıp receiver değiştiği zaman alcağım
    quote:

Orjinalden alıntı: *deJavu79*

Dijital Karasal Yayın Tuneri radyo dinlemek için değil sadece karasal yayınları alıyo,ama şuan yayın yapan kuruluş yok sanırım sadece trt test yayını yapıyodu en son ama şuan durum nedir tam olarak açıkçası bilmiyorum.Normal antenlede klasik yayınları alabilirsin o tunere anteni takarsan.En iyi görüntüyü tabiki 1-hdmı 2-komponent (rgb-kırmızı-yeşil-mavi uçlu kablo) 3-Altın uçlu scart kablo (kaliteli olan) normal scartla iyi görüntü alamassın.

Resim içinde resim yani bizim bildiğimiz picture in picture değil bende öyle zannediyodum fakat oyle değilmiş sadece ekranı durdurdugunda köşede bi ekran daha oluyo canlı devam ediyo o resmi ekranın 4 köşesine hareket ettirebiliyorsun kısaca aynı anda 2 kanal değil aynı anda aynı kanalın dondurulmuş resmi ve canlı yayını..

• alperkose arkadaşım walla bende renk ayarları için çok ugraşmıştım ama standart bişey tutturmak çok zor böylesine devasa bi ekranda çünkü kanalların yayın kaliteleri birbirinden farklı mesela atv-star-trt1 yayın kaliteleri diğerlerine göre daha yüksek vs..

ama renk ayarları konusunda şunu deniyebilirsin..!!
    1-Parlaklık :Yarıdan biraz az
    2-Kontrast :Yarı-Maximum arası
    3-Renk :Parlaklıkla aynı oranda
    4-Keskinlik :Yarıdan biraz çok
    5-İris :Kapalı (irisin ben pek bi faydasını göremedim o yüzden kapadım belkide açmak gerekiyodur sana kalmış)
  • tv cumartesi geldi sıra ps3 te ps3 ü ev sinema sistemine ses çıkışı almak için bağlyabilirmiyiz arkadaşlar. sony dav dz-810 hd ev sinema sistemi var.ps3 ün arka bölümünü görmediğim için bir fikrim yok. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  • arkadaşım,

bağlayabilirsiniz, tek yapmanız gereken PS3 3 lü kompozit çıkış kablolarından kırmızı ve beyaz olan ses çıkışlarını, ev sinema sisteminizin AUX yada VİDEO girişindeki ses girişlerine kırmızı ve beyaz renkli olanlar bağlamanızdır.

quote:

tv cumartesi geldi sıra ps3 te ps3 ü ev sinema sistemine ses çıkışı almak için bağlyabilirmiyiz arkadaşlar. sony dav dz-810 hd ev sinema sistemi var.ps3 ün arka bölümünü görmediğim için bir fikrim yok. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  • teşekkürler arkadaşım fiber optik ses kablosuyla bağlasam daha iyi olur mu maximum ses almak istiyorum. ya da sizin başka bir öneriniz varsa iyi günler.
  • quote:

teşekkürler arkadaşım fiber optik ses kablosuyla bağlasam daha iyi olur mu maximum ses almak istiyorum. ya da sizin başka bir öneriniz varsa iyi günler.

Kesinlikle, yoksa kırmızı beyaz kabloyla yalnızca stereo ses alırsın.
  • ses sisteminizin digital input (giriş) varsa bağlayabilirsiniz. Kablo alıp masraf etmeden önce bence kontrol edin derim.

quote:

teşekkürler arkadaşım fiber optik ses kablosuyla bağlasam daha iyi olur mu maximum ses almak istiyorum. ya da sizin başka bir öneriniz varsa iyi günler.
  • evet baktım var. benim asıl isteğim sinema sistemi 720p yi destekliyor ps3 1080p yi desteklediği için filmleride ps3 ten izlemek istiyorum ev sinema sistemini sadece ses için kullanacağım. ps3 te kopya dvd izlemek mümkün mü değilse ne yapmak gerekiyor teşekkürler yardımlarınız için.
  • ps3 ü bugün aldım arkadaşlar pal ve ntsc arasında kararsız kalmıştım. her ikisindede 3 dvd film denedim pal açtı fakat ntsc açmadı. ben de pal olanını aldım ve gayet memnunum. bir de darknes oyununu aldım birazdan sistemi kurup oynayacağım. 55a2000 ve 1080p uyumlu darknes oyunu süper olacak umarım. herkese iyi akşamlar.
  • bu başlık biraz duruldu mu ne
  • arkadaşlar tatilden dönmedi herhalde...
  • sakin olun yahu koca bir kış bu konuları konuşmaya devam edeceğiz zaten bırakın ınsanlar bıraz dinlensin

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.