Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mavi3

arkadaşlar tatilden dönmedi herhalde...

döndük döndük ama tatil sonrası biraz ortalığı toparlayalım yine canlandırırız forumu, mutlaka vardır gelişmeler, görüşürüz arkadaşlar
  • 3-4 ay öncesine kadar tv tercihlerimin başında bu alet yer alıyordu. Fakat euroasia'yı tebrik etmek lazım, diğer tv'lerin fiyatı düşerken bu aletin fiyatını gitgide yükselterek beni bu tv'yi almaktan caydırmayı başardılar. Son zamanlarda yabancı forumlarda bu tv ile ilgili okuduğum olumsuz yorumlar da almaktan vazgeçmemde etkili oldu tabii. Bir küçük not, bugün doğubank'ta bu cihaz için 2500 euro fiyat aldım. 4400 ytl filan ediyor. Ben caymadan önce nerdeydiniz kardeşim.
  • Aynen katılıyorum.Bu cihazla beraber türkiye ye gelen PLAZMA ve LCD lerin fiyatları yarıya indi.El insaf!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

3-4 ay öncesine kadar tv tercihlerimin başında bu alet yer alıyordu. Fakat euroasia'yı tebrik etmek lazım, diğer tv'lerin fiyatı düşerken bu aletin fiyatını gitgide yükselterek beni bu tv'yi almaktan caydırmayı başardılar. Son zamanlarda yabancı forumlarda bu tv ile ilgili okuduğum olumsuz yorumlar da almaktan vazgeçmemde etkili oldu tabii. Bir küçük not, bugün doğubank'ta bu cihaz için 2500 euro fiyat aldım. 4400 ytl filan ediyor. Ben caymadan önce nerdeydiniz kardeşim.

okuduğunuz olumsuzluklar neler?? bizlerle paylaşırsanız sevinirim. SXRD almak isteyen arkadaşlar içinde faydalı olur . almış olan bizler içinde bu tv nin olumsuz yanlarını öğrenmiş oluruz. çok yazdık çizdik ama gözümüzden kaçan hataları olabilir. ama bu topiğe bu tv ye maddi anlamda uzanamayan arkadaşlar çok geldi gitti . 55 inç bir tv kolay ucuzlamaz bu boyutlarda ve bu özelliklerde tv az hatta yok gibi birşey sony türkiye de bunu bildiğinden fiyatını uzun süre çekmedi bu gayet normal bence .SXRD normal bir tv den çok sinema keyfini size sunmak için yaratılmış özel bir tv bu tv ile normal yayın akışını izlemek ferrari ile trafikte dur kalk yapmak gibi birşey.SXRD alınacaksa evde mutlaka günlük yayınları izleyebilecek ikinci bir tv de bulunmalı. bu arada yeni dönem hayırlı olsun tatil bitti

• Sözünü ettiğim olumsuzluklar tüm kds'ler için geçerli olmayıp münferit kullanıcıların karşılaştığı sorunlardı. Yani sizin cihazda aşağıdaki örneklerdeki sorunlar yoksa endişelenmenize gerek yok.

http://img142.imageshack.us/img142/93/p1010172fp4.jpg

http://img174.imageshack.us/img174/42/p1010088uj7.jpg

Genelde söz konusu şikayetler yukardaki örneklere benzerdi. LCD'lerdeki arka plan aydınlatmasının sızmasını anımsattı bana.

Asıl gözümü korkutan aşağıdaki linkteki örnek oldu. Ekran ile kaynak arasına dışarıdan bir nesnenin girerek gölgesinin ekrana düşmesi gerçekten kabul edilemeyecek bir durum. Bu problem giderilirken tam anlamıyla bir temizlik sağlama zorunluluğu benim gibi ayrıntılara fazlasıyla önem veren birisi için bir kabusa dönüşebilir.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=603015

Elbette bunlar benim kişisel görüşlerim.

Yine şahsım adına söyleyebilirim ki, ben maddi anlamda bu televizyonu satın alamadım. Uzanamamak fiili daha çok kedi ve ciğer arasındaki ilişkiyi tanımlıyor diye düşünüyorum.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 12 Eylül 2007; 21:01:21 >

• SYN @coyote.

öncelikle tv deki görmüş olduğunuz olumsuzlukları bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
    ben tv almadan önce yapmış olduğum araştırmalarda diğer marka ve modellerin eksik yanlarının olduğunu ayrı ayrı kişilerin ayrı ayrı arızalardan mağdur olduklarını okudum. demekki elektronikte bu hep var ve var olacak . benim için önemli olan tv nin kronik rahatsızlığı olup olmaması eğer yoksa sorunda yok. bu tip arızalar garanti kapsamından halledilecek sorunlar . sonuç olarak ben kendi adıma endişelenmedim bu dakikaya kadar bana keyifden başka bir şey vermedi bu tv ileride ne olur bilinmez tabiki. kedi ciğer mevzunada gelecek olursak . üzerinize alınmamış olmanız hem sizin için hemde yazan benim için yeterli diye düşünüyorum. insan psikoloji sinde bu vardır almadığı (alamadığı demiyorum) bir ürünün eksik yanlarına kulağını fazlaca kabartır . ben bunu kişilere indirgemiyorum ortaya konuşuyorum yanlış anlama olmasın lütfen . bu genel bir durum. umarım sağlıklı bir karar ile istediğin marka tv ye bir an önce kavuşursunuz kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 13 Eylül 2007; 9:35:27 >

• Bir ay önce morfareden 6200 ytl ye aldığım 55a2000 tv şu an 5200 ytl ye inmiş siteyi aradığımda mantıklı bir cevap veremediler bir ayda bir ürün 1000 ytl düşer mi moralim bozuldu. Neyse coyote arkadaşım sözünü ettiğin olumsuzluklar hiç önemli değil aynı sorun arkadaşın 127 ekran tv sinde de vardı servis geldi elindeki renk ayarlayıcısı bir cihaz ile tv nin üzerinde gezdirip sorunu giderdi. Asıl gözünü korkutan linkteki örnek ise siyah damla denilen toz nesnesi. Eğer linkin sonunu takip ettiğsen sorunun servis gelmeden dahi halledilebileceğini göreceksin. Aldığım üründen çok memnunum kendi açımdan tek sinirlendiğim nokta 1 ayda 1000 ytl düşmesidir.Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Hoşçakalın.
  • Siz kds kullanıcısı arkadaşların bu olumlu yorumlarınızı okudukça "yahu alsam mı ne yapsam" demeden edemiyorum. Zaten Maltepe Carrefour'daki Sony shop'un önünden her geçişimde kds-55a2000 o devasa cüssesiyle "beni satın al" der gibi bakıyor bana :)

Şaka bir yana, 4400 ytl gayet davetkar bir fiyat ama eğer euroasia biraz daha fiyat indirir de, spotta elinde kalan bir esnafta 3900 ytl gibi bir fiyata rastlarsam, sanırım bu aralar araştırmakta olduğum 42pfl9632 ve 42pfl9732'yi bir kenara bırakıp bu tv'yi alırım gibime geliyor. Düz mantık: Hem daha ucuz, hem de daha büyük. :)

Kolay gelsin.
  • @coyote

almayı bekleyenlerden biride benim.
    2500 euro fiyata aldığın yeri birascık tarif edermisin
  • 2500 euro fiyat veren yerin adını hatırlamıyorum. Ancak Doğubank'ta içinde kds-55a2000 olan tek dükkan orasıydı. Hala satılmadıysa Doğubank'a giderseniz kolayca bulursunuz diye düşünüyorum.
  • Internetde bulduğum en ucuz yer burası, daha iyisini bulan var mı acaba ?

Sony KDS-55A2000 55" Projeksiyon TV:
    http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=178141&GroupID=0
    Fiyatı : 4,584.75 YTL +KDV
    KDV Dahil : 5,410.00 YTL
    Havale ile : 5,139.50 YTL
    Taksitle : 12 x 450.83 YTL

2 iş günü içerisinde Kargoya verilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

Internetde bulduğum en ucuz yer burası, daha iyisini bulan var mı acaba ?

Sony KDS-55A2000 55" Projeksiyon TV:
    http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=178141&GroupID=0
    Fiyatı : 4,584.75 YTL +KDV
    KDV Dahil : 5,410.00 YTL
    Havale ile : 5,139.50 YTL
    Taksitle : 12 x 450.83 YTL

2 iş günü içerisinde Kargoya verilir.

morfarede daha ucuz, hem orjinal sehpası da hediyeymiş 5.278 YTL (bu fiyat üye olunca çıkıyormuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 17 Eylül 2007; 15:45:38 >

• Teşekkürler marmaris.
    Yeni düşmüş olmalı bu fiyat, burayıda araştırmıştım.
    Peşin fiyat olarak cazip ama taksitte pek uygun değil.
  • Bende bugün weblebi.com dan satın aldım.

5.650 YTL Sehpa dahil

12 Taksit Card Finans a %5 de hediye çeki var.
  • beyler aramıza hoşgeldiniz aldgınıza pişman olmayacağınıza eminim
  • Hayırlı olsun pilot66.
    Seninde yorumlarını alabiliriz inşallah
  • Sony - KDS-55A2000 140 Ekran LCD Projeksiyon TV "Orijinal Sehpa Hediyeli"

Bizde : 4.558,47 YTL + KDV
    KDV Dahil : 5.379,00 YTL
    Havale ile : 5.110,05 YTL
    Taksit ile : 12 x 448,25 YTL

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK05816(43000000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever79 -- 26 Eylül 2007; 3:25:20 >
  • Düşer mi biras daha , beklesek mi
    11 kasımda düğün var. Sonra alırız olmazsa
  • kds-z60xbr5 bu tv gelecekmi acaba yoksa bu tv amerika japonya içinmi....... gelmiyecekse bunu alacam çünkü 46KDL-46X3500 .....
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.