Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ...

• ehh sanırım bu kadar yeter.

• Sony KDS-55A2000 55" 140cm Full HD1080 SXRD LCD Projeksiyon Televizyon / Orjinal sehpası ile
    5.250,00 YTL
    12 x 437,50 YTL Taksitle
    Sony EURASIA Garantisindedir.
    http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=thpcu69OK4Z30LYV1VsY4g

Düşüyo gibi fiyatlar
  • burak kardeşim....

5-6 metre mesafeden dev ekran bi TV'nin (çözünürlüğü-tepkimesi-kılı-tüyü ne olursa olsun) görüntülerini çektin mi zaten oldukça iyi görünür...
    ben de benimkileri koysam en az seninki kadar iyidir...

mühim olan 2 metre mesafeden normal yayın akışını nasıl izliyorsun? harelenme - pikselleşme oluyor mu çok?
    "süper izliyorum" diyorsan bunu nasıl becerdin? hdmi çıkışılı receiver mı aldın? çok mu fark yarattı?

PS: ben digiturkten fenerin maçını izledim bu h.sonu. HD yayındı. Yine de %100 istediğim gibi değildi.. Buna mukabil 2-3 gün önce hdmi çıkışlı dvd player aldım kendime (toshiba - 90 kaat bayıldım. doğubanktan. aynı alete 140tan aşşa bırakmam diyen de oldu 120 den aşşa imkanı yok diyen de. doğubanktan bişi almadan önce her bi dükkana tek tek sormakta fayda var) bu yeni dvd playerla korsan dvd izledim. görüntüyü blu ray diye yutar insan. o kadar iyiydi yani. tadından yenmezdi. (gerçi scart'la da izledim aynı dvd'yi test edip farkı göriim diye. fark var tabi biraz ama atla deve de diil yane)

yani hacı, kerameti nedir bu işin? bu kocaman TV ile TRT1'i canavar gibi izliyorum diyebilecek bir babayiğit misin? eğer öyleyse senden feyz alalım bi ara.

• pilot66
    quote:

Bende bugün weblebi.com dan satın aldım.

dostum ben de weblebi'den bir Sony alacağım. Ama bu siteyle ilk alışverişim olacak. Sunulan hizmet seni tatmin etti mi? Sipariş öncesi, alışveriş anı, satın alma sonrası, teslimat, vs konusunda hizmet seni tatmin etti mi? Sipariş-Teslimat fazla bekledin mi? Forever79'da weblebici galiba. Ne dersiniz dostlar, tavsiye eder misiniz? İstanbul Bilişim'de fiyat avantajı oldukç afazla, ama nette pek iyi şeyler duymadım vazgeçtim İN'den, şimdi weblebi'deyim. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***adonis***

burak kardeşim....

5-6 metre mesafeden dev ekran bi TV'nin (çözünürlüğü-tepkimesi-kılı-tüyü ne olursa olsun) görüntülerini çektin mi zaten oldukça iyi görünür...
    ben de benimkileri koysam en az seninki kadar iyidir...

mühim olan 2 metre mesafeden normal yayın akışını nasıl izliyorsun? harelenme - pikselleşme oluyor mu çok?
    "süper izliyorum" diyorsan bunu nasıl becerdin? hdmi çıkışılı receiver mı aldın? çok mu fark yarattı?

PS: ben digiturkten fenerin maçını izledim bu h.sonu. HD yayındı. Yine de %100 istediğim gibi değildi.. Buna mukabil 2-3 gün önce hdmi çıkışlı dvd player aldım kendime (toshiba - 90 kaat bayıldım. doğubanktan. aynı alete 140tan aşşa bırakmam diyen de oldu 120 den aşşa imkanı yok diyen de. doğubanktan bişi almadan önce her bi dükkana tek tek sormakta fayda var) bu yeni dvd playerla korsan dvd izledim. görüntüyü blu ray diye yutar insan. o kadar iyiydi yani. tadından yenmezdi. (gerçi scart'la da izledim aynı dvd'yi test edip farkı göriim diye. fark var tabi biraz ama atla deve de diil yane)

yani hacı, kerameti nedir bu işin? bu kocaman TV ile TRT1'i canavar gibi izliyorum diyebilecek bir babayiğit misin? eğer öyleyse senden feyz alalım bi ara.

sevgili adonis.
    senin SXRD hakkında yaptığın yorumları bazen gülerek bazen hak vererek takip ettim. nelere güldün nelere hak verdin dersen ? SXRD hakkında pek fazla bilgin olmadığını düşünüyorum. araştırmadan büyük bir tv almak istemişsin sanırım ve alacağın yerdeki satıcının ki bu adamların şu forumdaki insanların yarısı kadar bilgileri yok bu arada genelleme yapıyorum en kralınlada tartışırım bu mevzuda alayı satayım başımdan gitsin paramı alayım edasında iş yapan elemanlar. tepki süresi tv nin yan açılarının çok kötü oluşu vs vs bunlar tamamen yanlış ( tepki süresi 2,5 ms 10 ms değil ). senin yanında olduğum tek konu hatunlar mutlaka bayanlar estetik mevzularda yapıları itibariyle görüş ve hayranlıklarını büyük boyutlarda yaşarlar. örnek verecek olursak tüm erkeklerin jeep kullanmak zorunluluğu gibi birşey. çünkü bayanlar iki marka ve jeep harici araçlara bakmazlar sen sen ol impreza kullanma varsa yoksa bmw ve mercedes. yani biz bayanlara bağımlı yaşayacaksak işimiz hayli zor . tabiki senin kendi seçimin ve seçimini her ne maksatla yapmışsan büyük saygı duyuyorum. gelelim benim çektiğim fotolara. tv nin tam dibinden çekilmiş fotolar bunlar 5 m gerisinden değil. üstelik vga modunda. diji türk kullanıyorum altın uçlu skart ile. bunları diğer sayfalarda yazmıştım ama yinede belirteyim. evimde samsung lcd tv de var ama ben SXRD den aldığım keyfi malesef samsung dan alamıyorum. benim izlediğim mesafe 3 m ve üzeri 3 m den bu tv de çok güzel görüntü alabiliyorum. dvd performans ına gelince SXRD aldıktan sonra 300 spartalı için sinemaya gitmiştim ve sinemada izlediğim son film oldu. ben bu tv yi film izleme amaçlı aldım dersenki tv ler amaçlarına göre ayrılırmı ? ewt kardeşim ayrılıyor. ben SXRD de haberleri, magazin prog, vs vs vs izlemiyorum. dvd, futbol, xbox 360. için bu tv yi açıyorum . daha öncede yazmıştım bu tv yi alacak kişinin evinde mutlak surette ikinci bir tv olmalı. bunun haricindeki yayınlarlada ilgili bu sayfada ve diğer sayfalarda resimlerim var kararını sen ver iyimi yahut kötümü ??bu arada kusura bakma gözünü ağrıttım. benim düşüncelerim bu yönde. kısaca ben evime tv almadım tv zaten 3 adet vardı. ben evime sinema aldım. tercihini sharp dan yana kullanmışsın. hayırlı olsun güle güle kullanmanı dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 23 Ekim 2007; 21:05:44 >

• Ascentarium
    Bi yanlışlık olmasın diye soyluyorum, içinde weblebi kelimesi geçen başka mesajım yoktur. Bu urunu kesin alacagim icin takip ediyodum sadece. Daha oncede en dusuk fiyat estore da gormus ve onuda burda işimize yarar diye mesaj atmıstım. Estore da 5.379 YTL ye 12 taksit şu an. Eğer aklıma takılmasın diyosan ordan almak mantıklı senin icin. Tabi bu urunu alacaksan.

quote:

Orjinalden alıntı: Ascentarium

pilot66
    quote:

Bende bugün weblebi.com dan satın aldım.

dostum ben de weblebi'den bir Sony alacağım. Ama bu siteyle ilk alışverişim olacak. Sunulan hizmet seni tatmin etti mi? Sipariş öncesi, alışveriş anı, satın alma sonrası, teslimat, vs konusunda hizmet seni tatmin etti mi? Sipariş-Teslimat fazla bekledin mi? Forever79'da weblebici galiba. Ne dersiniz dostlar, tavsiye eder misiniz? İstanbul Bilişim'de fiyat avantajı oldukç afazla, ama nette pek iyi şeyler duymadım vazgeçtim İN'den, şimdi weblebi'deyim. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever79 -- 24 Ekim 2007; 0:09:23 >

• burak reis ağzına sağlık...
  • Beyler KDS-55A2000 + Orjinal sehpada kampanyam başladı

3999 YTL / 12 AY vade

Nasıl fiyat ?
  • Nasıl oluyo o ?

quote:

Orjinalden alıntı: TurkTime

Beyler KDS-55A2000 + Orjinal sehpada kampanyam başladı

3999 YTL / 12 AY vade

Nasıl fiyat ?
  • quote:

3999 YTL / 12 AY vade

Nasıl fiyat ?

EUROSIA garantili ürün ise fiyat iyi.
    bu arada baytar17 hocam marmaris den ses seda yok ?? oda ince belli tv lerlemi aldatıyor bizi ne dersin ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

quote:

3999 YTL / 12 AY vade

Nasıl fiyat ?

EUROSIA garantili ürün ise fiyat iyi.
    bu arada baytar17 hocam marmaris den ses seda yok ?? oda ince belli tv lerlemi aldatıyor bizi ne dersin ???

Şu an özel kampanya ürünüdür.
    Stoklarla sınırlı kampanya
  • Nerede bu TV.Bir mağaza mı? Biraz daha açık yazarsanız seviniriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moran21

Nerede bu TV.Bir mağaza mı? Biraz daha açık yazarsanız seviniriz.

Ankara Kızılay
  • Sehpasız almak mümkün mü?Bu durumda fiyat nasıl olur?
  • quote:

Sehpasız almak mümkün mü?Bu durumda fiyat nasıl olur?

malesef sehpa ile beraber geldiği için takımı bozamıyorum
  • quote:

quote:

Sehpasız almak mümkün mü?Bu durumda fiyat nasıl olur?

malesef sehpa ile beraber geldiği için takımı bozamıyorum

@TurkTime;

Reklama girmiyorsa, yani siin için bir sıkıntı oluşturmayacaksa şu adresi bir verirmisiniz? Kızılay da nerde tam olarak?

Saygılar, selamlar...
  • Evet arkadaşlar, uzun ve sancılı bir araştırma, karar verme, karar değiştirme, tekrar karar verme, tekrar değiştirme, tekrar araştırma, kafayı yeme sürecinden sonra sonunda bugün ben de bir KDS-55A2000 sahibi oldum. Yarın gelip kuracaklar.

Bu tv'yi kullanan arkadaşların teslim alma sırasında nelere dikkat etmem konusunda fikirleri varsa öğrenmek isterim.

Bir de bu tv'nin servis menüsüne aşağıdaki gibi ulaşılıyormuş,

With the TV on, press these keys in sequence, one after the other.
    power off
    display info
    5
    volume up
    power on

Bu menüde tv'nin çalışma saatinin görülüp görülemediğini bilen var mı?

Bir de tv'nin kutusunun daha önceden açılıp açılmadığını anlamanın bir yolu var mı? Mesela playstation kutuları üzerindeki güvenlik etiketleri gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 26 Ekim 2007; 0:06:15 >
  • öncelikle hayırlı olsun. eğer EUROSIA garantili aldıysan ?? zaten sorun yok. hiç kasma getirip kursunlar . garanti belgende satıcı firmanın kaşesi mutlaka olsun . tv nin kutusunu 10 gün mutlaka sakla atma kutu büyük olduğundan insan kurtulmak istiyor hemen. tv den memnun kalmassan 10 gün içerisinde hiçbir sebep belirtmeksizin iade edebilirsin kutu bu yüzden gerekli. üstü bantlı bantın altı zımbalı bir kutu, içini açınca tv yi örten bir kaplama daha çıkacak ama sıkı sıkı değil üzerine bir örtü edasıyla örtülmüş ekran koruma amaçlı. kumanda ve piller paketinde çıkacak. gerisi bir terslik olursa garantinin işi umarım olmaz. birde kaça ve nereden aldığını EUROSIA garantilimi? yoksa satıcı garantilimi ? paylaşırsan bu tv den edinmek isteyen arkadaşlar için iyi olur. ehh birde tv nin resimlerini eklersen tabi daha hoş olur güle güle kullanman dileği ile. bu arada tv türkçe kullanım kılavuzu ile gelmediğinden bizim burada kutuyu açıp türkçe kılavuzu koyuyorlarmış kutu açılmış sonradan kapanmış gibi görülebilir bende böyle olmadı ben kılavuzu elden aldım içinden orj kılavuzu çıktı sadece. yani kutu açılmış diye telaş yapma sorarsın amma yazmışım yaw kalite kontrol mühendisi gibi

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.