arkadaşlar ne oldu bu bizim hdmı 1.3 özellikli sony tv ler çıkmadı mı hala ne zaman çıkacak yav
sony den başka 40-55 inç arası full dh (1080p, 10000:1) projeksiyon tv yok mu türkiyede. varsa nerelerde satılıyor, fiyatları nasıl? bizleri bilgilendirirseniz memnun oluruz. şimdiden teşekkürşer.
quote:
Orjinalden alıntı: selamitopbaş
sony den başka 40-55 inç arası full dh (1080p, 10000:1) projeksiyon tv yok mu türkiyede. varsa nerelerde satılıyor, fiyatları nasıl? bizleri bilgilendirirseniz memnun oluruz. şimdiden teşekkürşer.
özellikleri aynı. kasa rengi siyah. başka bir fark yok. ama fiyat olarak ülkemizde aldığımız her ürünün dış ülkelere oranla uçuk olması yeni birşey değil. malesef bu bizlerin kaderi oldu.
desene tüplü tv ye devam. panasonik pt ax100e almayı (projeksiyon) düşünüyorum. ama ben salonda daha çok televizyon izlemek için kullanacağım. dijital riciver bağlantısı sağlanabiliyor mu? daha doğrusu bu üründe scart girişi var mı? normal tv de bile scart olmayınca görüntü kalitesi bozuluyor. bizleri bilgilendirirseniz sevnirim. şimdiden teşekkürler.
arkadaslar herhalde sıze sormalıyım artık benı hatırladınız mı ? evet cok uzun zamandır aranız da yoktum ama foruma kds ıle dondum.. nısan basında dogubanktan kds55a2000 i aldım 5000 ytl ye malumunuz humax hdcı 2000 receverımı dubaıden almıstım hdmı kablo ile tv yı bagladım. normal canak antene bagladım hd yayın olmayan kanallarda bıle goruntu mukemmel...sehpasını ben daha onceyaptırmıstım zaten ...bundan sonrakı ılk ısım goruntulerı yollamak.... bu arada eross33 burak reıs ve marmarıs sayenızde bu tv ye sahıp oldum bu sebeble sıze tesekkur edıyorum...basta bende cok kararsızdım ama dogru kararı verdım sonunda.....bu arada aldıgım .tv 3 yıl sony eurasıa garantılı. hele hele benım canon hv10 kameramla cektıgım goruntulerı tv de ızlemek hd olarak tek kelimeyle harıka......
baytar17. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. en kısa sürede resimlerini bekliyoruz
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, sonunda demek siz de aldınız, tekrar hoşgeldiniz, hd reciever ile görüntüleri bekliyoruz, tekrardan hayırlı olsun, fiyatı da iyiymiş
dostum hayırlısı olsun darısı herkesın basına selamlar
tesekkurler arkadaslar
arkadaşlar ağustosta evleneceğim ciddi ciddi kdf 50E2010 almaya düşünüyorum yalnız beni düşündüren bir kaç soru var: 1.alışveriş merkezlerinde gördüğüm kdf 50E2010 larda pikseller belirgin görüntü keskin değildi ve görüntü soluk gibiydi ev performansı nasıl? 2.kullanan bazı arkadaşlar fan sesinden şikayet etmiş bazılarıysa etmemiş şikayet edenlerin tv lerinde yapım hatasımı var varsa bu problemi çözdürebildiler mi? 3.dijitürk ve uydu yayınlarında görüntü kalitesi nasıl ve tv ye bu cihazları nasıl bağladınız,en yüksek verimi nasıl alırım? 4.gözün kapalı al pişman olmazsın diyebilir misiniz aslında kds yi tercih ederim ama 6.000 ytl yi aşırı masraftan veremiyorum malum evlilik zor iş
hayırlı olsun baytar17 güle güle kullan en iyi seçimi yapmışsın
vay be çanakkale de 2 tane kds55-a2000 oldu
Baytar kardeş hangi dükkandan aldın..garanti işinden çekindiğim için kararsızım ordan almakta..yardıımlarını bekliyorum sanırım 5000 peşin aldın?
atasoy elektronık ten hasan abıden aldım yaklasık bır saat pazarlık ettık tabıkı 5000 nakit..zaten o anda dogubankta teshırınde kds olan tek dukkandı. ayrıca 80 ytl kargo parasınıda ertesı gun tv yı canakkale de alırken verdık..bu arada ben çan ilçesındeyım..garantı ıse sony eurasıa pazarlama a.ş. den..
Forumda görüşlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bu forumu uzun süredir takip ediyorum ve sizlerin bilgilerine güvenerek bende KDS 55A2000 sahibi oldum.
Hiç deneme şansı olamadan aldığım için evde bazı sorunlarla karşılaştım, bu sorunlar hakkında yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Normal uydudan scart kablo ile bağladım. Görüntü mesafem 2,5 - 3 metre. Tv de yakın çekimlerinde görüntü mükemmel ama uzak çekim olunca özellikle hareketli sahnelerde görüntü çok bozuluyor ve kenarlarda pikselleşme oluyor. Tv nin ayarlarından düzeltme şansım olurmu ? En iyi görüntüyü almak için ayarların nasıl olması gerekir ? Veya altın uçlu scart kablo kullansam çok fark edermi. Dvd performansı çok iyi , ama vcd cd koyunca görüntü çok bozuluyor.
Bu televizyondan maksimum görüntü almak için lütfen yol gösteriniz. Teşekkür ederim.
arkadasım bende ılk olarak bağladıgımda scarttan goruntu pek ıyı degıldı sonra bıraz ayar yapınca goruntu normal projeksıyon tv ayarında oldu..ancak humax recever a hdmı kablo ıle baglayıp av5 ten 1080i ayarını yapınca goruntu hd olmamasına rağmen mükemmele yakın oldu...hele bırde hd yayın olsa kımbılır nasıl olacak ???? hala hd yayın ızleme fırsatım olmadı...ancak ılk fırsatta bu durumuda halledecegım...