Şimdi Ara

Beklenen Oyun SEVENCORE Açıldı... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Binek alan varmı 15 levele kadar asia da kasmıştım.İki yumurta dan birini seçmiştim ama yumurta elimde kaldı ne yapacağımı bilemedim.Binek alan arkadaşlardan yardımcı olursanız memnun olurum.Şimdiden tşk.ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

Binek alan varmı 15 levele kadar asia da kasmıştım.İki yumurta dan birini seçmiştim ama yumurta elimde kaldı ne yapacağımı bilemedim.Binek alan arkadaşlardan yardımcı olursanız memnun olurum.Şimdiden tşk.ederim.

beast trainerın yanında incubator var ona yumurtanı koyacaksın o sana peti çıkartacak. Pet 10 lvl olduğunda üstüne binebiliyorsun. Şuan asyada oynuyorum nick Caglarhan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

quote:

Binek alan varmı 15 levele kadar asia da kasmıştım.İki yumurta dan birini seçmiştim ama yumurta elimde kaldı ne yapacağımı bilemedim.Binek alan arkadaşlardan yardımcı olursanız memnun olurum.Şimdiden tşk.ederim.

beast trainerın yanında incubator var ona yumurtanı koyacaksın o sana peti çıkartacak. Pet 10 lvl olduğunda üstüne binebiliyorsun. Şuan asyada oynuyorum nick Caglarhan

beast trainer şehir mi usta birde gtopoto niye oynamıyorssun açık beta başladı çarlarda silinmiyor bildiğim kadarıyla
  • beast trainer = hayvan terbiyecisi demek şehirde bulabilirsin
    gpotatonun kurulumu hatalı oyunu hatalı 4 kere baştan indirip kurdum olmadı asyayı bir kere indirdim şuan sorunsuz oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 12 Eylül 2012; 1:10:31 >
  • quote:

beast trainer = hayvan terbiyecisi demek şehirde bulabilirsin
    gpotatonun kurulumu hatalı oyunu hatalı 4 kere baştan indirip kurdum olmadı asyayı bir kere indirdim şuan sorunsuz oynuyorum

Eyvallah usta binek aldım 14 levele kadar kastım.Ben gpotatonun oyunu indirdim kurdum sorun çıkmadı.Açık beta ya geçtikten sonra indirdim oyunu.Sen daha önce indirdiysen belki sorun onda olabilir.Birde şunu sormak istiyorum oyunda uçan binek varmı sanki öyle gördüm varsa bu shopta mı satılıyor.?
  • quote:

quote:

beast trainer = hayvan terbiyecisi demek şehirde bulabilirsin

Eyvallah usta binek aldım 14 levele kadar kastım.Ben gpotatonun oyunu indirdim kurdum sorun çıkmadı.Açık beta ya geçtikten sonra indirdim oyunu.Sen daha önce indirdiysen belki sorun onda olabilir.Birde şunu sormak istiyorum oyunda uçan binek varmı sanki öyle gördüm varsa bu shopta mı satılıyor.?

Var ama yapımı çok zor. Şehirde gördün mü bilmiyorum kırmızı uçan bir ejderha var onu yapıp binebiliyorsun eğer tekrar bulabilirsem linkini koyarım.

• Beyler oyunu kurdum,patchleri yaptım ama kullanıcı adı-şifre girdikten bir süre sonra disconnected from server hatası veriyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen var mı ? Oyunun kendi forumuna baktım birşey bulamadım yardım lazım.
  • Yukarı
  • arkadaşlar size bir kaç sorum olacak lütfen hemen cevaplayın ben asiada oynuyorum bu yabancı gpatatomu ne var o türkmü birde şöyle bir adres varwww.sevencore.org birde o gptatonun siteye girilmiyor hata veriyor herhalde çalısma olmalı lütfen cevaplayın gpatato türkmü değilse ne fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gpataatoya girdi indiriyorum yukardaki soruma cevap verecek yokmu ya :S

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

Beyler oyunu kurdum,patchleri yaptım ama kullanıcı adı-şifre girdikten bir süre sonra disconnected from server hatası veriyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen var mı ? Oyunun kendi forumuna baktım birşey bulamadım yardım lazım.

aga bi el atın pliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

Beyler oyunu kurdum,patchleri yaptım ama kullanıcı adı-şifre girdikten bir süre sonra disconnected from server hatası veriyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen var mı ? Oyunun kendi forumuna baktım birşey bulamadım yardım lazım.

aga bi el atın pliz

Allahını seven üzerime çözüm atsın.
  • Merhaba,

Oyun güzel...

USA indirdim gpatato firması Open Beta Test aşamasında.

http://en.sevencore.gpotato.com/index.aspx

2.5GB göre tüm free online oyunlar arasında bir numara olacak bir oyun.

Asia serverında petch indirme hatası olduğundan USA serverında oyuna devam.

iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 4 Ekim 2012; 14:37:18 >
  • Merhaba,

Gpatato USA firması şu an açık betada key veya herhangi birşey istemiyor.

http://en.sevencore.gpotato.com/index.aspx

USA ve Asia da ki fark Asia şu an 4 sınıf ile oyunda. Usa da asassin karakteri henüz yok.

iyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 9 Ekim 2012; 0:07:12 >
  • oyunu indirdim bakalım denicez varmı oynayanlar şu an ?
  • oyun bende çalışmıyor nedenini anlamadım ama karakter ve çevre efekleri hata veriyor
  • Beyler tavsiye ederim cok eglenceli bir oyun. Mountunuz oluyor pet gibi savasiyor yaninizda. Buyuculer ve dual gunnerlar hareket ederken saldirabiliyor. En cok dikkatimi ceken sey moblar kendi aralarinda dovusuyorlar. :D

• Oyuna gece başladım ama level 10 görevlerini yapacağım yere nasıl gidicem çözemedim uyku sersemliğide olabilir bir türlü bulamadım. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Sonkaya

Oyuna gece başladım ama level 10 görevlerini yapacağım yere nasıl gidicem çözemedim uyku sersemliğide olabilir bir türlü bulamadım. :D

Biri yardım edebilir mi =?
  • Oyunun pvp ile alakası yok sanırım Role play tarzında takılmak isteyen kişilere özgü bir oyun olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.