Şimdi Ara

Beklenen Oyun SEVENCORE Açıldı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nod32 virüs buluyo client update yaparken
  • Beyler 4041674 raidcall adresi buyrun gelin oynayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam

oyun açılmadı arkadaşım yanlış bilgilendirme yapma cbt keyleri dağıtıldı senın bahsettıgın fransa ve almanya serverlari biraz daha dikkatli olalım . . .

Oyun açıldı dostum openbetadayız şuan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

http://i47.tinypic.com/1phrnb.jpg

Böyle bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz?
  • Ekran kartınızı güncellemeyi deneyin arkadaşlar olmazsa official foruma yazıp sorarız...
  • quote:

quote:

Aynen hocam bendede bu sorun var.Uğraştım biraz ekran kartını da güncelledim.Sitesine de baktım ama bir çözüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

quote:

quote:

Aynen hocam bendede bu sorun var.Uğraştım biraz ekran kartını da güncelledim.Sitesine de baktım ama bir çözüm bulamadım.

Yönetici olarak çalıştır ile açmayı deneseniz,hiç ilgisi yoktur belki ama

• beyler Alev nickini ekleyin oyundaki kızım aşırı yanlızlık çekıyo :D
  • Asus çift ekran kartlı laptopta oynayamadım bir türlü.Launcher ı yüksek performanslı karttan açıp oyuna girince intel karta geçiyor var mı bir çözümü
  • Avrupa sürümünü beklemenizi öneririm.Ben Almancasını oynadım.Görevleri ok işareti ile göstermese yapamazdım.
  • Ya grafiklerde biraz sıkıntı var bencede.Acaba Open Betada düzeltmeler yenilikler gelir mi? Karakter ismi bile zoom yaptığımda büyüyor göze batacak kadar.Geri doğru zoom yaptığımda okunmayacak kadar küçülüyor.İlk kez bi mmorpg de böyle bir durumla karşılaştım.Harita keza büyümüyor zoom yok.Mevcut halide çok küçük yazılar zor okunuyor questler iç içe geçiyor.Şehir içinde keza textureler bi acaip kalitesizlik var sanki...

En iyi grafik ayarlarını nasıl alıırm. 1360 x 760 da oynuyorum 640x400 e alsam düzelirmi grafikler?
  • tekrar uplayayım sunu da 2 gundur girmedim 5-6 level kalmıstı karakter oyuna geceyim.
  • 20 level oldum oyun gayet güzel. Türk bir arkadaşda buldum. Ulaşmak isteyen Hasanmezarci ulaşsınlar şuanda oyundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3619E48C4 -- 7 Ağustos 2012; 20:25:55 >
  • Bu avrupa serveri bu gün açılması lazımdı.Saat kaçta açılcak bi bilen var mı acaba?

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 9 Ağustos 2012; 17:26:22 >
  • ben gptatonun kini indirdimm fakat oyun almanca ben bunu nasıl çeviricem ingilizceye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryuk517050

ben gptatonun kini indirdimm fakat oyun almanca ben bunu nasıl çeviricem ingilizceye?

gptato nun almanca ve fransızca serverleri vardı önceden.Bu yeni çıkan ingilizce.Yanlışı indirmissin demekki.Ben oyunu oynadım bu gün 22 lvl oldum.Kasarken hiç sıkılmadım.Bunun nedenide hep farklı mob ve mapta kesiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimkara

quote:

Orijinalden alıntı: ryuk517050

ben gptatonun kini indirdimm fakat oyun almanca ben bunu nasıl çeviricem ingilizceye?

gptato nun almanca ve fransızca serverleri vardı önceden.Bu yeni çıkan ingilizce.Yanlışı indirmissin demekki.Ben oyunu oynadım bu gün 22 lvl oldum.Kasarken hiç sıkılmadım.Bunun nedenide hep farklı mob ve mapta kesiyosun

Bende bu oyuna başlamayı düşünüyorum,avrupa open betası çıktımı ne zaman çıkcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkknightr

Bende bu oyuna başlamayı düşünüyorum,avrupa open betası çıktımı ne zaman çıkcak

ne zaman çıkcak bilmiyorum ama bu aralar oynadığım en eğlenceli mmorpg.mount sistemi filan çok hoş.
  • Yukardaki asia versiyonunu mu indiricez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkknightr

Yukardaki asia versiyonunu mu indiricez?

http://en.sevencore.gpotato.com/index.aspx

buradan indiriceksin ama key i aktif ettiysen oynayabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.