Şimdi Ara

Beklenen Oyun SEVENCORE Açıldı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet birçok arkadaşın beklediği oyun sevencore asia-eu olarak açıldı bütün arkadaşları sevencore oyununa bekliyoruz.

Oyundan basitce söz edecek olur isek birçok arkadaş biliyordur hikayesi uzun zaman alan bir oyun Teknoloji ve Fantastik Irkları bir arada yaşayacağınız mükemmel bir oyun diyebiliriz. Hala genel oyun sitelerinde yerini almamış olan oyun yeniliği ile kişileri cezbetmeye başlamıştır.3 adet class ve aralarındaki dağılım ile 6 Build olan oyuna 25 Ağustosta Yeni karakterler eklenecek gerek Guild savaşları gerek şehir savaşları ile SEVENCORE yeni yılın gözdesi diyebiliriz.

Türkiye Destek Sayfası
    Resmi Web Sayfası

Beklenen Oyun SEVENCORE Açıldı...

• Ben Gpotato nun sevencore oyunu sandım.Bu hangisi şu an asia olan mı oluyor aklım karıştı.Çünkü benim elimde close beta key var gpotato dan ve clientin 9 ağustosta indirilebileceği yazıyordu.
  • Toplu olarak başlanacaksa bende gelebilirim,beğendim oyunu...
  • oyun açılmadı arkadaşım yanlış bilgilendirme yapma cbt keyleri dağıtıldı senın bahsettıgın fransa ve almanya serverlari biraz daha dikkatli olalım . . .
  • ben indirdim oynuyorum şuanda 12 level oldum oyun baya güzel şehrin üstünde ejderha ile bi tur atıyosun görevin birinde haritanın felan büyüklüğünü daha net görüyosun ben beğendim oynamak isteyen olursa

4041674 ıd
    Raidcalldan gelsinler benim odama Nick yusuf
  • Şimdi bu hangi sevencore? Hangisi daha kaliteli? Gpotatoyu mu bekleyelim? Oyun içi resim koyar mısınız?
  • Oyunu indiriyorum ben. Beraber oynamak isteyen gelsin hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben girdim oyunun sitesine türkçe olan site kapanmış almanca var yani türk bayrağına tıkladığında da almanca bir site çıkıyor ?
  • Oyunu indirdim ama patch sırasında tarayıcım virüs buldu sorun olur mu sizce?
  • Sorun olmaz bence. Ben de indiriyorum şuan.
  • Organize olalım gençler bende başladım...
  • Sıcaklarda iyi gider , insin bakalım.
  • http://i47.tinypic.com/1phrnb.jpg

Böyle bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz?
  • gpotatodan mı indirdiniz oyunu? ben ıd ve pass girince direkt dc oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

gpotatodan mı indirdiniz oyunu? ben ıd ve pass girince direkt dc oluyor...

İlk mesajda sitesi belirtilmis asia client . Gpotato 9 agustosda cb baslatıyormus.
  • Ufak bir bilgilendirme yapayım sitede oyunun 26 Temmuzda OBT ye geçtiği yazıyor. Yanlış bilgilendirme olmasın. Ama sanırım bu oyunun asya versiyonu.
  • Oyuna girdim fena değil zaman geçirtir. Simdilik bildigimiz görev al kes ver sonraki köycük e git şeklinde domuzcukla ilerliyorum. Gunner launcher el değiştirip duruyorum . Gözümü agrıttı ama neyse Anil karakter ismi.
  • Bende indirdim girip bir göz atıcam.
  • w7 ' e yeni geçtim sanırım bir problem var oyunu indirdim fakat setup dosyasını açamıyorum tıkladıktan sonra bir süre bekleyip setup ekranı dahi açılmadan aynı ekranda kalıyor. Bu sorunuma bir çözüm var mı ?
  •  Beklenen Oyun SEVENCORE Açıldı...
    Bende de bu sorun var.Çözümünü bilen var mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.