Şimdi Ara

Beklenen Oyun SEVENCORE Açıldı... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asasin sınıfı gelmiş bir deneyelim diye indirdik artık yayımcılığı webzen de yeni açmış oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Asasin sınıfı gelmiş bir deneyelim diye indirdik artık yayımcılığı webzen de yeni açmış oyunu.

Denediginde haber ver bu forumda bir sen ve ben adam akıllı bir oyun bulamadık galiba:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

quote:

Asasin sınıfı gelmiş bir deneyelim diye indirdik artık yayımcılığı webzen de yeni açmış oyunu.

Denediginde haber ver bu forumda bir sen ve ben adam akıllı bir oyun bulamadık galiba:D

Tek server var başlangıç mapı bomboştu bilemiyorum alt sunucular varmıydı ben hangi sunucudaydım çok kaliteli durmuyor ama oynanmıcak gibide değil.7 level yaptım sini şimdi nw ye geçiyorum sonra archlord 2 akarım sonrası kısmet oyun bol indirdim deniyorum hepsini ^^
  • quote:

quote:

quote:

Tek server var başlangıç mapı bomboştu bilemiyorum alt sunucular varmıydı ben hangi sunucudaydım çok kaliteli durmuyor ama oynanmıcak gibide değil.7 level yaptım sini şimdi nw ye geçiyorum sonra archlord 2 akarım sonrası kısmet oyun bol indirdim deniyorum hepsini ^^

Echo of soul,caball 2 1-2 aya kalmaz opene geçerler bunlara başlanabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Echo of soul,caball 2 1-2 aya kalmaz opene geçerler bunlara başlanabilir.

Echo of soul 1-2 aya geçerde cabal zor gibi 1-2 ayda az bir süre değil o süre zarfında ben test edecem ne var ne yok hem o oyunlarıda sevmeme ihtimalimiz var düşükte olsa :)

• Bende sevencore yükledim oynuyorum şuanda assasian açtım 28 lvl oldu şuanda
    devam ediyorsanız haberleşsek ya :D
  • buzokcusu kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu sileli çok oldu hem beğenmedim hemde etrafta hiç oyuncu yoktu.Yol yakınken dön yeni oyunlar açılıyor eos cabal gibi onlara başl.a
  • cabal oynadım ama ben 2 si çıktımı bilgim yok . Evet kimse yok zaten :S
    başka bu tarz şuanda oynayabileceğim var mı bildiğin ?
  • buzokcusu kullanıcısına yanıt
    eos
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.