Bildirim
Beklenen patch 2.3 yarın aktif oluyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır şuan aktif -
US serverlarında oynuyorsan evet aktif ama EU için bu geceki bakımı beklememiz gerekiyor :) -
Evet öyle -
US te oynanır mı be bu oyun :D -
arkadaşım s1 leri alabilicezmi bakımdan sonra yoksa onun zamanı başka birgünmü? ben biriktirdim 75K honoru bekliyorum:) -
S3 lerin geliş tarihi 21 kasım diye açıklamışlar ama S1 leri ne derece etkiler onu bilemiyorum tabi :).patch içinde 20 kasım deniliyordu yarın aktif umarım yarın S1 setine kavuşursun -
quote:
Orjinalden alıntı: oray
US te oynanır mı be bu oyun :D
Valla abi hayat orda -
quote:
Orjinalden alıntı: Caloot
quote:
Orjinalden alıntı: oray
US te oynanır mı be bu oyun :D
Valla abi hayat orda
ne fark varki? -
Pvp çok aktif -
bizim prime time vakitlerinde farm yerleri boş olur =p
2 yıl önce kadar US'da oynayan bir arkım vardı.. ikinci öğretim okudugundan US almıştı kasıtlı.. gece 3 te raide başlardı :) -
Bende us almadığıma pişman oldum. Hep gece yarısından sonra oynuyorum zaten. Us de trialle oynamıştım biraz ve çok sevmiştim. Devamlı party atılıyordu, lag hiç yoktu ve oyuncu kalitesi gerçekten çok yüksekti (frp serverında). Eu ya geçtiğimden beridir single play oyun oynuyorum. Level 40 oldum neredeyse daha doğru dürüst dungeon göremedim. Benim gibi gececiler için us çok daha uygun. -
quote:
Orjinalden alıntı: ULYSES
Bende us almadığıma pişman oldum. Hep gece yarısından sonra oynuyorum zaten. Us de trialle oynamıştım biraz ve çok sevmiştim. Devamlı party atılıyordu, lag hiç yoktu ve oyuncu kalitesi gerçekten çok yüksekti (frp serverında). Eu ya geçtiğimden beridir single play oyun oynuyorum. Level 40 oldum neredeyse daha doğru dürüst dungeon göremedim. Benim gibi gececiler için us çok daha uygun.
geçiş yokmuki migrate gibi? -
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
quote:
Orjinalden alıntı: ULYSES
Bende us almadığıma pişman oldum. Hep gece yarısından sonra oynuyorum zaten. Us de trialle oynamıştım biraz ve çok sevmiştim. Devamlı party atılıyordu, lag hiç yoktu ve oyuncu kalitesi gerçekten çok yüksekti (frp serverında). Eu ya geçtiğimden beridir single play oyun oynuyorum. Level 40 oldum neredeyse daha doğru dürüst dungeon göremedim. Benim gibi gececiler için us çok daha uygun.
geçiş yokmuki migrate gibi?
Us-Eu arası geçiş yok. Yeni account açıp baştan kasmak lazım. -
yaw serverlar kapalı iken pahct cekmiyormuyuz ?
ben daha önceden %50 ye kadr yüklemistim simdi acıyorum 50 den sonra kapatıyor kendini launcher
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 14 Kasım 2007; 8:16:31 > -
us de oynayanlar lag problemi yasiyor mu? -
yaşanmıyo deniliyoda hani kasım ayı çerisinde gelişme olacaktı gözle görülür bir şekilde.Ben daha farkedemedim.100ms üstünü görenleri guilde almıyolar biz daha yf ye bağlıyız.nasıl olacakta olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hothor -- 14 Kasım 2007; 11:22:43 > -
ya yeni levelle questten alinan xpler baya artmiş mesela tanariste bi q yaptim onceden 4500 xp verirken bi anda 7050 xp verdi -
+Sürüyle yeni q gördüm.Allakhazam'da aratıyorum görevi quest(1) yazıyor ama altında açıklama yok. -
elite questleride tek kişi yapılabilecek hale getirmişler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X