< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beklenen Xiaomi 13, 13 Pro ve 13 Lite şimdi Türkiye’de! İşte fiyatlar (4. sayfa)
-
-
Beyler şu iPhone vs Android kavgasını bırakıp bir telefon heleki Xiaomi 40bin tl.Bence buna yönelin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fark etmez hepsi birbirinden çakmıyor mu zaten ha huawei ha iphone hocam
-
evet her iki telefonu alacak adam böbreğinin birini satması lazım ki, millete bu telefonu aldım diye hava atabilsin... gösteriş meraklısı, ayran budalası ne derseniz deyin...
-
HUAWEI'den kalan piyasa boşluğunu doldurmak için yarışıyor XIAOMI. OPPO da aynı yönde ilerliyor, Vivo da.
Vivo'yu anlayabiliyorum ama çok matahmış gibi reklam dolu MIUI arayüzlü cihaza değil 40bin 20bin TL bile verene şaşarım.
Almanız gereken telefonlar belli. Ya iPhone 14 Pro ya da S23 Ultra. Zaten teknoloji mağazaları da ekseriyetle bu tür markaların alt markası cihazları satıyor. Realme olsun Redmi olsun POCO olsun. Ben hiç A serisi hariç OPPO, Xiaomi cihaz görmedim mağazalarda. Bir teknosada Snapdragon 680 ile gelen 10bin liralık Reno7'i gördüm, görmez olaydım.
-
Xiaomi'nin bile satış fiyatına bak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir ay sonra o 39 binlik fiyat 30'a düşer ama yine pahalı, yine alınmaz. ben bir Xiaomici olarak bu paraları vermem.
-
Xiaomi 13 Lite ın olması gereken fiyat nedir?
-
13-14 bin.
-
Teşekkürler
Bu memlekette alınanin adı vergi filan değil insanlık suçu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 10 Mart 2023; 18:20:18 >
Poco X3
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mi 6 mi8 şuanda da mi9 kullanan birisi olarak söylüyorum birisi bu telefona bu fiyatı verdiğini görsem sabah akşam dalga geçerim xiaomi'nin olayı yüksek donanımı ucuz vermesiydi bu yüzden kullanıyorduk hatta ceosu kar oranlarımızı sürekli yüzde 5 olarak tutacağız diye açıklama yapmıştı.
ben 39 bin tl para vericem bide miui arayüzünde çıkan reklamları felan izlicem
-
Çok ucuz
Telefonlarımız hiçbir zaman 700 doları geçmeyecek demişti bi ara ceo...
satmaz, şahsen almam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam zaten hatırlarsınız bu Mi10T ile başlayan bir Proximity Sensör mevzusu vardı. Adamlar Mi9'dan sonra yaptıkları tüm cihazlarda kötü sensör kullanınca tabi değiştirmek de maliyetli gelince siz kullanmayı bilmiyorsunuza getirdiler işi Steve Jobs gibi. 10 senedir arayüz geliştiriyorlar hala Bug dolu, hala sensörler arızalı, hala NFC çipleri düzgün çalışmıyor, Hala arayüzde reklam izliyoruz, hala Mi Document düzgün çalışmıyor bla bla bla.
Allah sizi de en yakın zamanda kurtarsın o cihazdan :D
-
Bu da açtı gözünü. 256gb bide. 1tb olsa yine çok. Ne sundun da bu fiyata uçtun be fakir dostu telefonu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aranan keriz bulundu arkadaşlar. Dağılabilirsiniz.
Xiaomi 13 ü bugün itibarıyla aldım. 28.500 lira verdim. 1.400 lira kampanya yaptılar.
S23 ü çok küçük diğer telefonları da hem büyük hem de ağır bulduğum için aldım.
İos sevmiyorum. Orta boy diyelim. 67w şarj ve önemlisi şarj aleti çıkıyor kutudan.
50w kablosuz şarj, 10w ters şarj desteği var.
Snapdragon 8 gen 2, 12gb ram.
4.500mah batarya koymuşlar. S23 ultra ile pil tüketimi benzer seviyede. Sağlam oyun oynuyorum. Bencmark testlerinde her ne kadar ısınsa da en yüksek performans veren telefonların başında geliyor.
Leica lens. Sony sensör. (kamerayla pek işim yok.)
Stereo ses ve dolby atmos, Dolby vision, hdr10+ desteği var. 120 Hz oled ekran. Ekran parlaklığı 1.900 nite çıkabiliyor.
S23 ultra için çok düşündüm ama dediğim gibi büyük telefondan bıktım. Keşke herkes orta boy çok ağır olmayan telefon çıkarsaydı da seçme şansım olsaydı. Artık bir sonraki sefere...
Neticede ben kendimce keriz değilime getiriyorum ama bu kadar kişi itiraz ediyorsa haklılık payınız vardır illaki. Siz almayın. Beni beğenmeyen de baldızına almasın olayı tatlıya bağlayalım. :)
Selametle..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle hayırlı olsun. S23 plus 28 bine bulunuyor ancak 8 - 256 şeklinde.
Evet o fiyata 12 GB ram ile gayet iyi bence.
Mi 13 pro alınmaz bence.
Ama mi 13 alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X