Şimdi Ara

Beklenen Xiaomi 13, 13 Pro ve 13 Lite şimdi Türkiye’de! İşte fiyatlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
7
Favori
12.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xiaomi 13 Lite (8 GB + 256 GB): 15.999 TL

alırım gene taksıtle.

• Beklenen Xiaomi 13, 13 Pro ve 13 Lite şimdi Türkiye’de! İşte fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HardMuz kullanıcısına yanıt

Miui hiçbir sorun yaşamıyorum. Tek sorun yakınlık sensörü meselesiydi eskiden beri olan. Onun da düzeldigini umuyorum. S23 25w şarj olması ve 3900 batarya büyük eksik bana göre. Aga xiaomi cihazı dolduruyor eksik bisey bulamadım bu cihazda. Sipariş ettim zaten bugün alacam kargodan. 13 yeşil renk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberatdakak -- 13 Mart 2023; 6:49:2 >
  • Mi 13 beğenmiştim ama bu paraya xiaomi almam. Uçmuş bunlar. O paraya iphone 14 yurtdışı alırım gider yurtdışı yapar kaydettiririm neredeyse aynı paraya gelir.

O iphone'u 3 sene kullansam zararsız satarım. Xiaomiyi 3 sene kullanıp kime 28 bine satarım? Hiç kimseye.

• Ayrıca xiaomi cihazlarını alırsın 2 en fazla 3 sene destek verirler sonra cihaz ölüme gider.

Her sene 10 tane model çıkarırlar hep birbirinin aynısı. Eşek kadar cebe sığmayan cihazlar. Ya ben bu markayı imei atılıyor, ucuz diye kullanıyordum. Yoksa yazılımının berbat olduğunu, sensörlerinin sorunlu olduğunu biliyorum. Hoparlörleri de dandik. Ancak ucuz olması kusurlarını kabul edilebilir yapıyordu.

Zamanında alamadığım mi9 se ayarında bir telefon yapıp aynı onun gibi küçük diye yazdım 28 bin dersen sen ne ara adam oldun derim. Yıllardır gerçekten tutan 10 tane modeli anca vardır. Diğerleri ucuz diye çok sattı.

• Öncelikle telefonlar pahali değil, en üst seviye cihazlar her zaman 1000$ seviyesinde, sorun dünyanın en ağır vergisi ile ne hizmet ettiği tartışılır hükümetine oy vermeniz.

Yok Xiaomi ucuz markaymis amiral gemisi yapamazmis. Geçeceksin bunu. Dünyanın en çok satan scooteri xiaomi. Araç kamerasi, air fryer vs vs. Adamlar dünyanın en çeşitli ve kaliteli ürün üreten markası, ikinci bir rakibi yok. Evde bir sürü ürünü var hepsinden memnunum.

2018'de Xioami Mix 2s aldim. Annem kullanıyor bir kaç yıldır. Gayet kullanılır bir cihaz hala. Pili orijinal değişmedi 5 yildir.

Xiaomi 12s Ultra aldim kendime. Yurtdisi incelemeleri var ünlü youtuberlarin. Hepsi mükemmel cihaz diyor. Ne ayfon ve Samsung'dan hiç bir eksiği yok. Usb 2.0 tek eleştiri olabilir. Ben kamerasi için aldim, performans olarak da antutu da milyonu geçen ilk cihaz deniyor. Malzeme kalitesi mükemmel, kamera olarak doğal renk ve detay peşindeyim, yağlı boya efekti isteyen ayfon samsung huawei alabilir. Ben 1 aydır cihazı kullanıyorum. Kafamda en ufak soru işareti yok. Sadece Vivo x90 pro+ almayı düşünürdüm bundan başka. Kimse o cihazın neler yapabildiğinin farkında değil. Fotoğraf camiasında olanlar kesfetmistir. Ayfon Samsung olayi bitti artık. 2 tane daha oyuncu var en tepede.

Yorumlarin çoğu cehalet içeriyor. Marka takıntısı olan almasın.

Beklenen Xiaomi 13, 13 Pro ve 13 Lite şimdi Türkiye’de! İşte fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingawake -- 13 Mart 2023; 9:17:49 >

• Fiyatlar sırasıyla 10 bin, 22 bin ve 30 bin olmalıydı
    Bu şekilde çok yüksek olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Yahu tamam da bu fotolar iyi mi şimdi sence, niye bu kadar puslu çekmiş

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Keske bir ayfon 14 pro max olsa yanımda da bir kıyaslama yapabilseydim. Puslu? GCAM Raw'den düşük kontrast ayarlarında fotoğraflar. Cok zor koşullar cep telefonlari için, elde tripodsuz karanlıkta ve hiç bir telefon, Vivo x90 pro+ harici bu seviyede netlik yakalayamaz. Fotoğrafci olarak konuşayim, bence inanılmaz. Genel halk ne düşünür bilmiyorum.

• lite a kablosuz şarj da koysalarmış tam benim telefon olurmuş, üzdü :(

• xiaomi 13 'e direnç kaydı çıkar mı acaba ?

• mberatdakak M kullanıcısına yanıt

Nasıl telefon

başka alan yok sanırım

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 13 serisinin kaçağını almanızı tavsiye etmem, direnç kaydı yapılırken kapaktaki su geçirmezlik conta bandı zarar görüyor, bunun yedeği de piyasada olmadığı için cihazın su geçirmez özelliği olmuyor artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Mart 2023; 11:28:43 >
  • Mı 13 harbinde olmuş. Lite da güzel. Adamalar yapmış gerçekten.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

O aveller sen temiz imei de versen seninkini herkese yükledikleri için yine aynı şey oluyor..

• bilade B kullanıcısına yanıt

onu yapamazlar, yapmadılar da. daha önce adamın kendi yüklediği imei patlamıştı, bu sefer kendi ayarladığım iki imeiyi verdim, 6 aydır bir sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 30 Mart 2023; 8:46:0 >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

iyi bari şükür.

GEnelde öyle oluyor çünkü. Bir gariban temiz plaka veriyor. SAtıcı önüne gelene onu basıp gönderiyor. Sözde ilk imei kendinden. PAtlarsa vs bakarız diyor üstüne tekrar para alıyor vs.

Merak ettiğim bu direnç atma işini yapınca nfc filan çalışıyor mu? Bankacılık işlemleri açılıyor mu vs?

• bilade B kullanıcısına yanıt

ben iki kez direnç işlemi yaptırdım. ilk telefona yapan kişinin işçiliği iyi değildi, nfc'yi bozdu, telefon derin uyku (deep sleep) moduna girmiyordu. ama Allahı var, imeileri patlamadı. ben de o telefonu sattım. sonra aldığım ikinci telefona başka birinde direnç değişimi yaptırdım. bu sefer her şey çalışırken, imei patladı. nfc de çalışıyor, bankacılık işlemleri de takır takır çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 30 Mart 2023; 18:26:58 >
  • Mi13 kompakt sınıfta tam alınası cihaz olmuş lakin bu fiyat nedir yaw

• 13 serisi pek ilgi görmedi sanırım konusu bile açılmamış

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.