bende aradım konusu yok. mi 13 20 bin bandında çıksa satardı. |
Beklenen Xiaomi 13, 13 Pro ve 13 Lite şimdi Türkiye’de! İşte fiyatlar (7. sayfa)
-
-
Rekabetçi bir fiyattan çıksaydı evet ama bu fiyat bandında S23 tercih edilir alınacaksa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13.499TL ye bulunabiliyor an itibariyle
-
Teşekkürler.
-
YouTube incelemelerinde falanda sordum Lite için cvp yok. Yakınlık sensörü ne durumda yok mu kullanan eden biri
Para olsa açıkcası S23 değil X13 alırdım hiç tereddüt etmeden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
xiaomi yi f/p diye seviyorduk, bu fiyatlar nedir?
-
samsung s23 256gb 23700tl
xiaomi 13 çöpü 29000tl
-
10,11,12 pro özellikleri neredeyse aynı xiaomi sadece boş yapmaya başladı. 11 pro yorumları videoları izledikten sonra 10 pro almaya karar verdim aldım da, 12 proya bakıyorum şuanda neredeyse oda aynı seviyede hiç bir al benisi yok
Mi 13 Lite aldım. Kamerası çok başarılı. Ana konusu açılsa olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her birinde kamerada devrim var nereye aynı işlemcisinden tut ekranına her yıl koya koya gidiyor.
Aynen aynen AYNEEENNN
Buna sadece denir.
2 ay sonra tecrübemi yazayım dedim.
Cihazın kronik hatası yok. (mi 10t proda kullanıyordum. yakınlık sensörü yoktu ve altta mikrofon ve hoparlör yan yana olduğu için karşı tarafın sesi kendine gidiyordu)
Şu da olsaymış dediğim bir şey yok. Şarj süresi, batarya boşalması, kamerası (en iyisi değil) ağırlığı, boyutu, ısınmaması (yaz aylarında nasıl olur bakacağız) hiç bir sıkıntım yok.
ortalama 1,5 senede bir telefon değiştiriyorum ama bir sıkıntı çıkmaz ya da yeni çıkan telefonlarda aşırı iyi teknolojik bir yenilik olmazsa (malum sadece kamera, işlemci değişiyor) bu cihaz beni 3-4 sene götürür.
Samsung telefonlarda olan bixby routines benzeri bir şeyi google tüm androidlere getirirse cihaz benim için mükemmel olacak.
Sonuç; 2 ay sonra şükür kendimi keriz gibi hissetmiyorum. Size katılmıyorum :)
Son olarak telefon almak isteyip karar veremeyenlere: Fiyatlar daha da artmadan karar verip kendinize herhangi bir telefon alınız.
-
hocam yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ben de mi 13'ü.
mi9t'den sonra uçak gibi geldi :)
beni her türlü tatmin etti.
özellikle kamerasını bu kadar iyi beklemiyordum.
cihaz gayet akıcı ve stabil. her türlü isteğimi karşılıyor.
en basit örneği; mi9t de playstore dan bir şey indirdiğimde yüklerken bekliyordum baya. bunda öyle bir şey yok. indiği gibi açıp kullanabiliyorum.
sanırım ufs 4.0 dan dolayı.
-
Bende bugün A54 telefonumu satıp Xiaomi 13 aldım. Yapılan eleştiriler çok boş. Dört dörtlük cihaz olmuş. İlk defa Xiaomi den zevk alarak kullanıyorum. Herkese tavsiye ederim Bu arada zamanı bol olan bir arkadaş varsa ana konu açsın :) Bilgi paylaşırız boş bol .
Merhaba.
Bu telefonu alalı herhalde bir ay kadar oluyor. Çift sim hatlı yurtiçi cihaz. Birinci hattan telefonla konuşurken ses anlık olarak kesilip düzeliyor. Operatördendir diye düşünerek Turkcell'e geçtim. SOrun devam ediyor. İşin ilginç yanı ikinci hattan konuşurken ses kesilmiyor veya henüz o kadar çok deneme yapamadım, tesbit edemedim. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı acaba? Teşekkürler...
-
mi 13 lite esim var mı?
var yazıyor ama emin olamadım. yurt dışında kullanım için merak ediyorum var mı?
-
Xiaomi 13 almayı düşünüyorum ama piyasada pek telefon yok. Hepsiburadada tek bir satıcı var, o da 45 bine koymuş. Bu arz sıkıntısı neden acaba? Yakında telefon gelir mi ve fiyat ne kadar olur? Bilgisi olan arkadaş var mı acaba.
13 ultra kaçağı bile varken neden amiral gemisinden resmi getirsin ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X