Nasıl yani hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beklenen Xiaomi 13, 13 Pro ve 13 Lite şimdi Türkiye’de! İşte fiyatlar (8. sayfa)
-
-
çin kaçakta olsa her türlü kazanıyor, neden üst seviye telleri getirsin ki 45bin nedir bi de iphone daha mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaomi Türkiye'ye yeni modelleri sınırlı getiriyor. İlk parti bitince 6 ay kadar malesef bulunmuyor. Sonrasında zaten yeni modeller çıktığı ve diğer ülkelerde o telefona rağbet kalmadığı için ülkemize girişi oluyor. Her seferinde böyle malesef. O yüzden son iki telefonumu getirdikleri gün aldım mağazasından. Fiyat konusu piyasanın oynaklığından dolayı net değil ama şimdi gelse sanırım 34-36 bin arası (12t prodan biraz yüksek olacaktır.) bir fiyatı olabilir.
-
Sağolun hocam. O zaman epey bir beklememiz gerekecek gibi duruyor. Tahminen ne zaman gelir yeni parti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi storeye gelmiş gözüküyor. Fiyat 39.999
Çin de 24.000 e 13 Ultra satılırken burada bu fiyatları istemek değişik olmuş...
varmış hocam e-sim 13 lite'ta
-
Evet varmış hocam 17.300₺ çok geldi ben de S20FE aldım 6/128.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de 4 yıl sonunda 9T den geçtim, henüz 1 hafta oldu hız, el tutuşu ve akıcılık konusunda fark yarattı ancak sanki 9T nin ekranı daha parlak/canlı gibi geldi bana siz fark ettiniz mi
-
Cahil olarak seni görüyorum 2022 yılında iPhone 11 diyorsun çok komik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mi13 global ve çin arasında donanım olarak fark var mı? İmeili cihazlarda global olanı pek bulunmuyor ve 2 bin lira daha pahalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X