Hocam ne demek satamaz? Bir kaç önceki haberde akülü arabanın biraz büyük halini Türkiye'ye getiriyorlarmış, fiyatı 700 bin TL. Bunu düşündünüz mü hiç, ne demektir bu? LEAPMOTOR T03 En ucuz elektrikli: Leapmotor T03'ün Türkiye fiyatı açıklandı! | DonanımHaber (donanimhaber.com) Kaldı ki Ebıl zaten 60 bin TL'ye telefon satıyor. Yani bu tarz şeyleri iyi düşünmek lazım. |
Beklenen Xiaomi 13, 13 Pro ve 13 Lite şimdi Türkiye’de! İşte fiyatlar (5. sayfa)
-
-
şu sıralar yeni cihaz bakıyorum yurtdışı imei halledilmiş mi12tpro bakıyordum 11-12 civarlarına yada paraya kıyıp 23-24 civarlarına s22ultra alabilirim
-
39k xiaomi alanın parası inanılmaz çoktur parayla dalga geçiyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen ydışı uygun fiyata 12t proyu kendin al, alır almaz hemen bootloader kilidini aç. zaten BL'nin açılması için 1 hafta bekleyeceksin. sonra fbook xiaomi imei repair guruplarından 12t proya imei repair yapan birini bul, telefonu ona gönder, hepsi bu kadar. ama burada dikkat edeceğin şey; işlemi yapan kişinin işinin ehli olması ve onun yazacağı imei'lerin patlak çıkmaması. eğer elinde sağlam iki adet imei varsa, adama sen söyle bu imeileri yaz diye. genelde onların yazdığı imeilerin patlak çıkma riski çok yüksek, başıma geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 11 Mart 2023; 9:4:15 > -
40 bin lira param olacak ve Xiaomi alacağım ? Bu adamlar yerel fiyatlandırma yapmayı öğrenmeliler artık. iPhone fiyatının yarısına satmadıkça iş yapmaz.
Xiaomi 13 Lite ın fiyatı 16.000tl bu fiyata daha iyi bir seçenek var mı? android tarafında. ya da Xiaomi 13 Lite ın gücünde daha uygun fiyatlı telefon var mı?
-
Teşekkür ederim hocam. Daha iyisi sizlerin olsun.
S23 plus ile xiaomi 13 arasında çok gidip geldim ama dediğim gibi orta boy bir telefon istiyordum. Bu segmentte ne yazık ki rekabet yok.
Bir de oyun oynadığım için çabuk şarj olması gerekti benim için.
Techniquedyoutube#galaxys23plus #samsunggalaxys23plus #s23plus Samsung Galaxy S23+ Charging test with 45W fast charger. Stay tuned to Techniqued for the latest in mobile technology and hit that Subscribe button or click the link below: http://www.youtube.com/user/nirmaltv?sub_confirmation=1 Contact Info: Twitter: @nirmaltv (https://twitter.com/nirmaltv ) Facebook: http://www.facebook.com/techniqued Google+: http://google.com/+Techniqued Instagram: http://instagram.com/nirmaltv Website: http://www.nirmaltv.comhttps://www.youtube.com/watch?v=rZaBe0PgbaU&feature=youtu.beXiaomi 13 39 dakikada tam doluyor. S23 plusda ise durum yukarıdaki şekilde.
Geçmişte 3 tane samsung kullandım. Yazılım kısmını özlüyorum özellikle bixby routines özelliğini ama şu an yazılım benim için öncelik değil.
Ekran, batarya, ses, hızlı şarj, performans, hafiflik, kompakt yapı için bunu seçtim. Xiaomi 13 için fiyatta s23 ve s23 plus arası konumlandığı için bana göre cazip. İki sene sonra nasipse samsung daha hızlı şarj özelliği getirir ve plus segmentini kaldırıp s23 ün boyutunu arttırırsa tercihim kesinlikle samsung olur.
Xiaomi 13 pro kısmındaysa xiaomi in hiç bir şansı yok. O segmentte rekabet şu an maximum boyutta. Öyle bir telefon isteyen şarj durumunu göz ardı edip her türlü samsung (android isteyen) alır. İos isteyen iphone alır geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aslında sıkı bir huawei kullanıcıyım ancak su google olayından sonra ister istemez huawei yı bıtırdıler.. xıaomi 13 almak ıstıyorum fakat türkiye fiyat politikası çok kötü olmuş bu fıyaların düşmesi lazım düz 13 modelı 20-22 bın bandında olmalıydı... o fıyatalara da gerıler mı cok zor...
düz 13 256/12 modelını fiyat açısından hangı ülkeden almak mantıklı olur?
-
xiaomi pişmanlıktır kamu spotu
-
2050 doları aşan şaomi, ne güzel espri
-
asıl planım bu zaten yurtdışı mi13 uygun fiyatlı olarak çoğalırsa onuda o şekil yapabilirim acele etmiyorum o yüzden
teşekkür ederim.
-
yanlış bilgi. xiaomi 13 pro 256 gb bile 1300 € iphone 14 pro 256 gb 1355 € 14 pro max 256 1500 € fark çok az.
-
Pro olanına 5 bin lira veririm, kendi ceo su bile kullanmıyor daha fazla veremem.
mi 9 ve mi 12t pro kullandım, hala daha kullanıyorum. Telefonların performans konusunda kesinlikle bir problemleri yok. Ama yazılım, ekran ve kamera konusunda çok kötüler. 12t pro da 200 mp kamera normal çekimlerde evet iyi gibi gözükebilir ama detaylı bakınca ya da standartlar dışında bir foto çekince inanılmaz kötü. 13pro yu dün mağazada inceleme fırsatı buldum, bakın 2 tane mi cihaz kullanmış olmama rağmen hiç alasım gelmiyor. Ayrıca ülkemizde fiyat koruma konusunda da apple harici hiçbir cihaz kullanıcıyı korumuyor. Samsung alanlar da apple eko sistemine geçmek istemeyen insanlar diye düşünüyorum. İos istemeyen android kanadında en güçlü markalardan birini kullansınlar manasında söylüyorum. Yorumumun özeti; mi13 pro kesinlikle o paralara alınmaması gereken cihaz. O paraya gerçekten ekranı, kamerası ve diğer dpnanımları harika olan samsung s23 ultra ya da iphone 14pro max alabilir.
-
xiaomi türkiye de 30 ve 40bin e telefon satacak öyle mi 1 tane satamaz. bu sene içinde de defolup gider..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 12 Mart 2023; 20:05:21 >
-
Xiaomi 13 türkiye cihazı aldım. Fiyatın yüksek olması vergi politikasından kaynaklı. Yurtdisi alacaktım ama direnç olayına soğuk bakıyorum. İphone 14 baktım 33 bin TL ve 60 hz ekran yenileme beni soğuttu. İphone 14 pro dedim bakayım o da 42 bin TL. Samsung sevmiyorum zaten. Boyutu ve tasarımı her yönüyle beni tatmin ettiği için xiaomi 13 yeşil renk aldım. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bukadar para xiaomi verilmez diyenleri anlamiyorum. Hâlâ 10 yıl onceki kafadalar. Android çöp ios stabil kafasından çıkın. Şuan 11t kullanıyorum gayet stabil. Tek sıkıcı nokta yakınlık sensörü sorunu. O da düzelmis mi bilmem.
Xiaomi 12 Lite aldım daha 1 hafta olmadı yakınlık sensörü ile ilgili sorun yok anlık duzeltmişlerquote:
Orijinalden alıntı: mberatdakak
Xiaomi 13 türkiye cihazı aldım. Fiyatın yüksek olması vergi politikasından kaynaklı. Yurtdisi alacaktım ama direnç olayına soğuk bakıyorum. İphone 14 baktım 33 bin TL ve 60 hz ekran yenileme beni soğuttu. İphone 14 pro dedim bakayım o da 42 bin TL. Samsung sevmiyorum zaten. Boyutu ve tasarımı her yönüyle beni tatmin ettiği için xiaomi 13 yeşil renk aldım. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bukadar para xiaomi verilmez diyenleri anlamiyorum. Hâlâ 10 yıl onceki kafadalar. Android çöp ios stabil kafasından çıkın. Şuan 11t kullanıyorum gayet stabil. Tek sıkıcı nokta yakınlık sensörü sorunu. O da düzelmis mi bilmem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
düz 13 hoşuma gitti açıkcası . boyut olarak vs ama s23 varken alınır mı? sanmam. en son xiaomi kullandığımda miui yüzünden ağlıyordum. yoksa telefona lafım yok.
-
13 pro kamerasından dolayı tam alınacak modelde bu paralara s23 ultra alınır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X