Şimdi Ara

beko 2313 cz çamaşır makinesi ısıtma sorunu Yardımm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akadaşlar makine ısıtmıyor rezistansı kont ettim çalışıyor.ısı sensörünü devre dışı bıraktım yok.kısa devre yaptım yok.Mekanik program kartını söktüm kont ettim kırık çıkık yok gibi ama kart biraz karışık nerede neyi ölçmem gerektiğini bilmediğim için sadece lehim atığı kırık falan vamı diye baktım kontak spreyle temizledim yerine taktım yok...kafayı yiycem bana acil yardımmm.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyuce -- 3 Şubat 2013; 22:14:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyuce

akadaşlar makine ısıtmıyor rezistansı kont ettim çalışıyor.ısı sensörünü devre dışı bıraktım yok.kısa devre yaptım yok.Mekanik program kartını söktüm kont ettim kırık çıkık yok gibi ama kart biraz karışık nerede neyi ölçmem gerektiğini bilmediğim için sadece lehim atığı kırık falan vamı diye baktım kontak spreyle temizledim yerine taktım yok...kafayı yiycem bana acil yardımmm.......

KABLOLARDA KOPUKLUK OLABILIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: cyuce

akadaşlar makine ısıtmıyor rezistansı kont ettim çalışıyor.ısı sensörünü devre dışı bıraktım yok.kısa devre yaptım yok.Mekanik program kartını söktüm kont ettim kırık çıkık yok gibi ama kart biraz karışık nerede neyi ölçmem gerektiğini bilmediğim için sadece lehim atığı kırık falan vamı diye baktım kontak spreyle temizledim yerine taktım yok...kafayı yiycem bana acil yardımmm.......

KABLOLARDA KOPUKLUK OLABILIR.

Kablolar sağlam sorun kartta diye düşünüyorum
  • arkadaşlar sorunu buldum sorun resiztansta rezistans biraz ısındıktan sonra pıt gidiyor.Resiztansı ölçüp sağlam dememek lazımmış.Yinede foruma yazan herkeze tşkr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.