Şimdi Ara

BEKO 2616 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.Bizde Beko 2616 Çamaşır Makinesi var.Makine normal çalışırken ''ciuuu'' şeklinde bir sesle ters yöne dönüyor ve dengesi bozuluyor bu çok şiddetli oluyor.Sıkmaya geldiğinde ise evde duramıyoruz çok çok gürültü ve dengesiz ayakları düzgün kontrol ettik ama sıkmaya geldiğinde denge bozuluyor üstünde ne varsa düşürüyor.Birde sıkma anında içinden cızır cızır bir sürtünme sesi geliyor.Bu sorunları bana açıklayabilir misiniz?

• candoğan yada lazpanyol bir bakabilir misiniz ? Acil de . :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktug7991

İyi günler.Bizde Beko 2616 Çamaşır Makinesi var.Makine normal çalışırken ''ciuuu'' şeklinde bir sesle ters yöne dönüyor ve dengesi bozuluyor bu çok şiddetli oluyor.Sıkmaya geldiğinde ise evde duramıyoruz çok çok gürültü ve dengesiz ayakları düzgün kontrol ettik ama sıkmaya geldiğinde denge bozuluyor üstünde ne varsa düşürüyor.Birde sıkma anında içinden cızır cızır bir sürtünme sesi geliyor.Bu sorunları bana açıklayabilir misiniz?

Sıkma sırasında gelen ses amortisörlerden yada rulmandan kaynaklanıyordur.Amortisörleri bozulduğu için sıkma sırasında dengesiz çalışıp sesli çalışmaya neden oluyor.

• quote:

İyi günler.Bizde Beko 2616 Çamaşır Makinesi var.Makine normal çalışırken ''ciuuu'' şeklinde bir sesle ters yöne dönüyor ve dengesi bozuluyor bu çok şiddetli oluyor.Sıkmaya geldiğinde ise evde duramıyoruz çok çok gürültü ve dengesiz ayakları düzgün kontrol ettik ama sıkmaya geldiğinde denge bozuluyor üstünde ne varsa düşürüyor.Birde sıkma anında içinden cızır cızır bir sürtünme sesi geliyor.Bu sorunları bana açıklayabilir misiniz?

MAKINENIN HIZ KARTINDA YADA MOTOR KÖMURLERINDE PROBLEM OLABILIR.ARKA KAPAGI ACIN KAYISI CIKARIN MOTORU BOSTA CALISTIRIN.KAZANI ELINIZLE BI CEVIRIN SESIN HANGI PARCADAN GELDIGINI ANLARSINIZ.

• Amortisörleri geçen sene değişmişti o zaman rulmanlardan kaynaklı.
  • quote:

Makinenin motor kömürlerini ve hız kontrol kartını kontrol edip değiştirmeniz gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.