Bildirim
beko b32-lb-4310 hakkında...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
çöp mutfakta falan kullanıcaksan tamam. eger seyir zevki istiyosan biraz daha yukarılara cıkmalısın. -
quote:
Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY
çöp mutfakta falan kullanıcaksan tamam. eger seyir zevki istiyosan biraz daha yukarılara cıkmalısın.
hocam mobilyanın üstünde beleş verecekler. hiçbir teknik detay bulamadım internette. sizin bilginiz var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: baykurt
quote:
çöp mutfakta falan kullanıcaksan tamam. eger seyir zevki istiyosan biraz daha yukarılara cıkmalısın.
hocam mobilyanın üstünde beleş verecekler. hiçbir teknik detay bulamadım internette. sizin bilginiz var mı?
kuzenimde aynı kampanyadan aldı, hd ready cok detaylı bir tv degil ama kullanılabilir.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baykurt
quote:
hocam mobilyanın üstünde beleş verecekler. hiçbir teknik detay bulamadım internette. sizin bilginiz var mı?
kuzenimde aynı kampanyadan aldı, hd ready cok detaylı bir tv degil ama kullanılabilir..
teşekkür ederim. mp4 film izlemeye filan idare ederse yeter ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X