Şimdi Ara

beko b32-lb-4310 hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar. bir kampanyada bekonun b32-lb-4310 model 82 ekran led tv'si alacağım. bilgi ve deneyimleri olan arkadaşlar paylaşabilirler mi? çok teşekkür ederim.

• çöp mutfakta falan kullanıcaksan tamam. eger seyir zevki istiyosan biraz daha yukarılara cıkmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY

çöp mutfakta falan kullanıcaksan tamam. eger seyir zevki istiyosan biraz daha yukarılara cıkmalısın.

hocam mobilyanın üstünde beleş verecekler. hiçbir teknik detay bulamadım internette. sizin bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykurt

quote:

çöp mutfakta falan kullanıcaksan tamam. eger seyir zevki istiyosan biraz daha yukarılara cıkmalısın.

hocam mobilyanın üstünde beleş verecekler. hiçbir teknik detay bulamadım internette. sizin bilginiz var mı?

kuzenimde aynı kampanyadan aldı, hd ready cok detaylı bir tv degil ama kullanılabilir..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baykurt

quote:

kuzenimde aynı kampanyadan aldı, hd ready cok detaylı bir tv degil ama kullanılabilir..

teşekkür ederim. mp4 film izlemeye filan idare ederse yeter ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.