Yaklaşık 15 gün kadar önce kendi evimi almak nasip oldu. Evimde hazır mutfak olduğu için solo yerine yarı ankastre bir ürünün daha şık duracağını tahmin ettim. Araştırmaların ve fiyat konusunu Bulaşık makinasında abartmamam konusundaki tavsiyeler üzerine yukarıdaki üründe karar kıldım gibi. Siz değerli dh üyelerine de bir danışmak istedim. :)
Genel hatları ile 3 sepetli, A+++ , iç aydınlatmalı, turbo yıkama bölümü olan, karma yıkama yapabilen, inverter motorlu, 44 db ses seviyesine sahip bir bulaşık makinesi. Genel Özellikler Ürün Rengi Parmak İzi Kalmayan İnoks Isıtıcı Gücü (W) 1800 W Ürün Tipi Yarı Ankastre Kapasite 13 kişilik Kontrol / Programlar Program Sayısı 9 Program 1 Ekonomi 50 °C Program 2 Otomatik Program 3 Karma Program 4 Ekstra Hijyen Program 5 Yoğun 70 °C Program 6 Hızlı 58' Program 7 Hassas 40 °C Program 8 Mini 30' Program 9 Ön Yıkama Ekstra Hızlı Fonksiyonu Var Çocuk Kilidi Var Otomatik Yarım Yük Algılama Var Zaman Erteleme Fonksiyonu (saat) 24 saate kadar (30'ar dakika ara ile) Bardak Koruma Sistemi Var Kir Seviyesi Algılama Sensörü Var Yük Miktarı Algılama Sensörü Var Parlatıcı Göstergesi Var Tuz Göstergesi Var Program Sıcaklıkları (°C) 35-40-50-60-65-70 Aksesuarlar Alt Sepet - Yatar Tel Sayısı 8 Üst Sepet - Katlanır Tel Sayısı 4 Çıkarılabilir 3. Çekmece Var Fincan Raf Sayısı 4 Hassas Hareketli Üst Sepet Var Üst Sepet Ayar Tipi Yüklüyken Ayarlanabilen Üst Sepet Tüketim Bilgileri Enerji Sınıfı A+++ Kurutma Performansı A Enerji Tüketimi (kWh/çevrim) 0.82 kWh Su Tüketimi 10 L Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/yıl) 234 kWh Yıllık Su Tüketimi (litre/yıl) 2.800 L "Kapalı" Modunda Enerji Tüketimi (Po) 0,35 W "Açık Bırakılma" modunda kaldığı süre (TI) (dk) 5 Diğer Değişken Devirli (BLDC) Motor Teknolojisi Var Su Güvenlik Sistemi Taşma Emniyeti + Ek Hortum Güvenliği Tezgah Altı Yüksekliği 82-87 cm Rejenerasyon Tipi Otomatik Akım (A) 10 A Kurutma Sistemi Fan+ Kurutma Mobilya Kapak Ağırlık Ayarı Otomatik Önden Ayarlanablir Arka Ayaklar Var Yüksek Bazaya Montaj (Maks.50 cm) Var Dokunmatik Tuşlar Var Ekran Tipi LCD Ses Seviyesi (dBA) 44 dB(A) Pervane Sayısı 3 İç Aydınlatma Var, LED Paslanmaz Çelik Gövde Var Voltaj 220-240 Frekans 50 Ölçüler Ambalajsız Ağırlık (kg) 39.7 kg Ambalajsız Yükseklik (cm) 81.8 cm Ambalajsız genişlik (cm) 59.8 cm Ambalajsız Derinlik (cm) 57.0 cm