Şimdi Ara

beko kombi yardım lcd çift eşanjörlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni eve taşındık ve burdaki kombimiz beko marka lcd çift eşanjörlü kombi (bk 20 hr lcd), daha önce kullandığımız kombi wiesman marka ve lcd değildi, kullanımında zorluk çekiyoruz, kullanan arkadaslar yada bilgisi olan arkadaslar varsa lütfen yardım edin,
    kullanma kılavuzunu okudum zaten ordada açıklayıcı bilgiler vcerilmemiş
    en büyük sorun ben kullanım suyu sıkcaklığını en düşük 35 yaptıgımda banyoda zor su ısınıyor sonrada sıcaklıktan el değmiyor bir soguk bir sıcak hastalıktan kurtulamıyorum tesisat suyunu 40 dereceye ayarlıyorum atesleme esnasında bu 59 dereceye kadar cıkıyor sonra tekrar 41 42ye ınıyor
    bir türlü çözemedim kombiyi, yardımlarınıza çok ihtiyacım var

• o cihaz baymak baxi buda kullanım klavuzu incele kullanması çok baist cihaz sana anlatırım ama inan klavyenin tuşlarına basmaya üşeniyorum al klavuzu http://www.erkan.com.tr/images/urun/20110829104652_1.pdf
  • yorumun işçin çok saol, klavuzu da eklemişsin aynısı var zaten bende okudumda benim takıldığım nokta, ben kullanım suyunu 50 dereceye ayarladıgımda su uzun süre soguk sonra kombi ateslemeye geçiyor derece 65 lere felan cıkıyor su cok sıcak oluyor bir soguk bir sıcak bu normalmı anlamadım, tesisat suyundada aynı sey gecerli ben 43 ayarlıyorum o ateslemede oluyor 50 küsür sonra 38 e kadar iniyor vs
  • Kombinin eşanjör denen bir parçası var muhtemelen o arızalanmış.Çünkü aynısı bizim evdekinde de oluyordu.Kaç derece yaparsam yapayım suyu sonuna kadar ısıtıp sonro duruyor su soğurken de devreye girmesi gereken zamanda girmiyordu.Beko servisini aradım eşanjör bozulmuş değişmesi gerekiyormuş.Fiyat 400-450 tl arası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel klima yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.