Bildirim
Beko led
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Paranı çöpe atmişsın. -
sebep -
@Hesso45 daha forumda 4 mesajın var iki tanesinde saçma sapan yorum yapmışsın. Bu yolda devam et sen.
@ozktopuz ms değerlerine kafanı takma 8ms altındaki değerler zaten normalde insan gözünün algılamayacağı değerlerdir.
Önemli olan forumda araştırırsan bulabileceğin basit parlaklık kontrast ayarlarını yaparak zevkle izlemen. Gerisini boşver.
Şu linkte ayarlar için yardımcı olacak bilgiler mevcut:http://forum.donanimhaber.com/m_27540960/tm.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozktopuz
Merhaba arkadaşlar bugün beko f102-208 40 inc full hd led tv aldım lütfen bu tv ile ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?
not:Tepkime süresi 6 ms diyyor lg de falan 2 ms di farkı ne acaba?Altyazı sorunu umarım philips teki gibi yoktur
Tvniz hayırlı olsun,Güle Güle Sağlıkla Kullanın.
Tepkime süreleri sadece üreticilerin değerleridir,bu değerleride ancak profosyonel,cihazlarla ölçülebilir,yani 2ms denilen bir panelin,özellikle oyunlarda başarsız olduklarınıda gördüm,burda tepkime süresinden çok panelin,verebileceği resim tazeleme hızı önemli,buna kafanızı takmayın !
Beko Led inceleme fırsatım olmadı,Vestel Led detaylı olarak veimde inceleyebildim,HD-BLU-RAY-OYUN-DVD meraklılarını memnun edecek kalitede,SD yayınlarda Vasatın üstüne çıkamadı,elbetteki vasattan kastım benim panelden aldığım resim kalitesidir,panel resmi dağıtmadan,pixsellenme yapmadan,sabit görüntülerde,resmin ekrara tam oturması ve ''0'' kayıpla göstermesidir !
Diğer türlü,doygun renkller,kocaman görüntü olsun diyenler için açıkcası bu panel eminim,ilk defa ürün alan bir insanı mutlu edecektir !
Burda anlatmak istediğim,görüntüden memnunsanız,HD ve SD yayın izlerken,keyif alıyorsanız,sorun yok demektir %90 memnun kalmalıyım dersen,elbetteki detaylar devreye girer,bencede hiç kafanı takma,Güle Güle izle !
Beko,Vestel-arçelik alınmaz diyenlere ise sadece gülüyorum,Dünyadan bir haber kendi hayal dünyalarında yaşıyorlar,bırakalım yaşasınlar !
Şunu demek istiyorum,Panasonic-Samsung-Philps-Toshiba v.s ürünlerin,yazılımları Vestelin İngilterdeki kendi firmasına ait,Vestel diye geçmez ama yeni nesil Toshibalarda bu yazlım kullanılmıştır,yarın toshiba alıp vesteli karalarsanız,kendi kendinizi yalanlamış olursunuz,bunuda belirtmek isterim !
Herşey panelden ibaret değildir unutmayalım,elbetteki Vestelin yada diğerlerinin,süper ürünler yapar manasınıda çıkarmayın,Türkiye için normal serileri çıkarırlar,yurt dışı ürünleri ciddi manada farklıdırlar !
Özellikle Beko yurt dışı daha doğrusu Çinde %100 kendine ait fabrika ürettiği cihazlar ciddi manada beğeni topluyorlar,İngiltere bu konuda en somut örnektir !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X