..... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 5 Nisan 2024; 18:8:45 > |
Beko makina aldım. Ama kurutmaya başlarken tak tak sesler geliyor.
-
-
O ses yarın kırılmaya çatlamaya sebep olur. Amortisörlerin biri patlamış olabilir. Servis çağır kontrol etsinler. 1 kuruş para verme.
-
tamam. Teşekkür ederim.
-
modeli nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nakliye vidalarının hepsi sökülmüşmü bir arkaya bakıp kontrol edin
-
Beko WMC91464ST1 bu modelde.
-
hepsini söktük.
-
ilginç şekilde sesler kesildi. ana mesajda ufaktan bahsettim.
lakin eşim geri iade talebini oluşturmuş oldu. acaba geri iadeyi iptal etsem mi yoksa geri gönderip başka modele mi geçsem? çünkü eğer yeni makina istersen, bunlar alacaklar kontrol yapıp geri yenisini gönderecekler ama ortalama 18 ila 24 gün arası sürebilirmiş. bizde o yüzden 14 gün hakkımızı kullanıp geri verip, paypal'ın ödemeyi iptal edip, sonrasında başka bir model almak. açıkcası gözümüz de korktu. çünkü bir defa o sesleri çıkardı. üstelik arka kısmının fotosunu istediler. o sırada fark ettim, kazanın ark yüzündeki metal sanki tam oturtulmamış, aralıklar var. sanırım bize tamirli malı göndermişler. fikrin ne olurdu?
-
Bir kere miden bulandıysa iade et direk. 1 gün bile bekleme. Çarptığı parça kırıldığı için ses kesilmiş olabilir.
-
tamam. tavsiyene uyucam. teşekkürler
Benzer içerikler
- vestel bulaşık makinesi 19h hatası çözümü
- bulaşık makinesi su alıyor ama yıkamıyor neden
- siyah çamaşırlar yıkandıktan sonra kokuyor
- kurutma makinesi üçlü prize takılır mı
- en sessiz çamaşır makinesi
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi bulaşık makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi çamaşır makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X