Şimdi Ara

bekodvd 6000 playerim var hatalı bölge kodu diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

beko dvd 6000 playerim var.son zamanlarda aldığım dvd leri taktığımda hatalı bölge kodu diyor .çalıştırmıyor.alınan orjınali vestel dvd de çalıştırabiliyorum.fakat bu orjınali pcden dvd shrink vs ile kırıp kopyaladığım zaman oynatıyor kopyayı beko.
    sormak istediğim bu hatalı bölge kodunu veren korumayı nasıl kaldırabilirim playerden.böyle özel bir püf noktası vs varmıdır.
    teşekkürler

• sanıyorum başka forumda da bu soruyu sormuştun.. ve ben hatırladığım kadarıyla yanıtlamıştım..
    senin için yeniden araştırdım.. şunları buldum umarım olur....

affına sığınarak karşısına açıklama yazıyorum.. belki ihtiyacın olabilir diye)

1) open the tray door (cd çemecesini aç)
    2) using the remote, press 9 7 3 5 (you should then see a hidden menu) (kumandadan 9,7,3,5, tuşlarına sırayla bas gizli menü karşında

3) Choose the region 0 for region free (regin kodu nu 0 yaptığın zaman herşey serbest.

umarım işe yarar.
  • ne yazıkki yaramadı dostum alakana teşekkürler ama yine sıkıntı devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancaktar -- 1 Aralık 2006; 21:25:54 >
  • Dostum valla ben yakın bi zamanda beko 55 ekran dvd combolu tv almıştım başta güzel çalıştırıyordu.Ama bazı dvdleri okumamaya başladı 20dk çalıştıktan sonra takılmalar başlıyordu.En sonunda artık ne dvd ne vcd okuyor tepem attı.Arkadaşımda da aynı tv yi aynı zamanda almıştı.Onda başka sorun çıkardı 5 defa servise gitti tv başka dvd player taktılar nafile.Sonuçta dandik malı çıkartıyorlar yine dandik malı takıyorlar.Ben de servisle uğraşmayıp ayrı bir dvd player alıcam.Tabiki beko,arçelik olmıyacak.Sanada geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.