Şimdi Ara

Bel Kayması- Bel Ağrısı.. Dayanacak gücüm kalmadı.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
42.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ameliyat sonrası doktorumuzun da tavsiyesiyle yatağımızı değiştirmeye karar verdik. İşbir ErgoPlas (viscostar) yatak aldık. Dün kurulumu yapıldı. İlk defa hiç uyanmadan deliksiz bir uyku çektim ve işe bugün geç kaldım. Omurga sağlığı için günde en az 6-7 saatini geçirdiğimiz yatağın önemi çok çok fazla. Umarım faydasını görürüz.
  • Hayırlı olsun şifa olur inşallah.Yatak çok ama çok önemli. Bende yer yatağında yatıyorum, yatak alıcam ama herkes farklı bişey öneriyor kafam karışıyor. En son gittiğim doktor İdaş boston lateks önerdi yine kafam karıştı
  • Konu 2 yıl öncesine aitmiş ama denk gelmişken yazayım...Bu sıkıntıları çeken bilir.Umarım şifa bulmuşsunuzdur. Bulamadıysanız...Kadıköy de Hayri UZUNOĞLU isminde yrd.doc.bir doktor var ..bir de ona görünmenizi tavsiye ederim.
  • Ağır yük kaldırmamdan dolayı 15 gündür belimde ağrı var. Zaman zaman yukarı doğru sırt ve boynuma vuruyor. Bazende sopa yutmuş gibi oluyorum. Hareketim çok kısıtlanıyor. Çorabımı ve ayakkabı giyerken zorlanıyorum. Acaba fıtık mı oldum? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişme var mı konunun üstünden bayağı vakit geçmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert74 M kullanıcısına yanıt
    Hayri uzunogluna gittim hocam. Bı korse verdi hic çıkarma dedi denizde bile kullandim. 2 sene boyunca işe yaradı mı bilmiyorum ama negatif yönleri çok oldu. Sürekli taktiğim için kan dolaşımı zayıfladı büyük ihtimalle. Korseyi çıkardım fibromiyalji teşhisi kondu.

• Bütün rahatsızlıklarım fibromiyaljiden kaynaklıymış. Rahatsızlığın başında olduğum için zamaninda farkına varmamışım ve bel rahatsızlığı zannetmişim. Şuan fibromiyalji ile yaşamaya alıştım. Çok zor bı hastalık. Kafaya takarsan erken emeklilik resmen.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Bel fıtığı kalçaya ve bagaca vurur hocam. Sırt ağrısı safra kesesi bile olabilir. Doktora gorunmenizi tavsiye ederim.

• Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    Doktora gittim. Sinir sıkışması dedi. İğne, hap ve jel verdi. İyi geldi %70 geçti. Yıllardır fazla ayakta kalınca, yürüyünce bile belim ağrı yapar. Belkide ezelden beri var fıtık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Bütün rahatsızlıklarım fibromiyaljiden kaynaklıymış. Rahatsızlığın başında olduğum için zamaninda farkına varmamışım ve bel rahatsızlığı zannetmişim. Şuan fibromiyalji ile yaşamaya alıştım. Çok zor bı hastalık. Kafaya takarsan erken emeklilik resmen.

Geçmiş olsun hocam acil şifalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle annenize çok geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim. Benimde aynı şekilde 8 temmuzda ameliyat oldum vida kayıp sinire baskı yapmış ertesi gün tekrar ameliyat oldum 3 aya yaklaştım
    Hala belimde tam değişen vidanın olduğu kalça üstünde feci bir batma oluyor kemiğime aynı zamanda kalçamda da ağrı oluyor ara ara bacağımda böyle sızıntı gibi ağrıda var. Anneniz nekadar sürede iyileşti ağrıları tam olarak nasıldı. Cevaplarsanız çok sevinirim

• İyileşen yokmu arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.