Şimdi Ara

Bel Soğukluğu Kapmışım :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ah dostlar ahh bundan 9 gün önce 1 aydan beri çıktığım kız arkadaşımla hazırlıksız bi şekilde cinsel münasebete girdik hiç aklımda cinsellik namına bişey geçmezken kız arkadaşın bir anda şahlanması sonucu herşey bir anda olup bitti ilişkiden 2 gün sonra yanma 5 gün sonda penisin iç kısmında kaşınma başladı ama akıntı ve idrarda yanmayla karşılaşmadım 9 gün oldu üroloji doktoruna gidicem ama utanıyorum ilk defa böyle bi durum başıma geliyo bi bilgimde yok bu konuda temiz kızdır dedik başımıza gelmiyen kalmadı göz nezlesi kaptım bel soğukluğuda ilavesi korkuyorum aids bile çıkabilir namussuzun kızından başına veya yakının başına gelen varsa bi aydınlatın napıcam ben şimdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konunun özeti: Cinsel ilişkiye girdim.

• Onu bırakta sen zina ettin ne yapacaksın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Konunun özeti: Cinsel ilişkiye girdim.

Arkadaş bilgin varsa yaz yoksa geyiği başka konulara sakla.

• Aids çıkamaz hiv çıkabilir,sen git doktora durumu anlat verir antibiyotigi kullanirsin gecer

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf Adam

Onu bırakta sen zina ettin ne yapacaksın?

İnan allaha aklımda hiç cinsellik namına bişey yoktu hatta istemeden yaptı bir anda pata küte kendi kendine yaptı tecavüze uğradım bile diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Carl Johnson CJ

Bel Soğukluğu bir defalık ilişkide olmaz üroloji okuyorum 2 sınıfım daha ciddi birşey olduğunu düşünüyorum acilen gidin

bu arada az yapın

Kardeş peki bu bel soğukluğunda penisin iç kısımdaki damarın ucunda kaşıntı olur mu ? Yanma , akıntı v.s yok sadece kaşıntı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• üroloğa gitmiyorsun buraya konu açıyorsun lütfen gitmen gereken yere git bu sağlık, 2016dayız ayıp olan hiçbir şey yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeceninGizemi

quote:

Bel Soğukluğu bir defalık ilişkide olmaz üroloji okuyorum 2 sınıfım daha ciddi birşey olduğunu düşünüyorum acilen gidin

bu arada az yapın

Kardeş peki bu bel soğukluğunda penisin iç kısımdaki damarın ucunda kaşıntı olur mu ? Yanma , akıntı v.s yok sadece kaşıntı var

Dediğiniz ile Bel Soğukluğu arasında kıtalar kadar fark var acilen ortepedi doktoruna gidin ve damar teşhis ve antpılısı yaptırmak istiyorum söleyin ve olayı kısaca doktor ile paylaşın o gerekenı yapar bir kez daha uyarmak istiyorum konu ciddi

Sence ne olabilir güzel kardeşim cinsel hastalık v.b tarzda bişey mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada az yapın

Dediğiniz ile Bel Soğukluğu arasında kıtalar kadar fark var acilen ortepedi doktoruna gidin ve damar teşhis ve antpılısı yaptırmak istiyorum söleyin ve olayı kısaca doktor ile paylaşın o gerekenı yapar bir kez daha uyarmak istiyorum konu ciddi

Sence ne olabilir güzel kardeşim cinsel hastalık v.b tarzda bişey mi ?

Öncelikle bir çok hastalık çeşidi mevcut kesin teşhis hiç bir şekilde konulamaz ancak yaşadığınız rahatsızlıkları bir kaç cinsel yoldan bulaşan hastalıklarda görünmüştür acilen bir uzmanla görüşmenizi tavsiye ediyorum son olarak ilişkiye girdiğiniz bayana nazik bir şekilde şaka yoluyla sorun bir hastalığı varmı diye

Kendisine sorduğumda yok felan dedi üstünede gidemedim tabi peki bu hastalıkların adı nedir ve hangi bölüm uzmanıyla görüşmem gerekir ?

• Git dostum doktora utanma onlara neleri geliyordur ilk sen değilsin ya.

• Bana değil de eski kız arkadaşıma olmuştu yanma iç kısım da kaşıntı vs. İdrar yolları enfeksiyonu olmuştu. Belki seninkide aynısı olabilir. Git bi an evvel geciktirme. Kız arkadaşının geçmişi varsa ondan bulaşmış olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.