Şimdi Ara

Belçikaya gidiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben almanyada yaşamaktayım ve belçikaya geziye gitmek istiyorum almanyada yaşadığım yer belçikanin bruksel şehirine 250 km civari trenle gitmeyi dusunuyorum acaba nelere dikkat etmem lazim yolculuk esnasinda ? Pasaportum şu an yok Yanimda alman kimligimle gitsem sorun olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alman vatandaşıysanız pasaporta gerek yok kimliğinzle geçersiniz zaten trenler çok nadiren kimlik kontrolü olur. bürükselde gezilecek pek yok memur şehri otomyum diye devasa bir atom heykeli yapmışlar miniavrupa diye minyatürk benzeri bir yer var yanyanal oraları gezebilirsin birde meydanı güzel şehrin. Asıl ben size bürükselin 70 km küzeyindeki brugge şehrini gezmenizi öneririm trenle 1 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumiy

alman vatandaşıysanız pasaporta gerek yok kimliğinzle geçersiniz zaten trenler çok nadiren kimlik kontrolü olur. bürükselde gezilecek pek yok memur şehri otomyum diye devasa bir atom heykeli yapmışlar miniavrupa diye minyatürk benzeri bir yer var yanyanal oraları gezebilirsin birde meydanı güzel şehrin. Asıl ben size bürükselin 70 km küzeyindeki brugge şehrini gezmenizi öneririm trenle 1 saat

Kuzenim oraya gelecekte o yüzden brüksele gitmek istiyorum kimlik kontrolünde neden geldin tarzı sorular sormazlar dimi ? Bide fransızca bilmediğim için derdimi nasıl anlatacam sorun falan çıkarsa ingilizcemde iyi değil ?

• neden geldin falan diye sormazlar kimliğinize bakıp geçerler o bile çok düşük ihtimal. Gidip Brüksele yerleşebilebilrsiniz kimşe bir şey sormaz avrupa birliği vatandaşı olarak avrupabirliğine üye bütün ülkelerde sınırsız oturma hakkına sahipsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumiy

neden geldin falan diye sormazlar kimliğinize bakıp geçerler o bile çok düşük ihtimal. Gidip Brüksele yerleşebilebilrsiniz kimşe bir şey sormaz avrupa birliği vatandaşı olarak avrupabirliğine üye bütün ülkelerde sınırsız oturma hakkına sahipsiniz

Onu biliyordum zaten ben gezi için giderken sorarlarmı demek istemiştim ozaman demekki avrupa vatandaşlarına iyi muamele yapıyorlar diyebiliriz heralde bilgi için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 22 Haziran 2014; 20:32:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macaristan uçak bileti 24 Euro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.