Şimdi Ara

Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, “Tam bir dangalak” dediği kişi kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bolu Belediye Başkanı Dün akşam canlı olarak yayınlanan H. Hüseyin Aykan ile taşın gediği programının konuğu oldu. Başkan Özcan program sırasında “Tam bir dangalak” dediği o lider için açtı ağzını yumdu gözünü.
    Büyütmek için resme tıklayın
    -
    +
    ABONE OL Google News Sayfamız

Gündem TV’nin canlı yayın klasiği haline gelen ve gündeme dair konuların üst perdeden konuşulduğu H. Hüseyin Aykan ile taşın gediği programına konuk olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan programın bir bölümünde adeta kavgada söylenmeyecek laflar etti. Siyaset yapma ve davranış şekillerini eleştirdiği dünya liderine ‘Dangalak’ bile dedi.

Özcan kime ‘dangalak’ dedi

Başkan Özcan Ameri Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’a, “bu Trump denen dangalak geldi ki, Cumhurbaşkanı ona nedense dostum diyor. Dangalak her ülkeye sarıyor. Yok Kanada 51. Eyaletimiz olacak. Yok Gazze’yi boşaltıp tatil köyü yapacakmış. Bir geri zekalı ile aynı zaman diliminde siyaset yapmak zorunda kalıyoruz. Kardeşim sen ne yapıyorsun. 1.8 milyon Gazzeliyi hangi hakla, hangi yetkiyle sürüp yerlerine otel, gazino yapıyorsun. Terbiyesiz adam” ifadelerini kullandı.

Dangalak söylemiyle de kalmadı

Başkan Tanju Özcan açıklamasının devamında, “şımarık adam, terbiyesiz adam sen milyonlarca Gazzeli vatandaşı nereye süreceksin. Gazze’nin plajı da güzelmiş diyeceksin. Bir de Sayın Cumhurbaşkanı herkese ayar verirken, bu dangalağa hiç sesini çıkarmıyor. Bu adamada verse ya ayarı Bay Trump dese ya” şeklinde konuştu.

Trump Gazze ile ilgili ne demişti

Trump, Mısır ve Ürdün'den belli bir ölçekte toprak parçası alıp Filistinlilerin buralara yerleştirileceğini ifade ederek, "Filistinliler Gazze Şeridi'nde olmak istemiyorlar ama başka seçenekleri de yok.

Yüzde 100 olmasa da yüzde 99 bu sürecin Mısır'la yürütülebileceğini düşünüyorum. Burayı çok düzgün bir şekilde işleteceğiz. Çok büyük ölçekte, belki de bu alandaki en büyük ölçekte bir ekonomik kalkınmaya sahip olacak. Orada oteller, ofis binaları, konutlar ve diğer şeyler de dahil olmak üzere pek çok iyi şey inşa edeceğiz" demişti.

https://www.bolugundem.com/video/23748211/belediye-baskani-tanju-ozcanin-tam-bir-dangalak-dedigi-kisi-kim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• boşuna kasıyorsunuz hocam, muhalefet olsun hükümet olsun hepsi dizayn edilmiş bir kere, Tanju Özcan gibi milletin içinden gelen normal insanları bir yerlere getirmezler, Mansur olur Ekrem olur yada Tayyip, Kılıçdaroğlu, Ümit, Meral gibi birileri tarafından emir alan kişiler hep seçenek olarak halka sunulur.

Tanju Özcan, Muharrem İnce gibi isimlerinde ayağını kaydırmak için kıçlarını yırtar bunlar, hepsi düzen partisi hepsi bir yerlerden emir alan isimler bunlar. Evet hepsi bir yerlerden emir alıyor, aksini iddia eden varsa bana söylesin niye sığınmacılar için hiç birisi çözüm gerçekleştirmiyor?

ekremi istanbulda gördük, mansuru ankarada gördük, izmirdeki zaten komple foss.. Tanju Özcan'ı ayaklarından tavana asmadıkları kaldı bir, Muhharrem İnce'nin başını yediler zaten.

sığınmacılar için Ümit Özdağ da dümenden rol kesiyor çünkü zamanında Kayseri de falan millet sokaklara indi bu sığınmacıları defetmek için ve başta Ümit olmak üzere herkes sağduyu ve sakinlik çağrısı yaptı, hani mancınık ile atıyordun?

ümite oy vermek ile ahmaklık etmişim, oda sarı muhalefetmiş bilemedik.

• Ua-87 kullanıcısına yanıt

sizde çabalıyorsunuz da pek karşılık bulmuyor gibi, yani millet aşırı aptal yada forum neredeyse komple troller ile dolu, başka türlü benim kafa basmıyor, Sedat Peker'in bir sözü var, kendisine pek sempati duymam işim olmaz ama o sözü söyleyen başkası olmadığı için ondan örnek veriyorum.

Zamanında kendisi akp ile beraber iş tutarken sesi çıkmıyordu ve en son ülkeden kaçmak zorunda kaldığında akp hakkında bir bir ifşa etti bir sürü suç ve yolsuzluğu ve millet ifşa edilen şeylerin hesabını sormak yerine Sedat Peker'e "peki neden bu kadar yolsuzluk ve suç varken sen bunlarla iş tuttun da millete gerçeği söylemedin o zamanlarda?" diye hesap sordular ve Sedat Peker'de "ben niye size söyleyeyim? siz görmüyor musunuz? anlamıyor musunuz olup bitenleri?" diye cevap vermişti.

yani inanılmaz şaşırıyorum, hadi Sedat Peker kaçtı gitti yok artık burda, peki adamın ifşa ettiği bir dünya suçtan dolayı millet halen nasıl bu yönetimi destekliyor? evet resmen destekliyorlar, yani nereden baksak şu an %30 civarı bir destek var halen.

söveceğim olmayacak, bela okuyacağım yine olmayacak, ben milletimizden aşırı nefret etmeye başladım, ben sadece ilahi adalet istiyorum, bu milletin büyük felaketler yaşayıp kendine gelmesini istiyorum.. yükselmeye başlamak için dibe çakılmak lazım, bir an evvel o çakılmanın gerçekleşmesini istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.